fbpx
Eggersmann Unique

Greeploze keuken

Een echte trend in de keukenwereld is een greeploze keuken. Gekenmerkt door de minimalistische uitstraling zorgt het voor een strakke look. Zelfs apparatuur kan tegenwoordig greeploos worden weggewerkt. Op zoek naar een strak design in de keuken? We vertellen je er hier alles over!

Plan hier jouw adviesgesprek

Luxe Eggersmann keukeneiland van marmer met eiken, ASWA Keukens

Wat is een greeploze keuken?

De reden dat er voor een greeploze keuken wordt gekozen, is vaak dat het een strakke uitstraling geeft. Er zijn verschillende mogelijkheden om een keuken greeploos te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een greeplijst. Dit betekent dat er achter het front van een keukenkast ruimte zit om het front vast te pakken. Ook is er een mogelijkheid tot push-to-open. Hierbij open je de kast van een keuken door tegen het front aan te drukken. Daarbij kun je kiezen voor een semi-greeploze keuken. Op deze manier ligt er een keukengreep in het front die bijna niet opvalt. Hierdoor heb je het gemak van een greep en de strakke look van een greeploze keuken. 

Diverse mogelijkheden

Laat je inspireren door diverse mogelijkheden om een keuken greeploos te maken. *klik op de afbeelding om hem te vergroten.

SieMatic Pure grafietzwart met RVS, ASWA Keukens

Materialen

Greeploze keukens kunnen in alle maten en kleuren worden uitgevoerd. Voorheen weerhield het mensen om een donkere keuken greeploos te maken door de vingerafdrukken die op de keukenfronten achterbleven. Als oplossing hiervoor hebben diverse merken zoals SilverLine, SieMatic en Eggersman een speciale coating ontwikkeld waardoor een front een anti-fingerprint laagje bevat. Hierdoor kun je zelfs een zwarte greeploze keuken nemen zonder heel de dag met een poetsdoek in je handen te staan.

Miele ArtLine Grafiet volledig greeploos

Greeploze keukenapparatuur

Ook de keukenapparatuur is mee ontwikkeld met de greeploze trend die al een aantal jaren gaande is. Miele heeft een ArtLine collectie gelanceerd die bestaat uit prachtige greeploze keukenapparatuur. Ook bij koelkasten en vaatwassers is het tegenwoordig mogelijk om ze greeploos te openen. Dit kan natuurlijk zoals bij alle andere kasten met een greeplijst maar het is ook mogelijk zonder. Door een push-to-open systeem bij koelkasten of een knock-to-open systeem bij vaatwassers is het mogelijk ze te openen zonder greeplijst of greep.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Spreekt deze greeploze keukenstijl je aan? Neem dan snel een kijkje bij de nieuwe SieMatic SLX Pure of ga aan de slag met je eigen moodboard.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Plan nu vrijblijvend een gesprek in en dan kijken we samen welke keukenstijl het best bij je past.