fbpx
Moderne keukens | ASWA Keukens

Moderne keuken

Op zoek naar moderne keuken inspiratie?

Moderne keukens staan bekend om de strakke lijnen en het gladde design. Vaak wordt er gedacht aan witte hoogglans keukenfronten met een donker blad, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden. Benieuwd naar deze mogelijkheden? Je leest het hier!

Plan hier jouw adviesgesprek

Moderne keuken | ASWA Keukens

Wat is een moderne keuken?

Het ontwerp van een moderne keukens bestaan vaak uit strakke lijnen, minimalistische elementen en een naadloze integratie van apparaten. Om ervoor te zorgen dat een keuken een nog strakkere uitstraling krijgt, wordt er vaak gekozen voor een greeploze keuken.

Bovendien bieden moderne keukens talloze mogelijkheden voor personalisatie, met een brede keuze aan kleuren, afwerkingen, materialen en indelingsopties.

 

Moderne keuken met eiland | ASWA Keukens

Moderne keuken met eiland

Een moderne keuken met eiland is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele ruimte om te koken. Het eiland fungeert als een centraal punt in de keuken en biedt extra werkruimte, opbergruimte en vaak ook een plek om aan te zitten. Alle mogelijkheden van een keuken met kookeiland lees je hieronder.

Meer over de keuken met kookeiland

Keukenopstellingen U-vorm keuken, ASWA Keukens

Moderne keukens u vorm

De U-keuken bestaat uit drie muren die samen een “U” vormen. Deze keukenopstelling zorgt voor een efficiënte werkruimte, omdat de belangrijkste dingen tijdens het koken binnen handbereik zijn. Bovendien biedt het voldoende werkblad- en opbergruimte, waardoor het gemakkelijk is om keukenapparatuur en benodigdheden georganiseerd te houden.

Meer over de U-vorm keuken

Keuken inspiratie moderne keuken

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe keuken? Bekijk deze foto dan eens! Klik op de verschillende onderdelen voor meer informatie over het product.

Quooker Fusion kraan

Bekijk

Siemens Home Connect koffiemachine 

Bekijk

Siemens IQ700 oven

Bekijk

Siemens kookplaat met afzuiging

Bekijk

Corian werkblad

Bekijk
Moderne handgrepen keuken | ASWA Keukens

Moderne handgrepen keuken

Een moderne keuken hoeft niet altijd greeploos te zijn. Tegenwoordig worden er grepen ontworpen die perfect passen bij deze keuken. Moderne handgrepen zijn meestal minimalistisch en strak, en worden vaak gemaakt uit materialen zoals roestvrij staal, chroom of aluminium. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van lange en dunne handgrepen tot kleine en discrete knoppen. Door de keuze van de juiste handgrepen kan de moderne uitstraling van een keuken worden benadrukt.

Moderne Keuken | ASWA Keukens

Kleuren & materialen moderne keukens

Wat betreft de kleuren en materialen van moderne keukens is er veel variatie; van lichte tinten tot een zwarte kleur, van hoogglans tot matte fronten, het kan allemaal. Het belangrijkste uitgangspunt is dat het rust uitstraalt. Door de juiste keuze in kleur en materiaal kan er een gestroomlijnd en naadloos design ontstaan.

Moderne keukenapparatuur | ASWA Keukens

Moderne keukenapparatuur

Ook in designs van keukenapparatuur komt de moderne stijl terug. Zo kun je kiezen voor een kookplaat met afzuiging waardoor het zicht boven de keuken niet wordt verstoord door een wandafzuigkap. Om de keuken af te maken, mag een mooie keukenkraan niet ontbreken. Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden in designs en kleuren. En niet te vergeten de spoelbak kan worden aangepast aan de kleur van de kraan.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Moderne keuken op maat

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Plan nu vrijblijvend een gesprek in en dan kijken we samen welke keukenstijl het best bij je past.