fbpx

Projecten

ASWA jouw partner in projecten

Ontzorgen en regelen. Dat is wat we doen. Elk project heeft zijn eigen karakter. Wij helpen graag door de keuken daar volledig op af te stemmen. Dit houdt in dat wij voor verschillende prijsklassen, uitstralingen en doelgroepen een passend keukenontwerp kunnen realiseren. 

Accountmanager projecten

Service waarop je kunt rekenen

 ASWA Keukens is opgericht in 1977 in Helmond en uitgegroeid tot meerdere vestigingen verspreidt over Nederland. Sinds de oprichting hebben wij ons ook gericht op de projectenmarkt, waardoor wij met een eigen projectafdeling, marketingafdeling, montagedienst en logistieke afdeling zeer snel kunnen schakelen naar onze klanten.

Vacature Keukenmonteur, ASWA Keukens

Installatie met de juiste kennis

Onze eigen monteurs, aangevuld met een vaste groep externe monteurs, verzorgen de montage van de keuken. Door in- en externe opleidingen weten zij als geen ander de hoge ASWA Keukens standaarden in de praktijk te brengen. Onze eigen logistiek en korte lijnen met de opdrachtgever en uitvoerder zorgen ervoor dat de keuken perfect wordt geplaatst.

Kijkje in een project

Neem een kijkje in project NEXT in Strijp-S. NEXT biedt luxe appartementen en exclusieve penthouses op een prominente ‘hippe’ locatie. De keukens zijn daar op afgestemd, oplopend in mogelijkheden en ruimte. Samen met de projectontwikkelaar SDK Vastgoed en aannemer Stam + De Koning Bouw is er in dit project gekozen voor de inzet van een zeer complete basiskeuken van het veelzijdige ASWA-merk SilverLine of designmerk SieMatic, waarbij er bewust is gezocht naar persoonlijk advies en de vrije ruimte voor de koper om zijn/haar eigen keukenwensen verder in te vullen.  

Projecten voor elk budget

Met een zeer breed aanbod van zowel A-merken als huismerken kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen. Voor zowel koop- als huurprojecten kunnen wij passende keukens leveren. We stellen hoge eisen aan presentatie en tonen graag de nieuwste technieken, maar staan vooral voor een goede prijs kwaliteitverhouding. We kijken wat aansluit bij jouw wensen en budget, om zo tot een passend keukenconcept te komen.

Duurzame keuken met Slimme keukenapparatuur Home Connect, ASWA Keukens

Slim & duurzaam

Verantwoord, duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Ondanks dat er nog veel winst te behalen valt, zijn de eerste stappen gezet. Zo wordt er gewerkt vanuit een duurzaam kantoorpand en wordt er energie opgewekt via zonnepanelen. Benieuwd naar meer voorbeelden over hoe wij ons inzetten voor een beter milieu of een beter welzijn van de medewerkers of maatschappij? Klik op de button voor meer informatie.

 SLIM & DUURZAAM

Inspiratie magazine bekijken, ASWA Keukens

Project keuken kopen

Ontzorgen en regelen. Dat is wat wij voor jou doen. Met onze projectafdeling kunnen we elke type klant, woning, keuken en budget op de juiste manier bedienen. ASWA heeft alles in eigen beheer. Het voordeel voor jou is één aanspreekpunt. Interesse? Bel direct naar René Koolen op 088-5481825 of mail naar projecten@aswakeukens.nl

Contact openemen BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.