fbpx
kleine keuken, ASWA Keukens

SieMatic Pure

De stijlwereld van SieMatic PURE

Siematic - PURE

De keuken als oase van rust

SieMatic Pure. Minimalistisch design benadrukt de details, de mate van perfectie en de kwaliteit van de gekozen materialen. Een SieMatic Pure keuken heeft geen opvallende accessoires nodig om indrukwekkend te zijn. De keuken wordt terughoudend opgesteld waardoor de architectuur en ruimtelijke werking wordt versterkt.

Plan hier jouw adviesgesprek

SieMatic Pure Greeploze keuken zwart kookeiland met krukken, ASWA Keukens

SieMatic Pure greeploos

Details maar tegelijkertijd ook eenvoud staan centraal bij de stijlwereld Pure. Hierdoor wordt er vaak gekozen voor een greeploze keuken. SieMatic is uitvinder van de greeploze keuken en heeft door de jaren heen verschillende manieren ontwikkelt om een keuken zonder greep te openen. Met als nieuwste design de SieMatic SLX. Door de nieuwe manier van greeploosheid en de verwerking van lichtlijsten in de greeplijst gaat het werkblad visueel zweven.

SieMatic Pure FloatingSpaces met een wit eiland, ASWA Keukens

SieMatic Pure FloatingSpaces

Het kook- en woongedeelte worden een stijlvol geheel door de FloatingSpaces van SieMatic. Te gebruiken als wanddecoratie maar ook als functionele planken voor kookbenodigdheden zoals kruiden, oliën en kookboeken. De flexibele schappen en wandpanelen zijn uitvoerbaar in dezelfde materialen en kleuren als de fronten van SieMatic. Hierdoor kan het ontwerp van je keuken perfect doorlopen in de rest van je interieur waardoor het een geheel vormt.

Precisie over de hele linie

Bij de levensstijl SieMatic Pure gaat het om moderne keukens die een strakke uitstraling hebben. Het doel is om de functionele keuken te realiseren met heldere vlakken en lijnen. Hier is SieMatic uitstekend in geslaagd. Bijvoorbeeld door inschuifbare deuren van hoge kasten die de geintergreerde elektrische apparaten na gebruik onzichtbaar maken. Ook bij de interieursystemen is gedacht aan functionaliteit en uitstraling. Door de keuzemogelijkheid voor aluminium, licht eiken of donker rookkastanje kun de luxe van jouw keukenontwerp doortrekken tot in de kasten. Daarbij is er een mogelijkheid voor praktische elementen zoals een USB-aansluiting, messenhouder of porseleinen kruidenpotjes. 

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Spreekt deze stijl je aan? Neem dan snel een kijkje bij de moderne keukens of ga aan de slag met je eigen moodboard.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X
SieMatic multimatic elementen aan binnenzijde van de kast, ASWA Keukens

SieMatic MultiMatic actie!

Ontvang tijdelijk een gratis SieMatic MultiMatic opbergsysteem t.w.v. €1500.-