Greengridz duurzaam keukenblad

- Nieuws

Stel je eens voor, een duurzaam keukenblad met de exclusieve uitstraling van natuursteen. Dat kan met het Greengridz duurzaam keukenblad van Dekker! Dit werkblad ziet er niet anders uit dan een gewoon werkblad. Verschillende kleuren en materialen uit de TopLaminaat, DecorTop en Fenix collectie kunnen worden gecombineerd. Ieder keukenblad wordt helemaal op maat gemaakt voor jouw nieuwe keuken.

Kenmerken Greengidz keukenblad

Een Greengridz keukenblad heeft 60% minder uitstoot dan een multiplex blad. Greengridz is een goede basis voor een keukenblad. Het is zelfs stootvaster en watervaster dan multiplex. De ontwikkeling van een Greengridz blad heeft de volgende kenmerken:

  1. Voor de productie van Greengridz keukenbladen zijn minder grondstoffen nodig (1:3).
  2. Er is hierdoor ook minder transport nodig voor de grondstoffen.
  3. Tijdens het productieproces is er veel minder energie nodige dat bij multiplex keukenbladen.
  4. Door het lichte gewicht van een Greengridz keukenblad kost het transport naar het distributiecentrum of de winkel, veel  minder energie. Dit voordeel werkt ook door in het transport naar de eindverbruiker.

FSC keurmerk

Greengridz keukenbladen hebben het FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft de garantie dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Het aanplanten van bomen compenseert de CO2 uitstoot die ontstaat bij de productie.

Greengridz TopLaminaat keukenblad

TopLaminaat is het meest verkochte keukenblad. Het is praktisch in onderhoud en er zijn heel veel kleurmogelijkheden. Op basis van Greengridz wordt er een HPL-toplaag aangebracht. HPL is samengesteld uit meerdere in melaminehars gedrenkte lagen die onder zeer hoge druk zijn samengeperst. Hierdoor kan het geen water opnemen en is het eenvoudig in schoonmaak.

Greengridz DecorTop keukenblad

Kenmerkend voor DecorTop is de voelbare diepe, grove structuur. Hierdoor krijgen de designs van hout en beton ook de feeling hiervan. Op het laminaat wordt een speciale structuur toegepast die een luxe en realistische uitstraling geeft aan het keukenblad. Ook deze toplaag laat geen water door.

Kunststof keukenblad Dekker, ASWA Keukens

Greengridz Fenix keukenblad

Een Fenix keukenblad heeft een extreem mat uiterlijk. Het heeft een massieve uitstraling maar voelt zijdezacht aan. Door de bijzondere nanotechniek komen er geen vingerafdrukken op het blad. Greengridz brengt een Fenix-toplaag aan waardoor het oppervlak de bijzondere eigenschappen van Fenix gaat bevatten.

Dekker Greengridz keukenblad kopen?

Wil je graag meer weten over de Dekker Greengridz keukenbladen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: