fbpx

Innovatief

Innovatief en duurzaam

Groener, gezonder en slimmer. Bij ASWA Keukens houden we ontwikkelingen scherp in de gaten en spelen we in op toekomstige uitdagingen en trends. Zo weten we technologie en gebruiksgemak in de keuken te combineren met design, gevoel en comfort. 

Plan nu jouw adviesgesprek

Smart Living, ASWA Keukens

ASWA Smart Living

Het ontwikkelen en ontwerpen van slimme en duurzame keukens doen we niet alleen, maar samen met innovatieve partners als Philips Hue, Sonos en Siemens. Hoe we dit doen? Dat zie je in de unieke ASWA Smart Living ruimte in Helmond.  Hier ontdek en ervaar je zelf het gemak van slim, energiezuinig en comfortabel wonen. 

Ontdek ASWA Smart Living

ASWA hoofdkantoor

Ga jij voor duurzaam?

Ook bij duurzaamheid speelt innovatie een belangrijke rol. Een voorbeeld zijn de Greengridz werkbladen met een kleinere ecologische voetafdruk. Of ons hoofdkantoor in Helmond, dat gebouwd is met duurzame materialen, voorzien is van een warmtepomp en waar we onze energie opwekken met zonnepanelen.

Vind je duurzaamheid ook belangrijk? Wij helpen we je graag bij de duurzame keuzes in een nieuwe keuken. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

 Meer over duurzame keukens

Slim ondernemen

Bij ASWA Keukens kijken we met een open blik naar de toekomst. We zijn altijd op zoek naar kansen die leiden tot verrassende, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige keukens. Hoe we dat doen? Dat lees je hieronder!

Bekijk wat wij zelf doen

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Wil jij ervaren wat wij voor jouw kunnen betekenen? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs, of plan een adviesgesprek!

Maak moodboard Plan adviesgesprek BEKIJK MAGAZine

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Maak vrijblijvend een ontwerp van jouw droomkeuken.