Keukeninspiratie voor een L-keuken

- Nieuws

Een L-vorm keuken is één van de meest populaire keukenopstellingen van dit moment. De keuken bestaat uit twee aangrenzende rechte delen die samen een L-vorm vormen. In dit artikel lees je alle mogelijkheden van een L-keuken.

L-vorm keuken

Een L-keuken is een keuken die uit twee delen bestaat die haaks op elkaar zijn geplaatst. Door deze opstelling is de keuken geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Bij een kleine ruimte kan de keukenopstelling zo worden geplaatst dat er ruimte overblijft voor een eethoek, terwijl bij een grote ruimte de keuken juist als een centraal punt kan dienen. Een L-vorm keuken biedt veel mogelijkheden voor opbergruimte in de hoek kun je namelijk een draaicarrousel of hoeklades plaatsen.

L-keuken met bar

Een L-vormige keuken met bar is een populaire keukenopstelling die zowel praktisch als gezellig is. De bar kan gebruikt worden als dinerplek of als plek om aan te werken. Een L-keuken met bar biedt tevens extra opbergruimte. Het is namelijk mogelijk om in het gedeelte onder de bar extra kasten te verwerken. De bar aan de L-vormige keuken geeft een gastvrije en gezellige uitstraling.

L-keuken met kastenwand

Een L-keuken met kastenwand biedt niet alleen voldoende werkruimte, maar ook veel opbergruimte. De kastenwand kan op maat worden gemaakt en biedt daardoor maximale opbergruimte voor keukengerei, servies en andere benodigdheden. Door de L-vormige opstelling is het ook mogelijk om het werkgebied en de opbergruimte efficiënt te scheiden, waardoor er een gestroomlijnde en overzichtelijke keuken ontstaat.

L-keuken kopen bij ASWA Keukens?

Ben jij opzoek naar een L-keuken? Bij ASWA Keukens realiseren we keukens op maat! Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk wat de mogelijkheden zijn voor jouw L-vormige keuken. Al onze showrooms vind je hier!

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: