fbpx
SieMatic SLX keuken wit met zwart marmer blad, ASWA Keukens

Keukens

Ontdek onze collectie keukens

Van diverse A-merken tot onze eigen huiscollectie. De mogelijkheden zijn eindeloos bij ASWA Keukens. Graag tonen wij je een greep uit onze keuken collectie. Daarnaast nodigen wij je uit in één van onze showrooms om je een goed beeld te geven van hoe jouw nieuwe keuken eruit kan komen te zien.

Plan hier jouw adviesgesprek
 

SieMatic Mondial, SieMatic keuken, ASWA Keukens

NIEUW: SieMatic Mondial

Tijdens de internationale woonbeurs EuroCucina 2022 in Milaan gaat een nieuwe lijn van het premium- en luxe keukenmerk SieMatic in première. De SieMatic showroom in Monte Santo, vlak bij het centrum in Milaan, wordt omgebouwd tot een podium voor de nieuwe stijlwereld ‘SieMatic Mondial’. Een keukenstijl die zich richt op het nieuwe luxe segment.

LEES MEER

i-luminate keuken met houten fronten, ASWA Keukens

NIEUW: i-luminate keuken

Licht is erg bepalend voor je welzijn. Daarnaast verschilt ieder moment van elkaar. De regelbare greeplijstverlichting in de i-luminate keuken regelt dat op ieder moment de sfeer ontstaat die passend is. Door de verlichte greeplijst lijkt het blad te zweven. De verlichting is niet alleen optisch een unieke toevoeging aan de keuken, maar het is ook zeker praktisch. Wanneer je 's nachts nog een glaasje water wilt halen, zullen de lichtbanen je leiden naar de keuken. Daarnaast zorgt de ledlichtlijst voor verlichting wanneer de kasten geopend zijn.

LEES MEER

SieMatic INSIDE lade indeling met kruideninrichting en licht eiken hout, Keuken accessoires ASWA Keukens

Keuken indelen

Een keuken kopen is niet iets wat je dagelijks doet. In jouw huidige keuken heeft je pannenset, servies en bestek waarschijnlijk een vast plekje. Maar hoe ga jij je nieuwe keuken indelen? Hoe kun je maximaal gebruik maken van de opbergruimte? Hieronder geven wij je een aantal tips.

lees meer

Bijkeuken inrichting SieMatic keuken, ASWA Keukens

Bijkeuken inrichting

Niet iedereen heeft een bijkeuken of de ruimte om deze te creëren. Toch is er steeds meer vraag naar. Een bijkeuken kan verschillende functies hebben. Zo kan het dienen als opbergruimte, als voorraadkast, maar ook als ruimte waar de was wordt gedaan. Zowel SieMatic als SilverLine bieden tegenwoordig de mogelijkheid om bijkeukens te ontwerpen in de stijl van jouw keuken.

lees meer

Siematic SLX wit marmerlook keukeneiland, ASWA Keukens

Nieuwe keuken kopen?

Je hebt vast ideeën en wensen voor je nieuwe keuken. Hoe stel je nu jouw ‘ideale’ keuken samen? Waar begin je? Welke apparatuur wil je? Hoe zit het met werkbladen? En ga je voor strak zwart of een landelijke houtlook? Op deze pagina vind je handige checklists en tips. Van de ideale keukenindeling tot de nieuwste trends. Ideaal om jouw keuken alvast vorm te geven!

lees meer

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Plan nu vrijblijvend een afspraak in waar al jouw wensen en behoefte omgezet worden in een keukenontwerp.