fbpx
Japandi keuken, ASWA Keukens

SieMatic S2 Next Generation

Ontdek de nieuwe generatie SieMatic S2 

SieMatic staat bekend als de pionier van de greeploze keuken. Sinds de introductie van de 6006 in 1960 heeft SieMatic voortdurend gewerkt aan het verfijnen en verbeteren van dit concept tot aan de huidige SieMatic S2. De nieuwe generatie SieMatic S2 inspireert met zijn iconische design, nieuwe materialen, oppervlakken en perfecte afwerking, evenals innovatieve functies.

Plan hier jouw adviesgesprek

Nieuwe generatie SieMatic S2, ASWA Keukens

Wat is de nieuwe generatie SieMatic S2?

De vernieuwde SieMatic S2 Next Generation vormt een verfijning van de klassieke S2. Deze nieuwe versie valt op door zijn iconische ontwerp, nieuwe materialen en afwerkingen. Dankzij het SieMatic IndividualColourSystem is de S2 verkrijgbaar in maar liefst 2050 kleuren! Met slimme, verborgen en creatieve ontwerpelementen zet SieMatic opnieuw de standaard in hedendaags wonen, zowel nu als in de toekomst.

De perfecte greeploze keuken

De nieuwe SieMatic S2 kenmerkt zich door strakke lijnen en een zwevend werkblad, wat niet alleen zorgt voor een ruimtelijk gevoel, maar ook voor een harmonieuze integratie in elke omgeving. Door het ontbreken van handgrepen oogt de keuken symmetrisch en straalt deze rust uit, perfect passend bij een hedendaagse, fluïde levensstijl. De S2 belichaamt de designprincipes van SieMatic op een elegante en functionele wijze.

Nieuwe generatie SieMatic S2, ASWA Keukens

Gedetailleerde afwerking dankzij de verstekhoek

Hoeken spelen een cruciale rol in het ontwerp van de nieuwe SieMatic S2, waarbij naast de vertrouwde universele hoeken ook de verstekhoek wordt geïntroduceerd. De Siematic Universal Corner maakt het mogelijk om een zijwand van 19 mm te gebruiken met een doorlopende greeplijst aan het uiteinde. Hierdoor is een zijwand van 50 mm breed niet langer verplicht. De werkbladen bieden een persoonlijke touch met materialen als natuursteen, kunststeen en keramiek, beschikbaar in diverse kleuren en motieven. De diktes variëren van 6.5 mm tot 142 mm, waardoor er voor elke voorkeur, van verfijnd en chic tot robuust en stoer, een perfecte combinatie mogelijk is.

SieMatic Secrets

Een opvallend aspect van de nieuwe generatie S2 zijn de zogenaamde SieMatic Secrets: verborgen features die je keuken transformeren naar een compleet nieuwe uitstraling. Benieuwd naar welke Secrets er zijn? We hebben ze hier voor je op een rij gezet!

 

SieMatic SecretSpace

SieMatic SecretSpace is beschikbaar voor zowel onderkasten als hoge kasten. Met een eenvoudige handbeweging draait het keukenfront moeiteloos 180°. Het precisiemechanisme zorgt voor een zeer soepele beweging die wordt afgeremd door een speciaal gedempt sluitsysteem, waardoor zelfs lichte voorwerpen stevig op hun plek blijven staan. Als de deuren worden geopend, verschijnt er een vitrine waar je al je mooie decoraties kwijt kunt. Tijdens het koken kun je de kastdeuren gewoon gesloten houden.

Nieuwe generatie SieMatic S2, ASWA Keukens

SieMatic SecretSlide

Het nieuwe S2 werkblad is ontworpen met een solide onderconstructie en een ingenieus mechanisme. In gesloten toestand lijkt het werkblad slechts 5 cm dik, maar schuif je het open, dan komt er een kookplaat tevoorschijn. Wanneer de werkbladen volledig zijn uitgeschoven, worden ze automatisch vergrendeld, wat resulteert in een extra groot werkblad. Dit kan handig zijn als buffet of als bar om aan te zitten. Het schuifmechanisme is gedempt en de vergrendeling is zacht, waardoor apparaten, serviesgoed en zelfs glaswerk veilig op het werkblad kunnen worden geplaatst zonder risico op omvallen.

 

Nieuwe generatie SieMatic S2, ASWA Keukens

SieMatic SecretService

SieMatic SecretService: een slim verborgen lade in de greeplijst van de nieuwe SieMatic S2 Next Generation keukens. Deze innovatieve feature combineert perfectie in design met praktische functionaliteit. Met slechts één druk op de lade opent deze. Als je de lade rustig dichtdrukt, sluit deze automatisch. De SecretService is ideaal voor het veilig opbergen van delicate voorwerpen zoals messensets, kaassnijders, smartphones, tablets en kostbare sieraden. Met de SieMatic SecretService zijn je waardevolle spullen discreet en snel binnen handbereik.

Verborgen keuken

Ontdek het uitgebreide assortiment enkele, dubbele en vierdelige schuifdeuren van SieMatic, met een scala aan hoogte- en breedteopties. Dankzij perfect glijdende rails openen de schuifdeuren moeiteloos, waardoor een bijna eindeloze variatie aan ontwerpmogelijkheden ontstaat. Of het nu gaat om het verbergen van een keuken in een kleine studio, het afschermen van keukenapparatuur of het creëren van een luxe wijnbar in een open keuken, de schuifdeuren bieden veelzijdige oplossingen. Optionele verlichting wordt geactiveerd bij het openen en apparaten worden automatisch uitgeschakeld bij het sluiten.

 

Extra opbergruimte keuken

Een slimme oplossing voor typische L-keukens is het verbergen van kleine keukenapparaten achter een draaideur of liftdeur op een uittrekbaar tableaux. Deze innovatieve kastoplossing maakt het mogelijk om de apparaten uit het zicht te houden en alleen tevoorschijn te halen wanneer nodig. Tot in het kleinste detail doordacht: de stopcontacten zijn ingebouwd in de achterwand, het uittrekbare tableaux heeft een magnetische stop om te voorkomen dat het te ver wordt ingeschoven, en een ingebouwde sensor zorgt voor automatische verlichting bij het openen van de kast.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Spreekt deze stijl je aan? Neem dan snel een kijkje in bij de stijlwereld van SieMatic Pure of ga aan de slag met je eigen online moodboard.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.