fbpx
SieMatic Pure keuken met kookeiland met hoge keukenkasten, ASWA Keukens

Nieuwe keuken kopen

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Je hebt vast ideeën en wensen voor je nieuwe keuken. Hoe stel je nu jouw ‘ideale’ keuken samen? Waar begin je? Welke apparatuur wil je? Hoe zit het met werkbladen? En ga je voor strak zwart of een landelijke houtlook? Hieronder vind je handige checklists en tips. Van de ideale keukenindeling tot de nieuwste trends. Ideaal om jouw keuken alvast vorm te geven!

Plan hier jouw adviesgesprek

Luxe zwart houten keuken met rvs keukenblad, Klantervaring ASWA Keukens

Checklist keuken kopen

Een goede voorbereiding is het halve werk! Ook bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Een keuken koop je voor een langere tijd, des te belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Bekijk daarom de ASWA keuken checklist en ga goed voorbereid op pad.

Keuken CHECKLIST

SieMatic Urban lichte keuken met voorbouw spoelbak en open lades, ASWA Keukens

Keuken indeling maken

Een keuken kopen is een grote aankoop die je niet dagelijks doet. Daarom is het heel begrijpelijk dat (nog) geen idee hebt waar je moet beginnen. Het kiezen van een keukenstijl, de juiste apparatuur en opstelling die bij jou past, is een proces. Wij proberen jou een kijkje te geven in de mogelijkheden.

Keuken indeling maken

SieMatic Pure houten keuken met hoogglans kasten, ASWA Keukens

Kosten nieuwe keuken

Een vraag die wij vaak horen is: Wat kost een nieuwe keuken nou eigenlijk? Helaas is dit een vraag die heel moeilijk is te beantwoorden omdat iedere keuken persoonlijk is samengesteld waardoor geen een keuken hetzelfde is. Toch proberen we hieronder een indicatie te geven!

Wat kost een nieuwe keuken?

Bijkeuken met washok en opbergruimte, ASWA Keukens

Bijkeuken inrichting

Niet iedereen heeft een bijkeuken of de ruimte om deze te creëren. Toch is er steeds meer vraag naar. Een bijkeuken kan verschillende functies hebben. Zo kan het dienen als opbergruimte, als voorraadkast, maar ook als ruimte waar de was wordt gedaan. Zowel SieMatic als SilverLine bieden tegenwoordig de mogelijkheid om bijkeukens te ontwerpen in de stijl van jouw keuken.

Bijkeuken inrichting

SieMatic Pure keuken wit kookeiland met Miele keukenapparatuur wit, ASWA Keukens

Ideale afmeting kookeiland

Een keuken met kookeiland wordt veelal samen gezien met sfeer en gezelligheid. Vaak wordt een eiland in een ruimte geplaatst die in verbinding staat met de eetkamer en/of woonkamer. Helaas is er niet bij iedereen ruimte voor een eiland in de keuken. Echter zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden om een keukeneiland in een ruimte te plaatsten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een spoeleiland, kookeiland of schiereiland. Lees hier wat de ideale afmeting kookeiland is.

Afmeting kookeiland

Keuken met kookeiland | ASWA Keukens

SieMatic keuken kopen

SieMatic behoort al decennialang tot de absolute top van de internationale keukenmarkt. Ze hebben diverse prijzen binnen gehaald met hun vernieuwende en originele designs maar ook met de unieke interieursystemen. En dat is niet voor niets! Wij hebben voor jou tien voordelen van een SieMatic keuken op een rijtje gezet.

Waarom een SieMatic keuken?

Keuken inspiratie Greeploze SilverLine Keuken Havanna zwart

Ervaringen van klanten

Met ruim 45 jaar ervaring en diverse succesvolle vestigingen, mag je ervan uitgaan dat jouw keuken probleemloos geplaatst gaat worden. Uit de enquêtes blijkt dat maar liefst 81% van onze klanten ASWA met een 8 of hoger waardeert. Benieuwd naar de keukens van onze klanten of hun ervaringen met ASWA? Wij gaan regelmatig een kijkje nemen in de keukens van onze klanten.

Ervaringen van klanten

Pelgrim kookplaat met flexzones, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Keuken nieuws & tips

Benieuwd naar de nieuwste trends en innovaties op het gebied van apparatuur? Neem dan snel een kijkje op onze nieuws pagina. Ook vind je hier verschillende tips&trics die jou een handje kunnen helpen in de keuken.

Nieuws & tips

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X

Advies nodig?

Plan nu vrijblijvend een afspraak in waar al jouw wensen en behoeften omgezet worden in een keukenontwerp.