fbpx

SilverLine keuken

SilverLine keuken met karakter

Een SilverLine keuken is een droom voor alle kookliefhebbers die houden van een keuken met karakter. SilverLine is het huismerk van ASWA en producent van de moderne design georiënteerde keuken. Huidige trends worden gecombineerd met de stijlvolle klassiekers. Fronten zijn in diverse kleuren en materialen leverbaar en door de verschillende productlijnen kun je kiezen voor een greep of juist een greeploze keuken. Modern, landelijk, tijdloos? Alles is mogelijk.

Plan hier jouw adviesgesprek

SilverLine Keuken X-OS - Organisch Glas, ASWA Keukens (1)

Uniek organisch glas

Een uniek materiaal wat door SilverLine wordt gebruikt als materiaal voor keukenkasten is organisch glas. Dit kunststof wordt ook gebruikt voor brilglazen of koplampen van auto’s en beschikt over een hoge krasbestendigheid. Het kan worden uitgevoerd in ultramat of hoogglanzend en wordt rondom geslepen met een facetkant. Hierdoor krijgt het front extra diepte wat voor een bijzonder effect zorgt. Extra voordeel is dat het materiaal makkelijk schoon te houden is.

Materialen & kleuren

Er bestaat binnen SilverLine een diversiteit van verschillende frontkleuren die vaak ook in meerdere uitvoeringsvarianten leverbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan kunststof mat, glans of hout- en steendecor, maar er zijn ook lakvarianten mogelijk of hout en fineervarianten. Los van de standaard collectie aan kleuren van SilverLine is het ook mogelijk om te kiezen voor een lakfront in een van de 1950 ncs kleuren. 

Showroomkeukens SilverLine

Om bij te blijven met de nieuwste trends worden bij ASWA Keukens met grote regelmaat showroomkeukens vervangen. Een uitgelezen kans om een complete SilverLine keuken voor een zeer aantrekkelijke prijs bij jou thuis te hebben staan. Klik hier voor het complete aanbod.
Silverline ladeindeling met bestek indeling in licht eiken hout, Keuken accessoires ASWA Keukens

Interieursystemen SilverLine

Om de indeling van jouw keuken overzichtelijker te maken, zijn diverse interieursystemen ontwikkelt. Voor grote lades bestaan verdeelstangen om je pannen goed te kunnen opbergen. Maar ook voor de bestekindelingen zijn er verschillende opties. Je kunt hier natuurlijk gewoon je tafelbestek in kwijt maar er bestaan ook elementen om je messen geordend op te bergen of bijvoorbeeld de koffiecups. Bekijk hier meer tips voor het slim indelen van jouw keuken.

Bijkeuken met washok en opbergruimte, ASWA Keukens

Bijkeuken SilverLine

Niet iedereen heeft een bijkeuken of de ruimte om deze te creëren. Toch is er steeds meer vraag naar. Een bijkeuken kan verschillende functies hebben. Zo kan het dienen als opbergruimte, als voorraadkast, maar ook als ruimte waar de was wordt gedaan. SilverLine biedt tegenwoordig de mogelijkheid om bijkeukens te ontwerpen in de stijl van jouw keuken. Kijk hier voor meer mogelijkheden.

Modern SilverLine wit keukeneiland met kruidentuin, ASWA Keukens

Duurzame SilverLine keuken

SilverLine verwerkt uitsluitend hout voor keukens dat uit duurzaam beheerde bossen komt. Dit wordt door het PEFC-certificaat gegarandeerd. Deze certificering is wereldwijd geldig en is gebaseerd op strenge richtlijnen voor duurzaam bosbeheer. Hierdoor weet je dat het proces niet schadelijk is voor het milieu en dat er aandacht wordt besteed aan een duurzame manier van oogsten, verwerken en aanplanten. Wanneer je kiest voor een front met PEFC-certificering, kies ook voor een stukje geluk van het bos.

 DUURZAME KEUZE

Greeploze SilverLine keuken

SilverLine bevat verschillende manieren om een keuken greeploos te maken. X-line is de greeploze lijn die de traditionele komgreep bevat. De kleurmogelijkheden zijn wit, zwart en rvs waardoor er altijd een passende lijst bij jouw keuken kan worden gevonden. Y-line is een onderscheidende en unieke manier van een greeploze keuken. Doordat de greeplijst van de keuken wordt uitgevoerd in het materiaal van de keuken, bereik je een hele strakke afwerking. Het kan worden toegepast met alle materialen en kan worden gecombineerd met de andere productlijnen.

Inspiratie magazine bekijken, ASWA Keukens

Jouw SilverLine keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar keuken inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs.

BEKIJK BROCHURE ONTWERP MOODBOARD MAAK AFSPRAAK

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.