fbpx

SieMatic keuken kopen

Waarom een SieMatic keuken kopen?

SieMatic behoort al decennialang tot de absolute top van de internationale keukenmarkt. Ze hebben diverse prijzen binnen gehaald met hun vernieuwende en originele designs, maar ook met de unieke interieursystemen. Lees hieronder de vele voordelen van een SieMatic keuken.

« Terug naar overzicht

SieMatic Pure keukeneiland met open lades, ASWA Keukens

Voordelen SieMatic keuken

Er is een ruime keuze mogelijk in kleuren en uitvoeringsvarianten van keukenfronten. Ook is het tegenwoordig mogelijk om ieder front zowel in hoogte en breedte op maat te maken. Dit zorgt voor uniek maatwerk. Door het gebruik van duurzame materialen, gaan de keukens jaren lang mee. Daarnaast zorgen de zogenoemde ‘Stille Helden’ ervoor dat de bijzondere kwaliteit van SieMatic in iedere kast is terug te vinden. Het lijken misschien kleinigheden, maar ze kunnen een groot verschil maken in het gebruikersgemak en de kwaliteit van de keuken. Wij hebben voor jou 10 voordelen van SieMatic op een rijtje gezet.

SieMatic Pure licht kookeiland met zitbar en hoge kasten, ASWA Keukenzaak Uden

1. Origineel design

1. SieMatic biedt een origineel design in elke gewenste stijl. Een landelijke leefkeuken, of een praktische moderne keuken? SieMatic heeft voor elk wat wils. Kom langs en beleef de wereld van Mondial, Pure, Classic en Urban. Ontdek welke stijl bij jou past. Neem ook eens een kijkje bij het nieuwe SieMatic SLX design. Door de verlichting in de greeplijst, lijkt het keukenblad te zweven.

SieMatic INSIDE lade indeling aluminium donker rookkastanje, Keuken accessoires ASWA Keukens

2. Vooruitstrevende oplossingen

Denk aan een USB-oplaadstation, een speciaal messenblok en een exclusief opbergsysteem voor uw kruiden. Allemaal opgeborgen in de keukenladen. SieMatic beschikt over een innovatief systeem voor de indeling van (bestek)laden, die u geheel naar eigen wens kunt inrichten.

3. Bijna 2000 keuken kleuren

De kleurkeuze bepaalt of een ruimte wordt ervaren als gastvrij, elegant, royaal, koel of comfortabel. SieMatic heeft het ColorSystem ontwikkelt dat ruim 1950 aantrekkelijke kleuren biedt die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld de Superior Quality lakfronten die door een innovatief lakproces de beste kwaliteit garanderen zowel met glanzende als matte finish. Daarnaast kun je kiezen voor het unieke Similaque dat zowel prijstechnisch als visueel een perfect alternatief is voor de SQ-lakfronten. Er wordt in deze varianten gebruik gemaakt van een AntiPrint-afwerking waardoor vingerafdrukken niet zichtbaar zijn. Daarbij  bestaat er ook een diverse collectie aan kunststof en houten (fineer) fronten.

SieMatic Pure wit kookeiland met greeploze kasten, ASWA Keukens

4. Vervaardigd in Duitsland

SieMatic wordt in Duitsland vervaardigd onder hoge milieunormen. SieMatic gaat zorgvuldig om met onder andere energie, materialen en de transportmiddelen.

SieMatic Pure SLX met houten wand met glazen kasten, ASWA Keukens

5. Jouw huis wordt meer waard

SieMatic staat voor kwaliteit. Met een SieMatic keuken ben je zeker van de beste materialen. Dit is ook bij veel mensen bekend en hierdoor zal de waarde van jouw woning verhogen.

SieMatic Multimatic systeem aan binnenzijde van de kast, ASWA Keukens

6. Bekroonde On-Wall systeem

Je hebt alles bij de hand met het exclusieve en bekroonde aluminium On-Wall systeem. Dit systeem bestaat uit een strakke aluminium rail waaraan je fraaie accessoires kunt hangen, van simpele haken en een notitiebord tot en met een levend kruidenrek en een keukenklok. Stel zelf jouw wand samen.

SieMatic Keuken Kopen, Multimatic systeem, ASWA Keukens

7. De SieMatic multifunctionele rails

Deze gepatenteerde MultiMatic-rails is beschikbaar voor ieder SieMatic-kastelement. Door de 16 mm smalle basis is het een zeer flexibel systeem voor de ordening van planken. Daarnaast kan het ook worden ingezet op de deuren. Door accessoires hieraan toe te voegen, kan de beschikbare capaciteit tot wel 30% meer opbergruimte opleveren.

SieMatic INSIDE licht eiken met flock to block en aluminium, Keuken accessoires ASWA Keukens

8. Het SieMatic Flock2Block-systeem

Het idee achter dit systeem is het koppeleffect; wanneer twee met Flock bedekte oppervlakken elkaar tegenkomen, houden ze elkaar vast. Bij SieMatic kan dit worden toegepast op zowel planken als laden. Doordat de hoogwaardige potten en boxen van SieMatic ook over een onderkant van Flock beschikken, blijven ze vast op hun plek staan.

SieMatic keuken kopen, ASWA Keukens

9. Het SieMatic GripDeck

Misschien zou je in eerste instantie denken dat de lijnen alleen maar een design element vormen, maar niets is minder waar. Door de rubberen strepen wordt het heen en weer schuiven van pannen voorkomen. Daarnaast beschermt het de bodemplaat tegen beschadigingen. Toe te passen in combinatie met wit kunststof, licht eiken, donker rookkastanje en donkergrijs Flock.

SieMatic Keuken Kopen, SieMatic Floating Spaces, SieMatic keuken, ASWA Keukens

10. SieMatic Floating Spaces

Het wandpaneelsysteem SieMatic FloatingSpaces biedt veel elegante varianten aan vloeiende overgangen tussen ruimtes en hun functies. De tot op de millimeter precies op maat te bestellen panelen en planken zijn verkrijgbaar in de meeste uitvoeringen van oppervlakken in het veelzijdige SieMatic-programma. De panelen kunnen individueel worden samengesteld, gestructureerd en op de interieurarchitectuur afgestemd.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

SieMatic keuken kopen?

Kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw keuken en ben je opzoek naar inspiratie? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard Bekijk magazine

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.