fbpx

SieMatic Mondial

De stijlwereld van SieMatic Mondial

Een nieuwe weelde. Een nieuwe eenvoud. Een nieuwe wereld.

De Lifestyle Mondial zorgt ervoor dat consumenten zich op individuele wijze kunnen uitdrukken. Het kenmerkt zich door middel van een enorm contrast waarbij vorm, kleur en materiaal lijnrecht tegenover elkaar komen te staan; de eenvoud en simpliciteit van geometrische vormen wordt gecombineerd met de weelde en rijkdom van expressieve materialen.

Plan hier jouw adviesgesprek

Luxe Siematic keuken Mondial met marmer eiland, ASWA Keukens

Het nieuwe luxe

Luxe draait allang niet meer alleen om de mooiste auto’s, de designertas of een villa aan de Côte d’Azur. Door de toenemende welvaart, innovaties en connectiviteit krijgen steeds meer mensen toegang tot luxe. Deze veranderende, evoluerende wereld van luxe heeft SieMatic keukens bewogen om een nieuwe stijlwereld te ontwikkelen: SieMatic Mondial. Dit is afgeleid van het Franse ‘Le Monde’ (de wereld). Afgeleid aan de bouw- en levensstijl die zich wereldwijd aan het ontwikkelen is. Deze is zeer luxueus en subliem en daarbij draait het om hoge kwaliteit en vakmanschap.

SieMatic mondial kookeiland met glazen kasten, ASWA Keukens

Nieuw: SieMatic Mondial

In de transformerende wereld van luxe heeft SieMatic een eigentijds luxe keukenconcept ontwikkelt dat de mogelijkheid biedt om uitdrukking te geven met de grootst mogelijke mate van individualiteit. De nieuwe lifestyle Mondial is geïnspireerd door interieurtrends zoals Hotel Chic en Curve Appeal. Het combineert de eenvoud van geometrische vromen met de weelde van expressieve materialen tot een ervaring die alle zintuigen tegelijk aanspreekt. Het fascinerende samenspel van materiaal, vorm en kleur geeft de keuken een verbluffende presentie en laat hem tegelijkertijd opgaan in de omringende binnenhuisarchitectuur. 

"Keukens zijn tegenwoordig meer dan het hart van een appartement of huis, ze zijn een uitdrukking van de eigen persoonlijkheid. Met de lifestyles Pure, Urban en Classic biedt SieMatic al individuele oplossingen om aan de verschillende voorkeuren van onze klanten te voldoen. Nu heeft zich wereldwijd een nieuwe architectuurstijl ontwikkeld die minimalistisch en modain is, en weeldering maar niet traditioneel. Geheel volgens het principe dat de klant centraal staat, grijpt SieMatic deze ontwikkeling aan om de lifestyle Mondial te creëren en zo tegemoet te komen aan de wenen en eisen van onze wereldwijde clientèle."

Daniel Griehl, CEO SieMatic

SieMatic Mondial, SieMatic keuken, ASWA Keukens

Minimalistische vormen en expressieve materialen

Een van de keukentrends die haar intrede zal maken in 2022 is het gebruik van expressieve materialen en kleurcomposities. In combinatie met geometrische basisvormen wordt een balans gecreëerd met verfijnde details en massieve dominante elementen. Centraal staat het kookeiland dat aan vier kanten wordt omhuld door een gladde opvallende steen. Uitstekend rust op het eiland een ronde bartafel. Het dikke werkblad van het spoelblok, de bekleding van de nis en het nieuwe 140 mm dikke schap in hetzelfde natuurlijsteen zorgen voor een opvallend contrast met het donkere kalksteen. De nieuwe SLX-vitrine met reliëfglas en matzwarte glaslijsten accentueren de lengte-as. 

SieMatic Mondial, SieMatic keuken, ASWA Keukens

Pastelkleuren, ronde vormen en transparantie

Kenmerkend voor SieMatic Mondial is de minimalistische uitstraling. Hierin wordt een balans gevonden tussen ranke en monumentale elementen en expressieve en natuurlijke materialen. Het volumineuze eiland geeft veel ruimte. Een de ene kant staan de transparante vitrinekasten voor het mooiste servies en decoratie, aan de andere kant het werkgedeelte waar ook ruimte opbergmogelijkheden zijn voor het kookgerei. Het ruim 4 meter lange werkblad is optisch naadloos en hangt ruim over wat constructief mogelijk wordt gemaakt door de sandwichbouw met matzwart Oak en het 12 mm dikke kwartsiet. De kasten zijn gelakt in blauwgrijs met een antivingerdrukprint - een van de 1950 kleuren van het SieMatic Color System. 

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Spreekt deze stijl je aan? Neem dan snel een kijkje bij klassieke keukens of ga aan de slag met je eigen online moodboard.

Moodboard maken

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.