fbpx
Corian keukenblad, gehele keuken in corian van Eggersmann, ASWA Keukens

Corian keukenblad

Een corian keukenblad is duurzaam en zeer hygiënisch. Het is een zeer veelzijdig materiaal dat naadloos kan worden verwerkt in ieder gewenst formaat. Zo kan Corian worden gebruikt voor diverse toepassingen zoals een werkblad, bar, spoelbak, achterwand of zelfs jouw gehele keuken. Dit materiaal wordt ook wel Solid Surface of Comfortstone genoemd. Lees hieronder meer.

Plan hier jouw adviesgesprek

Keukenblad Corian naadloos spoelbak, ASWA Keukens

kleine keuken, ASWA Keukens

Wat is corian?

Het materiaal van een corian keukenblad kan in iedere gewenste vorm naadloos worden verwerkt waardoor er vele exclusieve opties mogelijk zijn. Je kunt bijvoorbeeld denken aan lange werkbladen zonder naden of zijwanden die vanuit het werkblad naadloos overgaan. Maar ook de spoelbak kan hierdoor, zonder randen, in hetzelfde materiaal worden uitgevoerd.

Corian keukenblad, gehele keuken in corian van Eggersmann, ASWA Keukens

Voor- & nadelen corian keukenblad

Benieuwd of een corian keukenblad past bij jouw situatie? We hebben de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet:

  • Krasbestendigheid +++
  • Hittebestendigheid ++
  • Vlekbestendigheid +++++
  • Stootbestendig ++++
Corian keukenblad corian kleuren, ASWA Keukens

Kleuren corian werkblad

Corian heeft een bijna onbeperkt palet aan kleuren waaruit je kunt kiezen. Je kunt gaan voor een enkele kleur maar ook voor gemêleerde patronen. Door het grote aanbod van kleuren wordt de mogelijkheid geboden om een uniek aanrechtblad te creëren dat helemaal is afgestemd op het ontwerp van jouw keuken en jouw wensen.  Het is bijvoorbeeld mogelijk om een werkblad te nemen met een steenlook en de gemakken van Corian.

Luxe grijs houten keuken met wit corian werkblad, Klant ervaring ASWA Keukens

Onderhoud corian aanrechtblad

Corian is een niet-poreus materiaal en doordat de naden onopvallend verwerkt kunnen worden, ontstaat er een heel hygiënisch oppervlak. Bij normale reiniging is het voldoende om het blad af te nemen met een sopje. Is dit niet voldoende of zitten er kleine krasjes in het blad? Oppervlakken van Corian zijn vernieuwbaar.  Ze kunnen volledig in hun oorspronkelijke staat hersteld worden met een gewoon, mild schuurmiddel en een schuursponsje. Schade door verkeerd gebruik kan meestal ter plaatste worden hersteld zonder dat het werkblad volledig meegenomen moet worden. 

Meer informatie over het onderhoud vind je hier. 

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.