SieMatic keuken

"Wij zien keukens als leefruimtes. Daarom denken wij niet in producten maar in lifestyles". Dat is sinds de oprichting van SieMatic in 1929 de filosofie achter de ontwikkeling van keukens. In de stijlwerelden ontmoet je de creativiteit en ideeën die SieMatic met ziel en zaligheid in hun tijdloos design heeft gestopt. Neem snel een kijkje bij de stijlwerelden Urban, Pure en Classic en ontdek welke stijl bij jou past!

De stijlwereld van SieMatic

Siematic - PURE

De keuken als oase van rust

Minimalistisch, tijdloos en elegantie. Dit typeert de SieMatic stijl Pure. Er wordt benadrukt wat echt telt. Tot in het kleinste detail worden de zorgvuldig gekozen materialen en kleuren verwerkt in jouw keuken. Door eenvoud wordt een ontspannen en rustige sfeer gecreëerd.

Bekijk

SieMatic Urban

De stijlwereld van SieMatic

Siematic - URBAN

Keukendesign waarin alles mag

De SieMatic stijl Urban is geïnspireerd door het bruisende leven in de stad. Het past volledig bij de creativiteit en de wensen van bewoners van een dynamische stad. Door de plaatsing van losse meubelelementen, zoals de "SieMatic 29" buffetkast, ontstaan grootstedelijke keukens. 

Bekijk

SieMatic Classic, Klassieke Keukens, ASWA Keukens

De stijlwereld van SieMatic

Siematic - CLASSIC

Keukens van een nieuw tijdperk

Met exclusieve en individuele indelingsconcepten wordt de klassieke keuken opnieuw geïnterpreteerd. Lak of roestvrij staal? Mat of glanzend? Het kan allemaal. In de SieMatic stijl Classic worden klassieke en moderne elementen samengesmolten tot een uniek ontwerp.

Bekijk

Nieuw design van SieMatic

Keukens met led-lichtlijst

In het middelpunt van het nieuwe greeploze design van SieMatic staat de volledig verzonken greep. De individueel gestuurde led-verlichting is subtiel geïntegreerd in de greeplijsten. Van buiten pure eenvoud, van binnen een complexe interactie van technisch vernuft en vakmanschap.

BEKIJK

SieMatic Pure

Waarom een SieMatic keuken?

SieMatic behoort al decennialang tot de absolute top van de internationale keukenmarkt. Ze hebben diverse prijzen binnen gehaald met hun vernieuwende en originele designs maar ook met de unieke interieursystemen. Er is een ruime keuze mogelijk in kleuren en uitvoeringsvarianten van keukenfronten. Ook is het tegenwoordig mogelijk om ieder front zowel in hoogte en breedte op maat te maken. Dit zorgt voor uniek maatwerk. Door het gebruik van duurzame materialen, gaan de keukens jaren lang mee.

SieMatic Urban - SieMatic keuken met kookeiland kruidentuin, ASWA Keukens

SieMatic keuken kleuren

Keukenmeubelen worden veel gebruikt en zwaar belast. Daarom is het juist hier belangrijk om aandacht te geven aan de juiste kleuren en materialen. SieMatic heeft het ColorSystem ontwikkelt dat ruim 1950 aantrekkelijke kleuren biedt die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld de Superior Quality lakfronten die door een innovatief lakproces de beste kwaliteit garanderen zowel met glanzende als matte finish. Daarnaast kun je kiezen voor het unieke Similaque dat zowel prijstechnisch als visueel een perfect alternatief is voor de SQ-lakfronten. Er wordt in deze varianten gebruik gemaakt van een AntiPrint-afwerking waardoor vingerafdrukken niet zichtbaar zijn. Daarbij  bestaat er ook een diverse collectie aan kunststof en houten (fineer) fronten.

SieMatic ladeindeling in donker rookkastanje - keukenaccessoires, ASWA Keukens

SieMatic opbergsysteem

Door middel van het gepatenteerde MultiMatic interieursysteem wordt de ruimte in je keukenkasten optimaal benut. De individuele indeling van de binnenruimte in de kasten zorgt ervoor dat je tot wel 30% winst behaald in opbergingsmogelijkheden. Daarbij zijn voor het lade interieur ook diverse mogelijkheden en uitvoeringen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een oplader voor je telefoon of een messenhouder. Verkrijgbaar in kunststof, aluminium, licht eiken of donker rookkastanje.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

SieMatic Image Stores

SieMatic kent drie stijlwerelden, Pure, Urban en Classic. Eén die direct aansluit op jouw stijl van leven. Deze vindt je terug op onze site en in onze showrooms. Let op de vindingrijkheid van het interieur van de keuken kasten en lades waardoor je met een stijlvolle oplossing ruim 30% effectiever met jouw ruimte omgaat.

Ervaar zelf de tijdloze elegantie van een SieMatic keuken bij één van onze SieMatic Image Stores. Je wordt geadviseerd door consultants met het niveau van interieurontwerpers. Samen met jou creëren zij keukens en woonruimtes die meer zijn dan mooi en praktisch. Je bent van harte welkom!

JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.