fbpx

Over ons

Onze 7 kernwaarden

Ben jij op zoek naar jouw ideale keuken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij ASWA Keukens aan het juiste adres. Met ruim 45 jaar ervaring ontwerpen we keukens op maat die passen bij jouw wensen. Of het nu gaat om een moderne keuken, een landelijke keuken of een design keuken, onze verkoopadviseurs staan voor je klaar!

Plan nu je adviesgesprek

1. Een echt familiebedrijf

In 1977 opende René Leemans zijn eerste winkel in Helmond. Wanneer zoon Robbert 23 jaar is, neemt hij het stokje van zijn vader over, maar dat betekent niet dat René met pensioen gaat. Inmiddels werken er drie generaties Leemans op verschillende locaties van ASWA Keukens. Onder het motto: ‘afspraak is afspraak’ is ASWA uitgegroeid tot een betrouwbaar familiebedrijf.

Lees meer

2. Tevreden klanten

ASWA Keukens zorgt ervoor dat jouw keuken helemaal naar jouw wens is, zodat je er lang van kunt genieten. Vanaf het eerste contact tot na het plaatsen van de keuken, staan we voor je klaar. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent en dat blijkt ook uit de 9+ score op onafhankelijke websites.

Lees meer

3. Voor ieder budget

Bij ASWA hechten we niet alleen waarde aan het ontwerp van de keuken, maar ook aan de prijs-kwaliteitverhouding. Met ons uitgebreide aanbod aan keukenstijlen, apparatuur en werkbladen kunnen we voor elk budget een mooie keuken samenstellen. Onze keukenadviseur vertaalt jouw wensen in een ontwerp dat binnen het budget past. Je krijgt van ons een eerlijke prijs die past bij jouw keukenwensen.

Lees meer

4. Deskundig advies

Bij ASWA Keukens begrijpen we dat de ideale keuken voor iedereen anders is. Daarom zit je bij ons aan tafel met een deskundig keukenadviseur die op de hoogte is van de laatste trends en goed luistert naar jouw wensen. Samen bespreken jullie alle details van jouw nieuwe keuken en krijg je persoonlijk advies op maat. Zo weet je precies waarvoor je kiest en krijg je een keuken die perfect aansluit bij jouw wensen.

Lees meer

5. Exclusieve keukens

ASWA Keukens heeft door de jaren heen ook exclusieve keukens ontworpen die zijn ontstaan uit speciale wensen, goed advies en vakmanschap. Onze interieurexperts leveren maatwerk en werken met eigen ontwerpen of samen met bekende architecten om aan de hoogste verwachtingen te voldoen. Deze keukens, met een bijzonder verhaal, zijn te zien in magazines zoals The Art Of Living, Excellent en HOOG Design.

Lees meer

Nieuw Bergen Eindhoven, ASWA Keukens Helmond

6. Nieuwbouwprojecten

Als jouw woning deel uitmaakt van een nieuwbouwproject, dan komt er meer bij kijken dan alleen het ontwerp van de keuken. ASWA's projectafdeling werkt samen met ontwikkelaars en aannemers en zorgt dat alles soepel verloopt. In de showroom bekijken we samen de opties voor een ontwerp dat voldoet aan de specifieke eisen van het project. De projectafdeling regelt alles wat nodig is voor de uitvoering, zodat jij straks  kunt genieten van jouw nieuwe keuken.

Lees meer

ASWA hoofdkantoor

7. Innovatief

Bij ASWA Keukens houden wij nauwlettend ontwikkelingen in de gaten en spelen we in op toekomstige uitdagingen en trends. Wij streven naar een groenere, gezondere en slimmere toekomst. Samen met onze partners weten we design en gebruiksgemak in de keuken te combineren met technologie en emotie.

Lees meer

Jouw keuken, jouw stijl

Kan jij niet wachten om jouw keuken samen te stellen? Ga dan aan de slag met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Maak vrijblijvend een ontwerp van jouw droomkeuken.