Quooker FUSION kokendwaterkraan & mengkraan in één

- Nieuws

Quooker FUSION, dé kokendwaterkraan en mengkraan in één. Verkrijgbaar met een ronde of rechte uitloop, waaronder een mooie matzwarte uitvoering.

Ontdek: de Quooker Fusion

Voortaan staat er nog maar één kraan op het aanrecht. De Quooker Fusion is een kokendwaterkraan en mengkraan verenigd in één vanzelfsprekende schoonheid. Koud, warm en kokend water komen gewoon uit één, eenvoudig en (kind)veilig te bedienen kraan.

Uitvoering Quooker Fusion kraan

De Quooker Fusion is verkrijgbaar in chroom, steel, rvs, zwart en  goud. Ontdek welke Quooker Fusion bij jou past. De Fusion kan tevens gecombineerd worden met het bruisend water van de Quooker Cube!

  • Fusion Round: ronde uitloop, in chroom, steel, rvs, goud en zwart.
  • Fusion Square: rechte uitloop, in chroom, steel, rvs, goud en zwart.
  • Fusion Classic: ronde uitloop in klassieke stijl, in chroom, rvs en nikkel.
  • Classic Fusion Square: rechte uitloop in klassieke stijl, in chroom, rvs en nikkel.

Welke Quooker kraan past bij mij?

Er zijn verschillende soorten Quooker kranen. De keuze varieert van kranen die enkel kokend water leveren tot kranen die koud, warm, gekoeld, kokend en bruisend water leveren. Welke kraan geschikt is voor jou hangt helemaal af van jouw voorkeuren. Je vindt de verschillende soorten Quooker kranen hier: *Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Wat is de prijs van een Quooker?

De prijs van een Quooker wordt bepaald door de kraan en het reservoir. Beide zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Het goedkoopste Quooker model is de Nordic single tap met een chroom finish en een PRO3-reservoir (€ 995). Het meest luxe model is de Quooker Fusion verguld goud met COMBI-reservoir (€ 3595).

Naast de aanschafprijs dien je ook rekening te houden met o.a. energie- en onderhoudskosten. Hoeveel deze kosten bedragen lees je hier!

Is een Quooker duurzaam?

ls je meerdere keren per dag kokend water gebruikt, verbruikt een Quooker niet meer energie dan een waterkoker. Het geheim van het lage energieverbruik van Quooker zit onder het aanrecht. Als je water uit je Quooker-kraan haalt, tap je precies de hoeveelheid die je nodig hebt. Dit is bij een waterkoker anders. Vaak kook je veel meer water dan nodig of vergeet je het water in de waterkoker waardoor je het daarna opnieuw aan de kook moet brengen. Wil je hier meer over weten, klik dan hier.

Quooker FUSION kopen bij ASWA Keukens?

Wil je graag meer weten over de Quooker kraan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: