fbpx

Voor ieder budget

"We zijn niet zo duur als we eruitzien"

Bij ASWA Keukens stellen we niet alleen hoge eisen aan het keukenontwerp maar letten we ook goed op de prijs-kwaliteitverhouding. Door een ruim aanbod aan keukenstijlen, apparatuur en werkbladen, zijn wij in staat om een prachtige keuken op maat samen te stellen, passend bij ieders budget.

Plan nu jouw adviesgesprek

Ontwerp binnen budget

Bij ASWA Keukens heb jij de controle over het kostenplaatje van jouw nieuwe keuken. Zo bepaal je zelf hoeveel jouw nieuwe keuken mag kosten. Onze keukenadviseur zorgt er vervolgens voor dat jouw keukenwensen worden vertaald in een ontwerp dat past binnen het budget. Je krijgt van ons een eerlijke prijs die past bij jouw keukenwensen. Dat laten we je graag ervaren.

Ruime keuzemogelijkheid

Kiezen voor kwaliteit en leefbaarheid is belangrijk, ongeacht het budget. Het gaat om de juiste samenstelling van keukenmeubelen en de juiste apparatuur, passend bij het gebruik. Kook je graag voor vrienden en familie? Eet je onregelmatig? Of ben je dagelijks druk bezig met je gezin? Afhankelijk van jouw situatie maken we keuzes voor bepaalde apparaten en opstellingen. In onze showrooms kun je ervaren hoe het is om in je toekomstige keuken te staan, zien hoe apparatuur werkt en een gedegen advies inwinnen.

Bekijk onze collectie

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Met een aanbod van zowel A-merken als ons eigen merk kunnen we aan vrijwel elke wens voldoen. We stellen hoge eisen aan presentatie en tonen graag de nieuwste technieken, maar kunnen vooral staan voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. "We zijn niet zo duur als we er uitzien", geeft dit het beste weer. Test onze prijs en je zult zien dat we dit waarmaken. Wij verkopen niet de hoogste korting maar komen direct met een nettoprijs waardoor je geen onderhandelaar hoeft te zijn om het juiste aanbod te krijgen.

Hoge klanttevredenheid, ASWA Keukens

Wat kost een keuken?

Een veelvoorkomende vraag is: "Wat is de prijs van een keuken?". Het antwoord hierop kan echter niet direct worden gegeven. De prijs van een keuken kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende aspecten die invloed hebben op de kosten. In ons blog-item over dit onderwerp hebben we al deze factoren op een rijtje gezet. Je leest het via de knop hieronder!

Wat kost een keuken?

Voorbeeld keukens

Op onze website geven we alvast een indicatie met een paar voorbeeld keukens waarbij je de mogelijke prijs ziet van een rechte, hoek – of (luxe) eilandopstelling. Past deze opstelling en ben je tevreden over de invulling? Dan weet je direct waar je aan toe bent als je deze keuken gaat kopen.

Bekijk voorbeeld keukens

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Benieuwd wat voor keuken we kunnen realiseren bij jouw wensen? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs, of plan een adviesgesprek!

Maak moodboard Plan adviesgesprek Bekijk magazine

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Maak vrijblijvend een ontwerp van jouw droomkeuken.