fbpx
The Art of Living hoogglans keuken met houten kastenwand, Klantervaring ASWA Keukens

Hoogglans keuken

Modern, tijdloos, minimalistisch en strak; dat past bij een hoogglans keuken. Een hoogglans witte keuken is al jaren populair. Hoogglans gaat vaak samen met een moderne stijl maar wanneer je kiest voor een donkere kleur kan het ook wat klassieker ogen. Helemaal weg van dit tijdloos design? Je leest er hier alles over!

Plan hier jouw adviesgesprek

Showroomkeuken Siematic hoogglans keukeneiland, ASWA Keukens

Hoogglans kunststof of lak?

Er zijn verschillende materialen voor een glanzende keuken. Afhankelijk van wat je mooi vindt en wat er bij jouw woonsituatie past, wordt er een keuze gemaakt. Heb je bijvoorbeeld kleine kindjes rondrennen? Dan is het misschien verstandig om voor een kunststof front te kiezen omdat dit wat minder gevoelig is. Daarnaast bestaat er ook een glanzend lak front. Voordeel hiervan is dat de mate van glans heel hoog ligt in tegenstelling tot een kunststof deur waarbij dit wat minder helder is.

Showroomkeuken SieMatic hoogglans grijs, ASWA Keukens Uden

Voordelen hoogglans keuken

Wanneer je kiest voor een hoogglans keuken, kies je voor een elegante uitstraling. Het is een ideaal materiaal om een moderne keuken te realiseren. Door de glans op de keukenkasten krijg je een ruimtelijk gevoel in de keukenruimte. Hoewel je op een hoogglans front wat eerder vlekken zal zien, is het wel makkelijker schoon te maken. Daarbij zullen bij een lichte kleur vette vingers niet zo snel opvallen.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Spreekt deze stijl je aan? Neem dan snel een kijkje op de inspiratiepagina of ga aan de slag met je eigen moodboard.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Plan nu vrijblijvend een gesprek in en dan kijken we samen welke keukenstijl het best bij je past.