fbpx
SieMatic SLX pure, SieMatic Keuken, Keukencollectie ASWA Keukens (2)

SieMatic SLX

De stijlwereld van SieMatic SLX

SieMatic SLX

Keukens met led-lichtlijst

In 1960 presenteerde SieMatic de eerste greeploze keuken ter wereld die zo vernieuwend was dat er van een keukenrevolutie werd gesproken. Deze revolutie heeft niet stilgestaan want ondertussen heeft SieMatic haar nieuwe SLX lijn gelanceerd.

Plan hier jouw adviesgesprek

Waarom een SieMatic SLX?

Bij de nieuwe greeploze SieMatic SLX wordt vastpakken een nieuwe ervaring. Dit is ontstaan bij de nieuw ontwikkelde greeplijst die samen met de ranke maatvoering van slechts 6,5 mm bepalend is voor het nieuwe ontwerp. Door het onderscheidende vormgevingselement zijn lichtbanen weggewerkt in de greepuitsparingen. 

SieMatic Pure SLX kookeiland met glazen kasten, ASWA Keukens

Zwevend keukenblad

Deze manier van greeploosheid laat het blad visueel zweven. Het led-licht is individueel regelbaar qua lichttemperatuur en -sterkte waardoor het perfect kan worden aangepast aan de rest van het interieur. De lichtbanen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden toegepast. Wanneer het wordt gecombineerd met donkere kleuren komen ze bijzonder tot hun recht.

Siematic SLX wit marmerlook keukeneiland, ASWA Keukens

Marmeren keramiekblok

Het marmeren keramiekblok van de SieMatic SLX heeft een indrukwekkende presentie. Door de mogelijk om fronten en keukenblad in hetzelfde materiaal uit te voeren, wordt een eenheid gecreëerd. De verlichte greepuitsparing laat het blad optisch zweven waardoor een bepaalde vorm van lichtheid ontstaat. 

SieMatic SLX Pure, SieMatic keuken, ASWA Keukens Helmond

Glazen vitrinekasten met led-lichtlijst

De verlichte SLX stijl wordt doorgezet in meerdere meubels van SieMatic. Bijvoorbeeld in de luxueuze glazen kasten. De schappen en lades zijn aan de achterkant bevestigd waardoor zwevende elementen ontstaan. Dankzij de transparante deuren is de uitmuntende verstek afwerking van de lades zichtbaar wat voor een visueel feest zorgt. Het gebruik van neutrale kleuren zoals goldbronce, matzwart of roestvrijstaal zorgt ervoor dat de kasten kunnen dienen als vloeiende overgang naar de woonkamer, blikvanger in de keuken of als vrijstaand meubel. De achterwand van de glazen kasten kan worden afgewerkt in visgraat fineer waarmee je jouw huis een luxe uitstraling geeft. 

Diverse awards SieMatic SLX

De SieMatic SLX is in 2020 al door drie internationale deskundige topjury’s geprezen met designprijzen. Met de award van Red Dot Design, het iF Design Award en de Innovative Interior ‘Best of Best’ Iconic Award is het nieuwe design bekroond voor haar innovatie en originaliteit.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Spreekt deze stijl je aan? Neem dan snel een kijkje in bij de stijlwereld van SieMatic Pure of ga aan de slag met je eigen online moodboard.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.