Quooker FUSION kokendwaterkraan & mengkraan in één

- Nieuws

Quooker FUSION, dé kokendwaterkraan en mengkraan in één. Verkrijgbaar met een ronde of rechte uitloop, waaronder een mooie matzwarte uitvoering.

Ontdek Quooker FUSION kokendwaterkraan

Voortaan staat er nog maar één kraan op het aanrecht. De Quooker Fusion is een kokendwaterkraan en mengkraan verenigd in één vanzelfsprekende schoonheid. Koud, warm en kokend water komen gewoon uit één, eenvoudig en (kind)veilig te bedienen kraan.

Uitvoering Quooker FUSION kraan

De Quooker Fusion is verkrijgbaar in chroom, steel, rvs, zwart en  goud. Ontdek welke Quooker Fusion bij jou past. De Fusion kan tevens gecombineerd worden met het bruisend water van de Quooker Cube!

  • Fusion Round: ronde uitloop, in chroom, steel, rvs, goud en zwart.
  • Fusion Square: rechte uitloop, in chroom, steel, rvs, goud en zwart.
  • Fusion Classic: ronde uitloop in klassieke stijl, in chroom, rvs en nikkel.
  • Classic Fusion Square: rechte uitloop in klassieke stijl, in chroom, rvs en nikkel.

Welke Quooker kraan past bij mij?

Een Quooker bestaat uit een keukenkraan en een reservoir in je keukenkastje. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ga voor het gemak van een 3-in-1 kraan of een aparte kokendwaterkraan. Kies welke kraan bij jou past.  Er bestaan vier verschillende kokendwaterkranen van Quooker:

Wat is de prijs van een Quooker?

De prijs van een Quooker wordt bepaald door de kraan en het reservoir. Beide zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het goedkoopste Quooker model is de Nordic single tap met een chroom finish en een PRO3-reservoir (€ 995). Het meest luxe model is de Quooker Fusion verguld goud met COMBI-reservoir (€ 3595).

Is een Quooker duurzaam?

ls je meerdere keren per dag kokend water gebruikt, verbruikt een Quooker niet meer energie dan een waterkoker. Het geheim van het lage energieverbruik van Quooker zit onder het aanrecht. Als je water uit je Quooker-kraan haalt, tap je precies de hoeveelheid die je nodig hebt. Dit is bij een waterkoker anders. Vaak kook je veel meer water dan nodig of vergeet je het water in de waterkoker waardoor je het daarna opnieuw aan de kook moet brengen. Wil je hier meer over weten, klik dan hier.

Quooker FUSION kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de Quooker kraan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms.

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK

Lees ook: