BORA S Pure kookplaat met afzuiging

- Nieuws

Een BORA kookplaat met afzuiging is een trend die niet meer is weg te denken uit keukens. De innovatie zorgt ervoor dat kookgeuren direct worden opgezogen zodat er geen kookdampen meer kunnen ontsnappen. Met de 60 cm brede S Pure komt BORA met een nieuwe kookplaat die is geschikt voor iedere keuken.

Compact en origineel design met maximale opbergruimte

Te weinig ruimte voor een kookplaat van BORA? Omdat het kookveld supercompact is, past het zelfs is de meest compacte keuken. Ook in een keukenkast van 60cm kan je deze kookplaat kwijt. De kookplaat heeft 4 kookzones van verschillende groottes en is daardoor geschikt voor alle gangbare pan diameters. Door de kleine hoogte van 200mm blijft er veel opbergruimte over. Bij een 60cm diep keukenblad hoeven de laden niet te worden ingekort bij de variant met recirculatie.

Compacte BORA S Pure kookplaat met asymmetrische afzuiging, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Eenvoudige reiniging

Alle onderdelen van de nieuwe kookplaat die in aanmerking komen met de kookdampen, kunnen door de opening makkelijk worden verwijderd. Daarna kunnen ze eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser.  Daarnaast bevindt zich onder de kookplaat een geïntegreerde vetopvangbak. Als er iets wordt geknoeid tijdens het koken, worden zowel vaste stoffen als vloeistoffen veilig opgevangen.

Gemakkelijke bediening

Met de touchslider kan de kookplaat heel eenvoudig worden bedient. Alles wat je hoeft te doen is erop tikken of met je vinger omhoog en omlaag bewegen. Hierdoor kun je met enkele aanrakingen moeiteloos alle belangrijke functies bedienen. Daarnaast worden de afzuigprestaties automatisch en continu bijgesteld aan je kookgedrag van dat moment. Je hoeft niet meer handmatig in te grijpen.

BORA S Pure kookplaat vlak geïntegreerd, Keukenapparatuur ASWA Keukens

BORA recirculatie of luchtafvoer? 

Bij de BORA kookplaten met recirculatiesysteem moet het actieve-koolfilter vervangen worden wanneer het functielampje oplicht. Het filter voorkomt dat onaangename kookgeurtjes terechtkomen in jouw keuken. De gebruikersduur van zo’n koolstoffilter in de BORA afzuiging is ongeveer 150 tot 400 uur, afhankelijk van het type kookplaat. Lees hier hoe je het BORA filter met recirculatie systeem zelf eenvoudig kunt vervangen.

BORA S Pure prijs

De BORA kookplaat prijs hangt af van het type kookplaat met afzuiging, en is afhankelijk van de componenten of pakketprijs die je kiest. De prijzen lopen daarom ook breed uiteen. Daarnaast zit er een klein prijsverschil in het type afzuigsysteem. Het BORA afzuigsysteem met recirculatie is over het algemeen iets duurder dan het afzuigsysteem met luchtafvoer. De BORA S Pure is verkrijgbaar vanaf € 1.880,-. Bekijk hier alle BORA prijzen. 

Assortiment BORA kookplaat met afzuiging

Het assortiment van BORA bestaat nu, met de nieuwe BORA S Pure, uit vijf innovatieve productlijnen met meerdere producten. Eén principe – vijf efficiënte oplossingen. Voor ieder wat wils! *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie en ontdek de verschillen tussen de BORA kookplaten.

BORA S Pure kopen bij ASWA Keukens

Hoe werkt het BORA afzuigsysteem? Wat is de prijs van een BORA kookplaat met afzuiging? Wat zijn de grootste en belangrijkste verschillen tussen de BORA kookplaten? Hoe onderhoud ik mijn BORA afzuiging? Wat is de BORA kookplaat prijs? Op deze pagina geven wij je antwoord op al jouw vragen over het BORA afzuigsysteem. 

Ben je geïnteresseerd in een nieuwe keuken of wil je persoonlijk advies over jouw huidige keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis adviesgesprek met één van onze keukenadviseurs of kom langs in de showroom en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: