fbpx
SieMatic CLASSIC bruidskast

SieMatic Classic

De stijlwereld van SieMatic CLASSIC

Siematic Classic, SieMatic keuken, ASWA Keukens

Keukens van een nieuw tijdperk

In de SieMatic Classic stijl worden oude en nieuwe waarden met elkaar verbonden. Je hoeft geen traditionalist te zijn om van de klassieke stijl te houden. Glas en glans zorgen voor transparantie en lichtheid in de keuken. Door deze klassieke elementen te combineren met een moderne touch zoals roetsvrijstaal of hout ontstaat er een nieuwe modern klassieke stijl. Ogenschijnlijke tegenstellingen gaan een harmonieus geheel vormen.

Plan hier jouw adviesgesprek

SieMatic Classic Keuken zwart met RVS kookeiland en hoge kastenwand, ASWA Keukens

SieMatic Classic BeauxArts

De ontwerpen en indelingen van de stijlwereld Classic vinden hun oorsprong in de exclusieve SieMatic Classic BeauxArts collectie. Deze collectie dankt haar naam aan de bekende architectuurstijl die rond 1900 gold. Er werd een nieuwe stijl neergezet die de geldende regels doorbrak en moderne elementen toevoegde aan de traditionele klassieke stijl.

SieMatic Classic wit bruin eiland opstelling

SieMatic Classic de modern klassieke stijl

Een combinatie van traditionele klassiekers met een modern design levert een verassende vereniging op. Typisch klassiek is bijvoorbeeld een hoogglans gelakte kaderdeur. Maar wil je deze kaderdeur een wat moderner maken? Kijk dan eens naar een kaderdeur met stalen look. Ook kun je gaan voor een glad houten front. Dit in combinatie met een chromen greeplijst zorgt voor een subtiele klassieke uitstraling. Daarbij mogen de glazenkasten natuurlijk niet ontbreken. Ook deze kasten zijn meegegaan met de tijd en kun je bijvoorbeeld uitvoeren met een houten motief tegen de achterwand. Op deze manier krijgt deze uber klassieke kast een moderne twist.

Chinese bruidskast

Een nieuwe dimensie aan de buitengewone meubelen die een verrassende functionele functie krijgen. Op deze manier is het mogelijk om de klassieke keuken op verschillende manieren te interpreteren. Bijvoorbeeld met de Chinese bruidskast. Achter het decoratieve uiterlijk is het mogelijk een grote servies- en bestekkast te creëren of een koel- en vriescombinatie.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Spreekt deze stijl je aan? Neem dan snel een kijkje bij klassieke keukens of ga aan de slag met je eigen online moodboard.

Moodboard maken

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X
SieMatic multimatic elementen aan binnenzijde van de kast, ASWA Keukens

SieMatic MultiMatic actie!

Ontvang tijdelijk een gratis SieMatic MultiMatic opbergsysteem t.w.v. €1500.-