Projecten

ASWA jouw partner in projecten

ASWA Keukens is jouw partner in projecten. Wij bieden dan ook voor ieder project een passend keukenconcept. Van gerenommeerde A-merken tot de succesvolle projectkeukens van ons huismerk SilverLine. Alles afgestemd op de wensen en eisen van betrokken partijen en van de beste kwaliteit.

De kracht van een familiebedrijf, ASWA Keukens

Service waarop je kunt rekenen

ASWA Keukens is een familiebedrijf dat al ruim 45 jaar bestaat. Dat kan alleen maar als je betrokken en betrouwbaar bent. Uit liefde voor het product en onze zaak, staat service al sinds de beginjaren hoog in het vaandel. Dat betekent dat we onze afspraken nakomen, zorgen voor geschoolde monteurs en geloven dat enkel het beste, meest eerlijke advies goed genoeg is voor onze klanten.

Vacature Keukenmonteur, ASWA Keukens

Installatie met de juiste kennis

Onze eigen monteurs, aangevuld met een vaste groep externe monteurs, verzorgen de montage van de keuken. Door in- en externe opleidingen weten zij als geen ander de hoge ASWA Keukens standaarden in de praktijk te brengen. Onze eigen logistiek en korte lijnen met de collega’s van planning en inkoop zorgen ervoor dat de keuken perfect wordt geplaatst.

Projecten voor elk budget

Met een zeer breed aanbod van zowel A-merken als huismerken kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen. Voor zowel koop- als huurprojecten kunnen wij passende keukens leveren. We stellen hoge eisen aan presentatie en tonen graag de nieuwste technieken, maar staan vooral voor een goede prijs kwaliteitverhouding. We kijken wat aansluit bij jouw wensen en budget, om zo tot een passend keukenconcept te komen.

Duurzame keuken met Slimme keukenapparatuur Home Connect, ASWA Keukens

Slim & duurzaam

Verantwoord, duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Ondanks dat er nog veel winst te behalen valt, zijn de eerste stappen gezet. Zo wordt er gewerkt vanuit een duurzaam kantoorpand en wordt er energie opgewekt via zonnepanelen. Benieuwd naar meer voorbeelden over hoe wij ons inzetten voor een beter milieu of een beter welzijn van de medewerkers of maatschappij? Klik op de button voor meer informatie.

 SLIM & DUURZAAM

Inspiratie magazine bekijken, ASWA Keukens

Project keuken kopen

Ontzorgen en regelen. Dat is wat wij voor jou doen. Met onze projectafdeling kunnen we elke type klant, woning, keuken en budget op de juiste manier bedienen. ASWA heeft alles in eigen beheer. Het voordeel voor jou is één aanspreekpunt. Interesse? Bel direct naar René Koolen op 088-5481825 of mail naar projecten@aswakeukens.nl

Contact openemen BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.