fbpx

Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwwoning? ASWA staat voor je klaar!

Is jouw woning onderdeel van een nieuwbouwproject? Dan is er veel te doen en te regelen voor jouw nieuwe keuken. ASWA helpt je hierbij. Onze projectafdeling werkt nauw samen met aannemers en projectontwikkelaars. Wij kennen de bouwplanning van je huis,  van technische afstemming en het aansluiten van het leidingwerk tot het geplande oplevermoment. Wij bereiden alles goed voor zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Plan nu jouw adviesgesprek

Nieuw Bergen Eindhoven, ASWA Keukens Helmond

Wij regelen het, jij mag genieten

Ontzorgen en regelen: dat is wat wij voor jou doen! Jouw nieuwbouwwoning en dus ook keuken moet voldoen aan bepaalde eisen. In onze showroom kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden voor het beste keukenontwerp. . Door een flexibele werkwijze en een breed aanbod stemmen we jouw keuken perfect  af op de projecteisen maar vooral ook jouw wensen. Onze projectafdeling regelt alles rondom de uitvoering, zodat jij straks optimaal kunt genieten van jouw nieuwe keuken. Een hele zorg minder!

Inspirerende showroom

In de afgelopen jaren is er veel veranderd op de woningmarkt. Koop of huur, het draait steeds meer om compleet en comfortabel wonen (tegen een betaalbare prijs).. En zeker de keuken is een belangrijk én onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Een goed doordacht ontwerp maakt dan ook het verschil. Wij nodigen je graag uit in onze showroom. Voor sfeer en inspiratie!

Accountmanager projecten

De ASWA werkwijze

ASWA Keukens is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1977 in Helmond en uitgegroeid tot meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Sinds de oprichting zijn we actief betrokken bij nieuwbouwprojecten. Zodoende hebben we een eigen projectafdeling, marketingafdeling, montagedienst en logistieke afdeling en kunnen we heel snel schakelen naar onze klanten.

Deze werkwijze heeft zich in de loop der jaren goed bewezen met als resultaattevreden kopers, huurders, ontwikkelaars, aannemers, beleggers, woningcorporaties en zorginstellingen.

Onze eigen monteurs, ASWA Keukens

Eigen monteurs en logistiek

ASWA Keukens heeft haar eigen montage- en installatiedienst. Onze eigen monteurs regelen de plaatsing van de keuken van a tot z. Zij verstaan hun vak en werken netjes. Mede dankzij onze goede contacten en samenwerking met opdrachtgevers en uitvoerders wordt jouw keuken geplaatst zoals is afgesproken. Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is!

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Wil jij ervaren wat wij voor jouw kunnen betekenen? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs, of plan een adviesgesprek!

Maak moodboard Plan adviesgesprek BEKIJK MAGAZine

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Maak vrijblijvend een ontwerp van jouw droomkeuken.