fbpx
Keukenapparatuur Miele wijnklimaatkast met ovens, ASWA Keukens

Keuken­apparatuur

ASWA Keukens loopt voorop waar het gaat om nieuwe trends en technieken. Onze adviseurs zijn als geen ander op de hoogte van de mogelijkheden van keukenapparatuur en hoe dat jouw keukengebruik kan verbeteren. Laat je verrassen en inspireren door onze keukenapparatuur collectie.

Plan hier jouw adviesgesprek

Miele Keukenapparatuur greeploos zwart, ASWA Keukens

Oven

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken mag de oven natuurlijk niet ontbreken. Het is belangrijk om na te denken welke functies je allemaal door de inbouwoven wilt laten uitvoeren. Je kunt denken aan een bak-, stoom en magnetronfunctie. Maar ook een combinatie van deze functies is mogelijk.

Meer informatie

Gaggenau keukenapparatuur Freeinductie kookplaat, ASWA Keukens

Kookplaat

Koken is iets wat ons bijna iedere dag bezighoudt. Niet zo gek dat de keuze voor het type kookplaat een belangrijk onderdeel vormt bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Een kookplaat op gas, inductie of keramisch? Inductie wordt steeds populairder omdat het streven van de overheid is om alle huizen in 2050 gasvrij te krijgen. Maar dit is niet de enige reden waarom inductie steeds populairder wordt. Inductie is het koken van de toekomst.

Meer informatie

Novy Mood moderne eiland afzuigkap, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Afzuiging

Bij een afzuigkap denken we al snel aan het grote opvallende, vaak in rvs, herrie makende apparaat in de keuken. Trend is echter dat de afzuigkap steeds minder opvalt. Wij laten u zien wat de verschillen zijn in afzuigsysteem, model en capaciteit.

Meer informatie

Siemens flexinductie kookplaat met afzuiging, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Kookplaat met afzuiging

Werkbladafzuiging, ook wel bekend als kookplaat met afzuiging of kookveldafzuiging, is een afzuigsysteem waarbij de afzuiging volledig is verwerkt in de kookplaat of het keukenblad. In plaats van dat de kookdampen omhoog worden gezogen, worden ze in het werkblad gezogen. Er zijn verschillende merken, modellen en soorten kookveldafzuiging. 

Meer informatie

Fornuis

Er is tegenwoordig veel keuze in de verschillende soorten fornuizen. Er zijn een aantal keuzes die je moet maken over de kookplaat, maar ook over de oven. Hoeveel ovens wil je? Welke functies moet deze oven bezitten? Wil je koken op gas of inductie? En hoeveel pitten denk je nodig te hebben? Dit zijn een aantal vragen die een rol spelen bij het uitzoeken van het juiste fornuis.

Meer informatie

Vaatwasser

Aan de buitenkant zien vaatwassers er, doordat ze volledig integreerbaar zijn, vaak hetzelfde uit. Toch zijn er genoeg keuzemogelijkheden en details waar je rekening meer kunt houden. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende mogelijkheden in programma’s of de keuze voor het opbergen van bestek.

Meer informatie

AEG Koelkast CustomFlex met verstelbare deurvakken, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Koelkast & vriezer

Een koelkast is minstens zo belangrijk als een goede kookplaat of een praktische oven. Toch wordt er vaak niet heel veel aandacht besteed aan het oriënteren op koel- en vrieskasten. Een goede koelkast zorgt ervoor dat producten gekoeld blijven en met extra functies kan het zelfs zorgen voor extra lange houdbaarheid en vitaminebehoud.

Meer informatie

Keukenapparatuur Gaggenau wijnklimaatkast met donker met donker houten frame, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Wijnkoelkast

Een wijnklimaatkast, ook wel wijnkoelkast of wijnkast genoemd, zorgt ervoor dat de wijn op de optimale temperatuur kan worden geserveerd. Ook voor het rijpingsproces van de wijn in het van belang dat hij met de juiste temperatuur rust. Verschillende formaten en uitvoeringen zijn mogelijk. Afhankelijk van het formaat kan de wijn op twee temperaturen bewaard worden.

Meer informatie

Keukenapparatuur Dekker keukenkraan en speolbak, ASWA Keukens

Keukenkraan en spoelbak

Onmisbaar in de keuken zijn de kraan en spoelbak. Tegenwoordig uitvoerbaar met diverse functies en in verschillende vormen, maten, kleuren en materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor rvs, zwart, koper of gouden materialen en is het mogelijk om de kraan en de spoelbak in dezelfde kleur uit te voeren.

Meer informatie

Gaggenau Keukenapparatuur oven en stoomoven en koffiemachine, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Moderne keukenapparatuur

Naast de hoofdapparatuur zijn er ook nog mogelijkheden voor luxe keukenapparatuur zoals een warmhoudlade, vacumeerlade en inbouw koffiemachine. Deze apparaten kunnen een losstaand apparaat vervangen en de functies van jouw keuken uitbreiden.

MEER informatie

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Klik dan op een van de merken bovenaan deze pagina, of laat je adviseren door een van onze adviseurs.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.