Keukenblad Dekker marmer keukenblad look donker, ASWA Keukens

Keukenblad

Welk keukenblad past in jouw keuken?

Het keukenblad van je keuken is een belangrijk onderdeel. Er zijn veel verschillende materialen, kleuren en mogelijkheden. Bij het kiezen voor het juiste keukenblad is het niet alleen van belang om voor het uiterlijk te gaan, maar ook de eigenschappen van het blad zijn belangrijk.

« Terug naar collectie

Luxe Eggersmann donker houten keuken met marmer keukenblad, ASWA Keukens

Welk keukenblad kopen?

Benieuwd naar welk keukenblad, ofwel werkblad, het beste past bij jouw situatie? Wij hebben de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet. Klik verder voor meer informatie over het materiaal en de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

SieMatic Urban donkere keuken met dik en dun werkblad, ASWA Keukens

Composiet keukenblad

Een keukenblad van composiet is het alternatief voor een werkblad van natuursteen. Het is leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen waardoor er voor iedere keuken wel een passend blad is te vinden. Dit verklaart dan ook meteen waarom composiet een van de meest populaire aanrechtbladen  is van dit moment.

Meer informatie

Keukenblad Corian naadloos spoelbak, ASWA Keukens

Corian keukenblad

Corian is duurzaam en zeer hygiënisch. Het is een zeer veelzijdig materiaal dat naadloos kan worden verwerkt in ieder gewenst formaat. Zo kan Corian worden gebruikt voor diverse toepassingen zoals een werkblad, bar, spoelbak, achterwand of zelfs jouw gehele keuken.

Meer informatie

SieMatic Urbad keukeneiland met keukenblad Graniet, ASWA Keukens

Graniet keukenblad

Een keukenblad van graniet zorgt ervoor dat jouw keuken een luxe en unieke uitstraling krijgt. Het is een bijzonder duurzaam product en wordt daarom al jarenlang veel gekozen als materiaal in de keuken. Er zijn verschillende steensoorten en kleurtinten verkrijgbaar.

Meer informatie

Keukenblad Keramiek Dekker, ASWA Keukens

Keramiek keukenblad

Keukenbladen van keramiek zijn sterk in opkomst. Dit is niet vreemd omdat hele praktische eigenschappen heeft en het assortiment goed inspeelt op de huidige trends. Doordat de bladen worden voorzien van een print kun je de uitstraling van bijvoorbeeld roest, marmer en beton creëren. Maar ook keramieken bladen met een egale print behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Kunststof keukenblad Dekker, ASWA Keukens

Kunststof keukenblad

Ook kunststof keukenbladen zijn door de jaren heen verder ontwikkeld. Over het algemeen zijn ze makkelijk in onderhoud, kleurvast, stoot- en krasbestendig. Er zijn verschillende soorten, kleuren en structuren kunststof werkbladen. Daarnaast is het mogelijk om voor een Dekker Greengridz duurzaam keukenblad te kiezen. Met deze duurzame keuze kies je voor een milieuvriendelijker keukenblad.

Meer informatie      DUURZAME KEUZE

Natuursteen keukenblad marmer met gouden kraan, ASWA Keukens

Natuursteen keukenblad

Nog steeds is er veel vraag naar werkbladen van natuursteen. Doordat het om een natuurproduct gaat, ben je altijd in het bezit van een uniek product. Echter zijn de eigenschappen van deze bladen vaak wat minder gunstig om het te gebruiken als werkblad. Daarom zijn er ondertussen in composiet, keramiek, corian en kunststof diverse mogelijkheden om toch voor het uiterlijk van een natuurstenenblad te gaan, maar zonder de ongemakken van deze producten.

MEER INFORMATIE

Keukenblad RVS Eggersmann keuken, ASWA Keukens

RVS keukenblad

Een werkblad van RVS oftewel roestvrijstaal heeft veel opties.  Het geeft een extra dimensie aan je keuken en kan op verschillende mogelijkheden worden toegepast. Te denken valt aan spoelbakken, kranen, werkbladen, achterwanden, zijwanden of zelfs de gehele hele keuken.

MEER INFORMATIE

Duurzame keuken, Verantwoorde keukenbladen Dekker, ASWA Keukens

Duurzaam keukenblad

Stel je eens voor, een duurzaam keukenblad met de exclusieve uitstraling van natuursteen. Dat kan met het Greengridz duurzaam keukenblad van Dekker. Dit werkblad ziet er niet anders uit dan een gewoon werkblad. Verschillende kleuren en materialen uit de TopLaminaat, DecorTop en Fenix collectie kunnen worden gecombineerd. Ieder keukenblad wordt helemaal op maat gemaakt voor jouw nieuwe keuken. 

MEER INFORMATIE

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keukenblad, jouw stijl

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Klik dan op een van de keukenbladen bovenaan deze pagina, of laat je adviseren door een van onze adviseurs. 

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.