fbpx
SieMatic Urban kookeiland met kruidentuin, ASWA Keukens

SieMatic Urban

De stijlwereld van SieMatic URBAN

SieMatic Urban, SieMatic keuken, ASWA Keukens

Keukendesign waarin alles mag

De SieMatic Urban stijl is geïnspireerd op het bruisende leven in de stad. Het past volledig bij de creativiteit en de wensen van de bewoners van een dynamische stad. Of het nou gaat om een oud herenhuis, een voormalige fabriekshal, een intieme rijtjeswoning of een ruimtelijk penthouse, de stad is een ruimte met mogelijkheden waar iedereen zijn plek kan vinden. Urban inspireert.

Plan hier jouw adviesgesprek

SieMatic Urban zwart keukeneiland met beton keukenblad, ASWA Keukens

SieMatic Urban materialen

Bij SieMatic Urban staat het gebruik van natuurlijke materialen centraal. Denk bijvoorbeeld aan diverse steensoorten, beton, houtstructuren en rvs. Door een juiste combinatie te maken met egale kleuren, creëer je diversiteit maar ook eenheid.

SieMatic Urban 29 meubel in donkergrijs met licht keukenblad, ASWA Keukens

SieMatic Urban 29

Net zoals dat je in de stad veel geschiedenis tegenkomt, vind je dat ook terug in de keuken. Met de SieMatic 29 is een traditioneel meubel opnieuw geïnterpreteerd. De vrijstaande buffetkast is leverbaar in alle SieMatic materialen. Je kunt ervoor kiezen om het ontwerp te laten harmoniseren met je interieur of juist een duidelijk contrast bieden. Naast dat het meubelstuk een bijzonder designmeubel is, kun je het ook met allerlei functies uitrusten zoals een kookplaat, spoelbak, verlichting en stopcontacten.

Gemak; kruiden bij de hand

Waar het bijna niet mogelijk leek om in een woning in de stad een kruidentuin te onderhouden, kwam SieMatic met een multifunctionele oplossing; de kruidentuin verwerken in je keukenontwerp. Het zorgt voor gebruikersgemak doordat je alles meteen bij de hand hebt. Daarbij kan het worden ontworpen als een meubelstuk en geeft het sfeer en gezelligheid aan de keuken door de frisse groene kleuren. Ideaal is de kruidentuin ook voor het opbergen van gedroogde kruiden of diverse oliën die je tijdens het koken gebruikt. Hiermee heb je tijdens een kooksessie alles binnen handbereik en voorkom je olievlekken op je werkblad.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Spreekt deze stijl je aan? Neem dan snel een kijkje bij de industriële keukens of ga aan de slag met je eigen online moodboard.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.

X
SieMatic multimatic elementen aan binnenzijde van de kast, ASWA Keukens

SieMatic MultiMatic actie!

Ontvang tijdelijk een gratis SieMatic MultiMatic opbergsysteem t.w.v. €1500.-