fbpx

Kookdemonstraties

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig kookdemonstraties van verschillende merken. Wil je graag één van onze kookdemo's bijwonen? Bekijk onderstaand de eerstvolgende kookdemo's bij ASWA Keukens. 

BORA X BO luxe oven, Keukenapparatuur ASWA Keukens

BORA kookdemonstratie

Ontdek het gemak van de BORA kookplaat met afzuiging tijdens de BORA kookdemonstratie. De BORA chef laat je al de functies van deze innovatieve kookplaat zien. Niet alleen gemakkelijk in gebruik maar ook nog eens een plaatje in de keuken, dat is de BORA kookplaat met afzuiging.

  • Maandag 10 april 2e paasdag in Helmond
  • Zondag 24 september in Uden

ONTDEK BORA

Miele ovens met warmhoudlade The Art of Living, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Miele stoomoven demo

Wil jij alle gemakken ontdekken van een Miele stoomoven? Of wil jij alles leren over jouw eigen Miele stoomoven? Kom dan naar een van de Miele stoomoven demo's in een van onze showrooms! De Miele chef laat je alle gemakken van de stoomoven zien. 

  • Maandag 10 april 2e paasdag in Dordrecht 
  • Donderdag 18 mei Hemelvaartsdag in Helmond 

ONTDEK Miele

AEG Keukenapparatuur matzwart, ASWA Keukens

AEG stoomoven demo

Ontdek de eenvoud van een AEG combi-stoomoven. Tijdens deze kookdemo legt de AEG chef je alles uit over hun stoomoven. Je leert hoe een stoomoven werkt en ontdekt de voordelen van koken met een stoomoven.

  • Zondag 30 april in Uden
  • Zondag 7 mei in Helmond

ONTDEK AEG

Siemens stoomoven demo

Wil jij weten hoe een Siemens stoomoven werkt? Dan is deze kookdemo iets voor jou! De Siemens chef laat je alles over de stoomoven zien. Zo zie je de apparaten in werking, kun je proeven van het resultaat en is er uiteraard de mogelijkheid om jouw vragen te stellen.

  • Zondag 1 oktober in Helmond en Dordrecht 
  • Zondag 15 oktober in Helmond 

ONTDEK Siemens

ATAG stoomoven demo

Tijdens de kookdemonstratie laat een ATAG kok jou alle ins en outs zien van de nieuwe stoomoven. Leer meer uit de verschillende kooktechnieken en proef het resultaat. Zo haal je thuis ook het beste uit jouw keukenapparatuur!

ONTDEK ATAG

NEFF keukenapparatuur Slide&hide ovendeur, ASWA Keukens

NEFF combi-stoomoven demo

Professionele koks leren je alles over koken met stoom en de mogelijkheden van NEFF inbouwapparatuur. Zo zie je de apparaten in werking, kun je proeven van het resultaat en is er uiteraard de mogelijkheid om jouw vragen te stellen.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over een volgende kookdemo. 

ONTDEK NEFF

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X
SieMatic SLX Pure, SieMatic keuken, ASWA Keukens Helmond

Koopzondagen

Wil jij ASWA op zondag bezoeken? Dat kan! Bekijk hier de eerst volgende koopzondagen.