fbpx

Een echt familiebedrijf

Opgericht in 1977

ASWA Keukens begint op René Leemans' zolder waar een kleine keuken staat opgesteld. 's Avonds bezoekt hij potentiele klanten met keukendeuren in zijn kofferbak. Dat verandert in 1977, als René in Helmond zijn eerste winkel opent. Zijn zoon Robbert helpt al op jonge leeftijd mee en ontdekt hier zijn passie voor het ontwerpen van keukens. Op 23-jarige leeftijd neemt Robbert het bedrijf van zijn vader over. Inmiddels is de derde generatie Leemans ook actief in de zaak en is ASWA met recht een familiebedrijf met ruim 45 jaar ervaring.

Plan nu je adviesgesprek

Betrokken en betrouwbaar

ASWA Keukens is als familiebedrijf groot geworden door mond-tot-mond reclame. Anno vandaag is het actief in heel Nederland. Kenmerkend voor familiebedrijven zijn betrokkenheid en (financiële) betrouwbaarheid. Voor ASWA is dat niet anders. Samen met de ruim 45 jaar ervaring en vakkennis die we als succesvol familiebedrijf hebben, zorgt dat voor de juiste basis om jou van het juiste advies te voorzien.

SieMatic Pure keuken greeploos met kaderfront en dun blad, Showroom keuken ASWA Keukens

Oog op de toekomst

We bouwen graag verder aan ons familiebedrijf om jou als klant nog beter van dienst te zijn. Waar heb jij als klant behoefte aan? Wat zijn je wensen? Op keukengebied is er vandaag de dag heel veel keuze. Onze website helpt je op weg om een eerste indruk te krijgen. Maar een keuken moet je voelen en zien. Sfeer proeven is enorm belangrijk. En dat vind je terug in al onze showrooms. Niet alleen vind je hier tal van keukenstijlen en –opstellingen, maar ook de nieuwste keukenapparatuur, accessoires en materialen. Wat past bij je? Wat spreekt je aan? Kom langs in één van onze showrooms en ervaar het zelf.

Familiebedrijf ASWA Keukens

Afspraak is afspraak

Heb je eenmaal de keuken van je dromen gekocht, dan wil je er ook zo snel en lang mogelijk van genieten. Ons motto is: afspraak is afspraak! En alleen het beste advies is goed genoeg voor onze klanten. Als familiebedrijf zijn we loyaal aan onze mensen, onze klanten en aan onze leveranciers. Met velen leveranciers werken we al jaren samen.  Ook hebben we onze eigen montage- en installatieafdeling. Daardoor ben je als klant niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar kunnen we ook snel schakelen en komen we onze afspraken na. Precies waarin we ons onderscheiden van anderen.

ASWA hoofdkantoor

Financieel gezond

In de ruim 45 jaar dat we bestaan, hebben  we een gedegen organisatie opgebouwd en een uitgekiende collectie samengesteld. De liefde voor keukens en de zaak hebben ons ook geholpen om roerige tijden door te komen. Ondanks de recessie en de mindere periode die onze branche heeft moeten doorstaan, beoordelen kredietbeoordelaars en banken ASWA  als financieel gezond! Dat is een van de redenen waarom wij jou als klant geen aanbetaling vragen. Waar het in de branche heel gebruikelijk is om 30% aanbetaling te vragen, loop je bij ASWA geen risico.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Wil je ervaren wat een familiebedrijf voor jou kan betekenen? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs, of plan een adviesgesprek!

Maak moodboard Plan adviesgesprek BEKIJK MAGAZine

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Maak vrijblijvend een ontwerp van jouw droomkeuken.