fbpx
The Art of Living, Keuken op maat, ASWA Keukens

Keuken op maat

Een keuken op maat is een spiegel van jezelf. Daarom is het belangrijk dat jouw keuken helemaal wordt aangepast op de wensen die je hebt en de mogelijkheden die de ruimte biedt. Er bestaat een schat aan creatieve mogelijkheden die ervoor zorgt dat alles mogelijk is in een maatwerk keuken. Hieruit komen vaak unieke en exclusieve ontwerpen die een echte eyecatcher in de woning worden.

Keuken op maat 

Doordat wij samenwerken met een interieurbouwer is vrijwel alles mogelijk. Hierdoor is het mogelijk om verschillende materialen te verwerken die perfect op elkaar, en op de rest van het interieur, zijn afgestemd. Ook biedt dit de optie om met verschillende maten en hoogtes te werken wat zorgt voor uitzonderlijke ontwerpen.

Gaggenau Wijnklimaatkast met houten front, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Maatkeuken apparatuur

Maatwerk is ook verder door te trekken in apparatuur. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een wijnklimaatkast uit te werken in hetzelfde materiaal als de kastenwand. Ook is er een optie om door middel van inschuifbare deuren van hoge kasten de geïntegreerde elektrische apparaten na gebruik onzichtbaar te maken.

Maatwerk keuken

Maatwerk keuken bladen

Maatwerk kan ook worden doorgezet in de keukenbladen. Er zijn diverse materialen die tot bijna een eindeloze lengte kunnen gaat. Voorbeelden hiervan zijn roestvrijstaal en Corian. Corian is een materiaal dat naadloos te verlijmen is waardoor je ook zijwanden en spoelbakken in hetzelfde materiaal, zonder naden, kunt uitvoeren.

Strakke moderne villa The Art of Living, ASWA Keukens

Op maat gemaakte keuken

Verschillende steensoorten en keramiek hebben een maximale werkblad lengte. Omdat het bij luxe keukens vaak om ruim opgezette keukens gaat, kan dit ervoor zorgen dat er een naad in het blad komt. Bij natuursteen kun je ervoor kiezen om deze naad op een artistieke manier te verwerken door te kiezen voor een ‘open boek structuur’. Hierbij worden 2 bladen natuursteen in spiegelbeeld tegen elkaar geplaatst wat zorgt voor een bijzondere, dynamische en luxe uitstraling.

Luxe zwarte keuken met houten tafel, Klantervaring ASWA Keukens

Keukens op maat 

Wij verschijnen regelmatig in de media met reportages van exclusieve projecten. Bekijk onze gerealiseerde keukens op maat in samenwerking met diverse architecten. Exclusieve foto's en het verhaal. 

Bekijk onze keukens op maat. 

Keuken op maat laten maken?

Laat je inspireren door onze maatwerk keukens.
Klik op de afbeelding om de fotogalerij te openen.

Merken brochure bekijken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Laat je inspireren en verrassen door één van de showrooms van ASWA Keukens. Je wordt geadviseerd door consultants met het niveau van interieurontwerpers. Samen met jou creëren zij keukens en woonruimtes die meer zijn dan mooi en praktisch. Je bent van harte welkom!

Bekijk brochure Maak afspraak 

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.