fbpx

Exclusieve keukens

High-end maatwerk keukens

Door de jaren heen heeft ASWA Keukens tal van zeer exclusieve keukens ontworpen. Stuk voor stuk bijzondere projecten met een bijzonder verhaal. Ontstaan uit een combinatie van speciale wensen, goed advies en vakmanschap.

Plan nu jouw adviesgesprek

Maatwerk keuken

Prachtige materialen & vernieuwende technieken

Bij ASWA Keukens pakken we uitdagingen graag aan. Het geeft ons immers de kans om unieke keukenontwerpen te maken, te werken met de mooiste materialen van topmerken en vernieuwende technieken toe te passen. Diverse bekende A-merken in de keukenbranche hebben ASWA geselecteerd als exclusieve dealer, waardoor je keuze hebt uit alle beschikbare producten op de markt.

Luxe zwarte keuken met houten tafel, Klantervaring ASWA Keukens

Uniek keukendesign

Onze interieurexperts leveren écht maatwerk. Met eigen ontwerpen, of juist in samenwerking met bekende architecten, weten we de klant keer op keer te verrassen. Soms heel uitgesproken, maar soms ook eigentijds chic of heel modern. Eén ding hebben deze exclusieve keukens gemeen: ze vormen een sublieme eenheid met het interieur wat maakt dat alles in harmonie is.

ASWA in de media

Deze exclusieve keukens met een bijzonder verhaal, zie je daarom terug in toonaangevende magazines als The Art Of Living, Excellent of HOOG Design. Wij nemen je graag mee op inspiratiereis langs een aantal prachtige keukens. Laat je in deze binnenkijkreportages verrassen door de unieke combinatie van stijlen en elementen!

Modern gerenoveerde villa

&Prast&Hooft

Verscholen tussen de bossen nabij een sfeervol Noord-Brabants dorp, ligt een prachtige villa met modern-strak karakter. Het bijzonder fraaie gebouw werd enkele jaren geleden aan een heuse transformatie onderworpen, waardoor zowel de binnen- als buitenkant in een eigentijds jasje zijn gestoken, alsmede de riante tuin die om de woning heen ligt. Magazine The Art of Living kreeg een exclusief kijkje in het fantastische eindresultaat en sprak met &Prast&Hooft, het verantwoordelijke bureau voor het in- en exterieur, en VloerenExlusief, die de villa voorzag van een schitterende parketvloer.

BEKIJK deze woning

Luxe villa in het groen

Margry Arts Architecten

Soms heeft een villa zo’n aansprekend karakter, dat je je er bij binnenkomst direct thuis voelt. Dat is zeker het geval bij deze schitterende woning, ontworpen door Margry Arts Architecten. Het bureau bedacht een imposant doch ingetogen gebouw, waarbij iedere ruimte onlosmakelijk verbonden is met de prachtige buitenomgeving. Het resultaat is een oase van rust, ruimte en luxe, midden in het groen.

BEKIJK deze woning

Luxe gerenoveerd appartement

Esther Rooijackers Interieur

Een prachtig appartement in Eindhoven, waar de eigenaren inmiddels 25 jaar wonen, onderging na 12,5 jaar wederom een verbouwing. Een volledig nieuw interieur, met liefde ontworpen door Esther Rooijackers, toont een eclectische mix van kleuren en materialen. Het luxe gerenoveerd appartement is voor de eigenaren een karaktervol thuis, waar echt in geleefd mag worden te midden van opvallende en subtiele details. Esther Rooijackers verteld over de totstandkoming van dit unieke stuk wooncomfort en duikt de diepte in omtrent haar bijzondere werkwijze.

BEKIJK DEZE WONING

Zonlicht naar eigen inzicht

Sunshield Unique Lovers

Bouwen tussen de weilanden, met de aangeplante bomen nog in een pril stadium, is resideren in de volle zon. Nu moderne woningen steeds meer glaspartijen bevatten én steeds beter geïsoleerd zijn, wordt adequate zonwering een absolute noodzaak. De bewoners van deze Brabantse woning besloten de traditionele oplossing daarvoor achterwege te laten en kozen voor een relatief nieuw, Nederlands product. De louvers van Sunshield stellen hen niet alleen in staat de hoeveelheid zonlicht per ruimte te reguleren, maar ook om energie te besparen. De architectonische meerwaarde voor de gevel kregen ze er gratis bij.

BEKIJK deze woning

Eigentijds chic met natuurlijke materialen

STRK Architecture and Interior Design

Een creatief ontwerp waarbij elk detail klopt dat naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Voor Maarten van Vroonhoven architect en eigenaar van STRK Architecture and Interior Design is niets belangrijker. En om tot het gewenste resultaat te komen, maakt het architectenbureau gevestigd in Someren en Nuenen nooit slechts één ontwerp. Maarten: “Uiteraard is het voor iedere architect van belang om naar de wensen van de klant te luisteren. Maar wij doen meer: we willen ook weten wáárom de klant iets wil. Een huis ontwerpen is namelijk een samenspel tussen de opdrachtgever en de architect.”

BEKIJK deze woning

Penthouse Rotterdam, Exclusieve Projecten, ASWA Keukens

Penthouse met uitzicht over imposante skyline

Sanne Kurvers Interiors

In het Rotterdamse Scheepvaartkwartier werd in 2018 aan de bouw van een indrukwekkend woontorencomplex begonnen: De Zalmhaven. Met een hoogte van 215 meter is Zalmhaventoren I de hoogste wolkenkrabber van de Benelux. In deze wereld van urban grandeur ontwierp Sanne Kurvers een licht, rustgevend en een tikkeltje minimalistisch interieur voor een penthouse op de negenenveertigste verdieping.

BEKIJK DEZE WONING

Ruimtelijke transformatie als eindresultaat

Esther Rooijackers Interieur

Esther Rooijackers, eigenaar en interieurontwerper van Esther Rooijackers Interieur, is een ervaren samenwerker die altijd het beste uit de klant-ontwerper-leverancier driehoek weet te halen. Vloerenspecialist Kees van Tilburg van H&T Vloeren vroeg haar om advies voor een klant in Helmond met een keuken- en vloerwens. Esther zorgde voor een complete ruimtelijke transformatie met verrassende elementen.

BEKIJK DEZE WONING

Exclusief project | ASWA Keukens

Villa vol warmte

Hemels Wonen

Een uitgesproken stijl, jonge frisse kleuren en een sterk – maar wel uitgebalanceerd – contrast tussen klassieke en moderne elementen. Tijdens een inspiratiezoektocht op sociale media vonden de bewoners van deze jarentwintigvilla precies datgene terug in de ontwerpstijl van interieurdesignbureau Hemels Wonen uit Eersel. Eigenaresse Judith Smets en haar team maakten de woondroom van dit jonge gezin werkelijkheid.

Bekijk deze woning

Unieke villa in de bossen The Art of Living, ASWA Keukens

Unieke villa in de bossen

Margry Arts Architecten

Een unieke villa in de bossen waarin heerlijk geleefd kan worden en die perfect past binnen haar lommerrijke omgeving. Zo luidde de woonwens van de bewoners van deze villa, gelegen op een prachtige locatie in de provincie Noord-Brabant. Aan Margry Arts Architecten de eer om deze woonwens tot leven te wekken. Het resultaat van een grootschalig ontwerp- en realisatietraject laat zich omschrijven als een spectaculair, modern bouwwerk waarin een samenspel van strakke vormen en natuurlijke materialen een dynamisch en tegelijkertijd harmonieus beeld oplevert.

BEKIJK DEZE WONING

Villa met comfortabel en luxe interieur

Voss Architecture

Het veelzijdige en creatieve Voss Architecture ontwierp geheel naar wens van de opdrachtgevers de plattegrond van het interieur van de nieuwbouwwoning en het vaste meubelwerk. De warme en luxe sfeer die in de woning voel- en zichtbaar is, is het gevolg van een geslaagde samenwerking tussen de vrouw des huizes, Voss Architecture en Eric Kuster metropolitan luxury.

BEKIJK deze woning

Buitenkant huis, Exclusieve projecten, ASWA Keukens (4)

Warme familievilla met keuken als ontmoetingsplaats

Van der Schoot Architecten 

Aan de rand van een bruisende Noord-Brabantse stad, net op de overgang van het stedelijke naar het landelijke, ligt deze warme familievilla. Van der Schoot Architecten gaf de woning zo vorm dat de open achterzijde maximaal uitzicht biedt op de tuin en de bosrijke omgeving. In het hart van het huis prijkt deze schitterende keuken van ASWA Keukens, die meer is dan gewoon een keuken. Met een keuken als ontmoetingsplaats heeft dit gezin van vier altijd een gezellige thuisbasis om naar terug te keren.

BEKIJK DEZE WONING

Karakteristieke woonboerderij met een heel eigen stijl

In Brabant vind je van die karakteristieke woonboerderijen waarin de oude elementen uit het verleden nog zichtbaar zijn. Hoe mooi is het om zo’n boerderij helemaal opnieuw in te richten met een modern interieur, maar met behoud van de historische charme. Daisy Vorm van Daivor Interior Design kreeg deze kans en pakte het groots aan.

BEKIJK deze woning

Strakke moderne villa The Art of Living, ASWA Keukens

Strak moderne villa

Franken Architectuur

Eigenlijk was het direct een vanzelfsprekendheid dat op deze plek met veel historie de nieuwe villa gebouwd zou worden. Omringd door een parkachtige tuin met veel oude bomen en uitzicht op het aantrekkelijke bijgebouw, is het hier heerlijk toeven. Neem plaats op één van de terrassen en laat je meenemen in het gevoel van het heerlijke buitenleven. Franken Architectuur uit Bergeijk begreep direct wat de eigenaar wilde en maakte een ontwerp van de villa en bijgebouw dat doet denken aan de ‘gecultiveerde zalen van groen’ van het Kröller-Müller Museum. Dit soort minimalisme is heel bijzonder. Spannend strak, modern en veel lichtinval zijn hier in the lead.

BEKIJK DEZE WONING

Moderne woning vol luxe verrassingen, The Art of Living, ASWA Keukens

Moderne woning vol luxe verrassingen

Avalon - Exclusive Outdoor Solutions

Eindhoven is dé designstad van Nederland en dat zien we ook terug in de woningen die er gebouwd worden. In een van de rustige nieuwbouwwijken aan de rand van de stad kunnen liefhebbers van moderne architectuur hun hart ophalen. Architect Kees Bos tekende zo’n veertig woningen in deze gewilde omgeving. De woning van zijn hand die wij bezoeken heeft een woonoppervlakte van bijna 500 m2 en beschikt over vier verdiepingen vol luxe verrassingen. Eén van deze luxe verrassingen die aangebracht zijn aan de woning is de buitenzonwering, geadviseerd en op kwalitatief hoogwaardige wijze aangebracht door specialist Avalon Exclusive Outdoor Solutions.

BEKIJK deze woning

Vrijstaande woning met historisch karakter Hal2, ASWA Keukens

Vrijstaande woning met historisch karakter

Hal2

Een groot vrijstaand huis kopen en dit ombouwen tot het perfecte thuis. Voor velen blijft het slechts bij dromen, maar voor dit stel werd deze droom onlangs werkelijkheid. Hal2 vormt samen met een aannemer en een architect een nauw team. De eerste indelingen staan dan ook in een mum van tijd op papier. Om vervolgens via een gedegen plan van aanpak tot een goed investeringsoverzicht te komen. Uiteindelijk komt alles samen in een passend ontwerp voor deze speciale jaren 30 woning.

BEKIJK DEZE WONING

Drie generaties in twee woningen onder één villa-dak

In het Gooi staat een imposante nieuwe villa op een terrein van bijna een hectare met magnifiek uitzicht op een beschermd natuurgebied. Aan de buitenzijde doet in eerste instantie niets vermoeden dat de schitterende rietgedekte villa uit twee woningen bestaat. Aan de ene zijde woont een echtpaar en aan de andere zijde hun dochter, schoonzoon en twee kleinkinderen.

BEKIJK deze woning

Familiehistorie in nieuw jasje The Art of Living, Klantervaring ASWA Keukens

Familiehistorie in nieuw jasje

B-covered & Van Heugten Baddesign

Een riante jaren-’30-woning in een pittoresk Brabants dorp met een ruime tuin – what’s not to love? Toen deze karakteristieke woning overging van ouders op zoon, moest er echter nog wel het een en ander aan gebeuren om er een huis van te maken dat aansluit bij het leven van vandaag de dag. Het team van B-covered wist precies wat het te doen stond en realiseerde een huis dat past bij de setting, de leefsituatie en het karakter van de bewoners.

BEKIJK deze woning

Fam. Kok The Art of Living, Klantervaring ASWA Keukens

Woning uit 1950 krijgt indrukwekkende metamorfose

De Bever Architecten

Hij springt meteen in het oog: een prachtige woning uit 1950, gelegen tegenover een bruisend stadspark in de provincie Noord-Brabant. Aan de voorzijde zie je het niet, maar de woning is compleet gerenoveerd. Het was een hele uitdaging om het oorspronkelijke karakter van de woning te behouden en tegelijkertijd het oude met nieuw te combineren. Dankzij De Bever Architecten, Bureau Franken, Burgtbouw en het team van vakmensen, is de woning precies geworden zoals de bewoners in gedachten hadden: modern en eigentijds, maar wel met een naadloze aansluiting op het oorspronkelijke pand.

BEKIJK deze woning

Tijdloos design, MdL architecten, The Art of Living (2)

Exclusieve warmte onder een deken van riet

MdL Architecten

Een uniek, landelijk en bosrijk stukje Rotterdam aan de Ringvaart zorgt voor luxe wonen op de meest geliefde locatie van dewereldstad. Wie deze exclusieve woning binnenstapt, wordt verrast. Toparchitectuur, zowel in exterieur als interieur naar een ontwerp van MdL Architecten. Een zee aan ruimte, verrassende zichtlijnen in tijdloos design. De sculpturale vormgeving van deze rietgedekte villa is elegant en ingetogen en sluit naadloos aan op het landelijke karakter van de omgeving, terwijl het bruisende centrum van de havenstad vlakbij is.

BEKIJK deze woning

Keukeneiland in lichte kleur met marmerlook blad Do's Interiors, Klantervaring ASWA Keukens

Natuurlijke schoonheid

Do's Interior

De door Anke ontworpen en door ASWA Keukens gerealiseerde maatwerkkeuken kreeg geheel naar wens van de opdrachtgevers een prominente plek in de woning. De grote raampartijen aan de achterzijde, maar zeker ook het kleinere raam boven het aanrecht zorgen dat de leefruimte baadt in het natuurlijke licht. De met groen leer beklede maatwerkbank, de bronzen lichtarmaturen en het behang in houtlook dragen bij aan de natuurlijke uitstraling van de leefkeuken.

BEKIJK deze woning

Moderne bungalow in de bossen The Art of Living, ASWA Keukens

Moderne bungalow in de bossen

CKX Architecten

Modern, compact, licht en onderhoudsvriendelijk. Dat waren de uitgangspunten voor de realisatie van deze nieuw te bouwen bungalow in het sfeervolle Son. Aan architect Maarten Hendrickx van CKX Architecten de eer om dit te vertalen naar een passend ontwerp, waarin alle eigenschappen op een harmonieuze manier met elkaar samenkomen. En dat lukte hem bijzonder goed, getuigen het prachtige eindresultaat en de lovende reactie van de opdrachtgevers.

BEKIJK DEZE WONING

Spannend en met een gezonde ‘product gekte’, maar toch thuis

MIBA & Cocoon Living

Aan de Groot Hertoginnelaan in Den Haag zijn in een pand uit 1893 vier luxe appartementen gebouwd. Onder begeleiding van MIBA zijn de appartementen gebouwd door bouwbedrijf DOBU. De huurappartementen zijn volledig ingericht door Cocoon living. Qua grootte variëren ze van 67 m2 tot 120 m2. Ze hebben allemaal een parkeerplaats op eigen terrein tot hun beschikking en een gezamenlijke berging. ASWA Keukens mocht de keukens realiseren.

BEKIJK deze woning

Elegant appartement aan de Maas

Voor hun nieuwe thuis wilden de bewoners iets anders: meer sfeer, meer intimiteit en bovenal de mogelijkheid om samen comfortabel ouder te worden. Aan de oevers van de Maas kochten zij een toekomstbestendig appartement met een extra verdieping. In eerste instantie met de gedachte om de woning een opknapbeurt te geven, maar uiteindelijk werd dit een totale renovatie zodat de bewoners zich er 100% thuis voelden.

BEKIJK deze woning

Toekomstbestendig wonen The Art of Living, ASWA Keukens

Toekomstbestendig wonen

StalenDeurenHuys

In de regio Eindhoven vonden we een nieuwbouwwijk met moderne architectuur. Vlakbij de stad, maar ook met veel natuur in de omgeving. In één van deze woningen plaatste het StalenDeurenHuys enkele mooie deuren, waardoor de woning nóg bijzonderder werd. De inrichting is passend bij het huis: strak en modern gecombineerd met bijzondere objecten en oude gebruiksvoorwerpen.

BEKIJK deze woning

Merken brochure bekijken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Klik op onderstaande link en bekijk onze brochure vol inspirerende merken en keukens van high-end design, of laat je direct adviseren door een van onze adviseurs.

BEKIJK ONZE BROCHURE PLAN JOUW AFSPRAAK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Maak vrijblijvend een ontwerp van jouw droomkeuken.