De praktische U keuken opstelling

- Tips & Tricks

Een U keuken is een populaire indeling die het maximale uit de beschikbare ruimte haalt. Deze keukenopstelling is een uitstekende keuze voor middelgrote tot grote ruimtes, en biedt veel opberg- en werkruimte.

Keuken u-vorm

De U-keuken bestaat uit drie muren die samen een “U” vormen. De ene muur wordt gebruikt voor koken en spoelen, de andere voor opslag en de derde muur voor het plaatsen van apparatuur. Deze indeling zorgt ervoor dat alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Omdat deze keukenopstelling flink wat ruimte nodig heeft, is het met name geschikt voor middelgrote tot grote keukens.

U-keuken met bar

Een bar kan een praktische uitkomst zijn in jouw ruimte. De bar biedt extra zit- en opbergruimte en kan helemaal naar persoonlijke smaak worden ontworpen. De bar is meestal geplaatst aan de open zijde van de kamer, waardoor het een perfecte plek is om te ontbijten, te werken of te borrelen met vrienden en familie.

u keuken | ASWA Keukens

U-keuken met kastenwand

Een kastenwand is een slimme oplossing voor extra opbergruimte. Door de kastenwand langs één van de rechte zijden van de muur te plaatsen, ontstaat er extra opbergruimte zonder dat dit ten koste gaat van de werkruimte. Kastenwanden kunnen volledig op maat gemaakt worden. Zo passen ze altijd in jouw ruimte, handig toch?

U-vormige keuken kopen bij ASWA Keukens?

Ben jij opzoek naar een U-keuken? Bij ASWA Keukens bieden we keukens op maat! Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk wat de mogelijkheden zijn in een van onze showrooms. Al onze vestigingen vind je hier!

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: