fbpx

Deskundig advies

Persoonlijk advies op maat

De ideale keuken is voor iedereen anders. En dus is iedere keuken maatwerk, ook die van jou. Omdat er zoveel mogelijk is, neemt ASWA Keukens graag de tijd om samen met jou de keuken samen te stellen die bij je past én waarvan je jarenlang plezier zult hebben.

Plan nu jouw adviesgesprek

Deskundig advies

Voordat je bij ons aan tafel zit, heb je vast al veel keukenideeën opgedaan op internet. Of wellicht heb je jouw online moodboard op onze website al gemaakt. Leg je ideeën en wensen voor aan één van onze deskundige keukenadviseurs. Hij of zij kent de laatste trends, denkt met je mee en geeft je een goed en eerlijk advies op maat, met passie voor keukens. Samen bespreken je alle details van jouw droomkeuken. Kortom:  je krijgt persoonlijk advies op maat. Zo weet je precies waarvoor je kiest.

Wist je dat ASWA ook een eigen binnenhuisarchitect heeft? Handig voor als je bijvoorbeeld kleuradvies of een lichtplan nodig hebt.

Deskundig advies | ASWA Keukens

Goed opgeleide monteurs 

ASWA heeft haar eigen montage- en installatiedienst, aangevuld met een vaste groep externe monteurs. Zij verzorgen de montage van onze keukens. Ze verstaan hun vak, werken netjes en komen hun afspraken na. Korte lijnen met de collega’s van planning en inkoop zorgen ervoor dat je keuken perfect wordt geplaatst.

Winnaar design contest

De ontwerpen van ASWA Keukens  zijn geliefd en zie je terug in magazines en op tv. En dat niet alleen: bij de internationale SieMatic Interior Design Contest ging de hoofdprijs “Best of the best” naar een ASWA Keuken. 300 inzendingen uit zo’n 25 landen deden mee. De deelnemers kwamen uit de VS, Nederland, Duitsland en zelfs uit Japan. ASWA Keukens kan zich geen mooier compliment wensen. Wij zijn ontzettend trots op deze prijs en het werk dat Robbert Leemans, samen met alle partners heeft geleverd!

Bekijk deze keuken

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Wil jij ervaren hoe jouw persoonlijk advies op maat eruitziet? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs, of plan een adviesgesprek!

Maak moodboard Plan adviesgesprek BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Maak vrijblijvend een ontwerp van jouw droomkeuken.