Siemens Home Connect koffiemachine

- Tips & Tricks

Goede koffie voor ieder moment van de dag. Met de Siemens Home Connect koffiemachine kan je altijd genieten van de perfecte koffie, zonder dat je deze zelf hoeft te zetten. Hoe je dat voor elkaar krijgt, leggen wij je hieronder uit. Hoe lekker is het om wakker te worden met de geur van een vers kop koffie die je zelf niet hebt gezet.

Wat is Home Connect?

Een leven zonder smartphone of tablet is bijna niet meer voor te stellen. Ook Siemens speelt in op deze digitale wereld. Via wifi worden de apparaten verbonden met het internet waarnaar ze te bedienen zijn via de Home Connect app. Daarnaast zijn handleidingen eenvoudig via de app te bekijken en kunnen storingen in apparaten makkelijk op afstand worden afgelezen (na toestemming). Meer lezen over de verschillende mogelijkheden van Siemens Home Connect apparatuur in combinatie met de app? Dat kan op onze Siemens Home Connect blog.

Wat is een slimme koffiemachine?

Een smart koffieapparaat doet bijna al het werk voor je. Stel je dagelijkse routines vooraf in en activeer ze met je Home Connect app en spraakassistentie. Stel bijvoorbeeld in dat je iedere ochtend om 8 uur een vers kopje koffie wilt. Het enige wat je nog moet doen is de avond ervoor een kopje onder het apparaat te zetten. De Siemens inbouw koffiemachine doet de rest. Zo kun jij iedere ochtend genieten van verse koffie zonder dat je daarvoor uit je bed hoeft. De coffeeWorld omgeving in de Home Connect app geeft je exclusief toegang tot een groot aanbod aan internationale specialiteiten. Vind je favoriete koffierecept en zend deze naar de app zodat het koffieapparaat de juiste instructies heeft om de perfecte koffie te bereiden.

De voordelen van een Siemens Home Connect koffieapparaat

Ontdek de voordelen van een smart koffieapparaat met Siemens Home Connect:

  • Door de app leer je meer over de koffiespecialiteiten van de hele wereld.
  • Een drukke verjaardag en willen al jouw gasten koffie? Dankzij de app kan je een complete bestelling in één keer doorgeven naar het apparaat. Het enige wat jij moet doen, is het kopje verwisselen.
  • Met de app is je favoriete kopje koffie binnen handbereik. In totaal kan je 8 favoriete bestellingen opslaan.
  • Je agenda is hierbij niet meer nodig, aangezien de app jou een melding geeft wanneer het apparaat een schoonmaakbeurt of ontkalking nodig heeft. Daarnaast geeft de app jou optimale tips zodat je langer kan genieten van de machine.
  • Je kan zelf en makkelijk in de app alle instellingen wijzigingen naar persoonlijke voorkeur, dit betekent volledig zelf de controle.
  • Met Amazon Alexa of Google Assistant kan je door middel van spraak het koffieapparaat bedienen
  • De app vertelt je wanneer, maar ook hoe je voor je machine moet zorgen. Daarnaast kan je direct via de online shop makkelijk accessoires bestellen.

Siemens Home Connect Koffiemachine, ASWA Keukens

Altijd bij de hand, ook op afstand

Dankzij de verbonden koffieapparaten van de Siemens heb je altijd en overal toegang tot je apparatuur. Hierdoor kan je op afstand de instellingen aanpassen, de huidige status bekijken en meldingen ontvangen wanneer onderhoud nodig is. Daarnaast is het in sommige gevallen ook mogelijk om service op afstand uit te laten voeren als jij toestemming geeft om het apparaat uit te laten lezen. Dat scheelt weer een bezoekje van aan monteur waarvoor je thuis zou moeten blijven.

Slimme Siemens koffie machine kopen?

Wil je graag meer weten over de smart keukenapparatuur van Siemens? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: