ATAG Elevate™: de muisstille kookplaat met afzuiging

- Nieuws

Ontdek ATAG Elevate™: de stilste kookplaat met afzuiging. Het systeem maakt zo weinig geluid dat je normaal kunt praten tijdens het koken. Uitgerust met verschillende innovatieve features heb je complete vrijheid, controle en overzicht. Lees hier alles over Elevate™.

Maak kennis met ATAG Elevate™

De ATAG Elevate™ heeft een uniek en gepatenteerd afzuigsysteem dat kookdampen zeer efficiënt verwijdert. Het maakt gebruik van een neerwaartse luchtafvoer met een speciale toren die de ventilatieopeningen dichter bij de pannen plaatst, wat de luchtstroom optimaliseert. Met een dubbele motor, één aan elke kant, wordt een perfecte balans in afzuiging bereikt, waardoor je aan beide zijden gelijke afzuigkracht hebt. Samen met de vier gelijke kookzones biedt dit totale vrijheid en flexibiliteit tijdens het koken.

De muisstille kookplaat met afzuiging

Als je een gewone afzuigkap uitzet, besef je pas hoe luidruchtig het gesuis eigenlijk is. De ATAG Elevate™ biedt extreem stille afzuiging met minder dan 60 dB geluid tijdens het koken. Dat betekent dat je normaal kunt praten terwijl je kookt en allen geluiden van borrelende, sissende en sudderende pannen kunt horen.

Voorzien van Celsius°Cooking™

De Elevate kookplaat is standaard voorzien van Celsius°Cooking. Met Celsius°Cooking™ kook je elk gerecht met uiterste precisie, tot op de graad nauwkeurig. Hierdoor mislukken je gerechten nooit meer. Geen stress in de keuken: geen overkokende pannen of aangebrand eten. Dankzij temperatuur gestuurd koken maak je zelfs de meest ingewikkelde gerechten met gemak klaar. Combineer dit met de stille afzuiging van Elevate™ en je creëert culinaire hoogstandjes die je tafelgasten versteld doen staan.

ATAG keukenapparatuur Celsius Cooking met sonde, ASWA Keukens

Flexibele kookzones

De flexibele Bridge Zones bieden je ongeëvenaarde kookflexibiliteit. Ongeacht waar je een pan plaatst, alle zones zijn even groot en krachtig. Je kunt eenvoudig twee kookzones combineren tot één groot kookoppervlak, ideaal voor grotere pannen of speciale kookaccessoires zoals de Teppan Yaki en grillplaat. Bovendien worden geuren en dampen snel afgevoerd, wat het koken nog aangenamer maakt.

Hoe maak je de ATAG Elevate™ filter schoon?

Geen gedoe met schoonmaken: filters en filterhouders zijn eenvoudig te reinigen in de vaatwasser. De vetfilters hebben tien roestvrijstalen lagen die efficiënt vet opnemen. Het filtersysteem is bovendien heel gemakkelijk te monteren en te demonteren.

ATAG Elevate™ kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van de ATAG Elevate™? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: