fbpx

Tevreden klanten

Zorgeloos genieten van jouw keuken

Van een keuken wil je lang genieten, dus wil je dat alles klopt. ASWA Keukens regelt dit voor jou. Wij staan voor je klaar; vanaf het eerste contact, tot en met het plaatsen van de keuken door goed opgeleide en nette monteurs. Zo heb jij geen zorgen; wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Plan nu jouw adviesgesprek

Klanten geven ons een 9 of hoger

Wij kunnen wel zeggen dat we alles goed doen, maar wie beter dan onze klanten kunnen dat echt zeggen?  Daarom vragen wij onze klanten altijd naar hun ervaring. Is een keuken opgeleverd, dan kunnen ze een klanttevredenheidsenquête invullen. Daaruit blijkt dat maar liefst 81% van onze klanten ASWA met een 9 of hoger waardeert. Benieuwd naar de keukens van onze klanten of hun ervaring met ASWA?

Bekijk klantervaringen

Onafhankelijke klantbeoordeling

Sinds een paar jaar verzamelen we feedback van klanten op onafhankelijke websites, zoals Feedback Company en Qasa. Over het algemeen scoort ASWA hoog op klanttevredenheid. Hier zijn we erg dankbaar voor! Kijk om te lezen wat de actuele mening van onze klanten is over ASWA Keukens en maak zelf jouw keuze.

Feedback Company Qasa

Wat is jouw ervaring?

Een volkswijsheid luidt: "Heb je een slechte ervaring? vertel het ons. Ben je goed tevreden of heb je een zeer goede ervaring? vertel het je vrienden”.

Wij geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom hechten we veel waarde aan de feedback van onze klanten. Zelfs de kleinste details nemen we daarbij in overweging. Dat zie je straks ook terug in jouw nieuwe keuken.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Wil jij ervaren wat wij voor jouw kunnen betekenen? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs, of plan een adviesgesprek!

Maak moodboard Plan adviesgesprek BEKIJK magazine

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Maak vrijblijvend een ontwerp van jouw droomkeuken.