Maak kennis met Gaggenau Essential Induction

- Nieuws

Ervaar de toekomst van koken met de Gaggenau Essential Induction: een innovatieve combinatie van kookplaat en werkblad die luxe en flexibiliteit in de keuken herdefinieert. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

Wat is Gaggenau Essential Induction?

De Essential Induction is innovatie in haar puurste vorm: een kookplaat geïntegreerd in het werkblad. Hiermee kook je direct op je keukenblad. Door innovatieve technologieën is het kookoppervlakte teruggebracht tot niets meer dan een stip en een knop. Het oppervlak is vrij van barrières, frames of openingen en integreert daardoor naadloos in elke woonruimte. De voordelen van inductiekoken worden zo gecombineerd met alle vrijheid in de keuken.

Koken op Dekton

Essential Induction is exclusief ontworpen voor het gebruik met Dekton werkbladen. Dankzij de hittebestendige en duurzame eigenschappen van dit materiaal, kook je direct op het werkblad. Er zijn twee formaten inductiemodules die onzichtbaar onder het werkblad geplaats kunnen worden. De standaardmodule van 21 cm is geschikt voor pannen met een diameter tussen 10 en 21 cm. De grote module van 28 cm is speciaal voor kookgerei met een diameter tussen 15 en 28 cm.

Eén bedieningsknop

De bedieningsknoppen aan de voorzijde uit de 400 serie maken de Essential Induction een onmiskenbaar en uniek Gaggenau product. De knoppen kunnen centraal aan de voorkant worden geplaatst of in lijn met de kookzones. Hiermee kun je nauwkeurig, snel en intuïtief schakelen tussen de 12 vermogensstanden, de warmhoudfunctie en de boosterfunctie. Verkrijgbaar in roestvrij staal of zwart, bieden deze knoppen zowel functionaliteit als stijl.

De kookplaat gereduceerd tot stip

De stip op de Essential Induction is meer dan een eenvoudig kookpunt; het is een lichtpunt dat de bedieningsknop verbindt met de kookzone. Dit subtiele licht laat niet alleen zien waar je je kookgerei moet plaatsen, maar informeert je ook over de status van de kookplaat. Wanneer de inductiekookplaat niet wordt gebruikt, gaat het lichtje automatisch uit, waarna je het oppervlak weer kunt gebruiken voor andere activiteiten.

Gaggenau Essential Induction bij ASWA Keukens

De Essential Induction van Gaggenau staat binnenkort in onze showroom! Wil je als eerste een kijkje nemen? Stuur dan een e-mail naar s.berger@aswakeukens.nl  voor updates. Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: