Kookdemonstraties

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig kookdemonstraties van verschillende merken. Wil je graag één van onze kookdemo's bijwonen? Bekijk onderstaand de eerstvolgende kookdemo's bij ASWA Keukens. 

BORA X BO luxe oven, Keukenapparatuur ASWA Keukens

BORA X-BO stoomoven demo

Een primeur bij ASWA Keukens Helmond. Voor het eerst demonstreert BORA hun nieuwste en meest innovatieve stoomoven genaamd de X-BO. De chefkok van BORA legt je al de mogelijkheden, voordelen en opties uit van de X-BO. Benieuwd naar wat de BORA X-BO allemaal te bieden heeft? Kom op de volgende data naar onze showroom in Helmond en ontdek het!

  • Koopzondag 27 november in Helmond 
  • 2e kerstdag 26 december in Helmond
  • Dinsdag 27 december in Helmond
  • Dinsdag 28 december in Helmond
AEG Keukenapparatuur matzwart, ASWA Keukens

AEG stoomoven demo

Ontdek de eenvoud van een AEG combi-stoomoven. Tijdens deze kookdemo legt de AEG chef je alles uit over hun stoomoven. Je leert hoe een stoomoven werkt en ontdekt de voordelen van koken met een stoomoven. 

  • 2e kerstdag 26 december in Dordrecht 
  • Koopzondag 8 januari in Hilversum

ONTDEK AEG

Keukentrends 2020 - Trend 5. Nieuwe 3 in 1 oven, ASWA Keukens

ATAG 3-in-1 oven demo

Tijdens de kookdemonstratie laat een ATAG kok jou alle ins en outs zien van de nieuwe 3-in-1 oven. Leer meer uit de verschillende kooktechnieken en proef het resultaat. Zo haal je thuis ook het beste uit jouw keukenapparatuur!

  • Koopzondag 8 januari in Helmond

ONTDEK ATAG

Kookdemo AEG combi-stoomoven

AEG combi-stoomoven

Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om heerlijk te koken met de AEG combi-stoomoven. Tijdens deze kookdemonstratie ontdek je, onder begeleiding van chefkoks, nieuwe technieken en nieuwe smaken.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over een volgende kookdemo. 

ONTDEK AEG

Siemens stoomoven 

Professionele koks leren je alles over koken met stoom en de mogelijkheden van Siemens keukenapparatuur. Zo zie je de apparaten in werking, kun je proeven van het resultaat en is er uiteraard de mogelijkheid om jouw vragen te stellen.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over een volgende kookdemo. 

ONTDEK Siemens

NEFF keukenapparatuur Slide&hide ovendeur, ASWA Keukens

NEFF combi-stoomoven

Professionele koks leren je alles over koken met stoom en de mogelijkheden van NEFF inbouwapparatuur. Zo zie je de apparaten in werking, kun je proeven van het resultaat en is er uiteraard de mogelijkheid om jouw vragen te stellen.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over een volgende kookdemo. 

ONTDEK NEFF

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.