fbpx
SieMatic SLX luxe keuken eiland met glazen kasten, ASWA Keukens

SieMatic keuken

Meer dan alleen een SieMatic keuken

"Wij zien keukens als leefruimtes. Daarom denken wij niet in producten maar in lifestyles". Dat is sinds de oprichting van SieMatic in 1929 de filosofie achter de ontwikkeling van keukens. In de stijlwerelden ontmoet je de creativiteit en ideeën die SieMatic met ziel en zaligheid in hun tijdloos design heeft gestopt. Neem snel een kijkje bij de stijlwerelden Mondial, Pure, Urban en Classic en ontdek welke stijl bij jou past!

SieMatic, mondial

de Stijlwereld van siematic

SieMatic Mondial

Keukens opnieuw uitgevonden

De nieuwe stijlwereld Mondial zorgt ervoor dat consumenten zich op individuele wijze kunnen uitdrukken. Deze stijl kenmerkt zich door middel van een enorm contrast waarbij vorm, kleur en materiaal lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

BEKIJK

SieMatic Pure wit kookeiland met greeploze kasten, ASWA Keukens

De stijlwereld van SieMatic

SieMatic Pure

De keuken als oase van rust

Minimalistisch, tijdloos en elegantie. Dit typeert de SieMatic stijl Pure. Er wordt benadrukt wat echt telt. Tot in het kleinste detail worden de zorgvuldig gekozen materialen en kleuren verwerkt in jouw keuken. Door eenvoud wordt een ontspannen en rustige sfeer gecreëerd.

Bekijk

SieMatic Urban 29 meubel met lichte binnenzijde, ASWA Keukens

De stijlwereld van SieMatic

SieMatic Urban

Keukendesign waarin alles mag

De SieMatic stijl Urban is geïnspireerd door het bruisende leven in de stad. Het past volledig bij de creativiteit en de wensen van bewoners van een dynamische stad. Door de plaatsing van losse meubelelementen, zoals de "SieMatic 29" buffetkast, ontstaan grootstedelijke keukens. 

Bekijk

SieMatic Classic BeauxArts met glazen kasten en kaderfronten, ASWA Keukens

De stijlwereld van SieMatic

SieMatic Classic

Keukens van een nieuw tijdperk

Met exclusieve en individuele indelingsconcepten wordt de klassieke keuken opnieuw geïnterpreteerd. Lak of roestvrij staal? Mat of glanzend? Het kan allemaal. In de SieMatic stijl Classic worden klassieke en moderne elementen samengesmolten tot een uniek ontwerp.

Bekijk

SieMatic Mondial, SieMatic keuken, ASWA Keukens

NIEUW: SieMatic Mondial

Tijdens de internationale woonbeurs EuroCucina 2022 in Milaan gaat een nieuwe lijn van het premium- en luxe keukenmerk SieMatic in première. De SieMatic showroom in Monte Santo, vlak bij het centrum in Milaan, wordt omgebouwd tot een podium voor de nieuwe stijlwereld ‘SieMatic Mondial’. Een keukenstijl die zich richt op het nieuwe luxe segment.

Ontdek SieMatic Mondial

SieMatic SLX Pure - SieMatic keuken zwart bruin kookeiland met vitrinekast, ASWA Keukens

Keukens met led-lichtlijst

Ontdek het nieuwe design van SieMatic: SieMatic SLX. In het middelpunt van het nieuwe greeploze design van SieMatic staat de volledig verzonken greep. De individueel gestuurde led-verlichting is subtiel geïntegreerd in de greeplijsten. Van buiten pure eenvoud, van binnen een complexe interactie van technisch vernuft en vakmanschap.

Ontdek SieMatic SLX

SieMatic Pure houten greeploze keuken met floatingspaces, ASWA Keukens

Waarom een SieMatic keuken?

SieMatic behoort al decennialang tot de absolute top van de internationale keukenmarkt. Ze hebben diverse prijzen binnen gehaald met hun vernieuwende en originele designs maar ook met de unieke interieursystemen. Er is een ruime keuze mogelijk in kleuren en uitvoeringsvarianten van keukenfronten. Ook is het tegenwoordig mogelijk om ieder front zowel in hoogte en breedte op maat te maken. Dit zorgt voor uniek maatwerk. Door het gebruik van duurzame materialen, gaan de keukens jaren lang mee.

Bekijk de voordelen

SieMatic keuken materialen en kleuren

Keukenmeubelen worden veel gebruikt en zwaar belast. Daarom is het juist hier belangrijk om aandacht te geven aan de juiste kleuren en materialen. SieMatic heeft het ColorSystem ontwikkelt dat ruim 1950 aantrekkelijke kleuren biedt die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Daarnaast heeft SieMatic materialen die normaliter als keukenblad gebruikt worden, een andere dimensie gegeven. Zo is het mogelijk om ook je fronten in een keramiek marmer uit te voeren. Of rvs fronten in rosegold of golden bronce. Daarbij  bestaat er ook een diverse collectie aan kunststof en houten (fineer) fronten.

SieMatic ladeindeling in donker rookkastanje - keukenaccessoires, ASWA Keukens

SieMatic opbergsysteem

Door middel van het gepatenteerde MultiMatic interieursysteem wordt de ruimte in je keukenkasten optimaal benut. De individuele indeling van de binnenruimte in de kasten zorgt ervoor dat je tot wel 30% winst behaald in opbergingsmogelijkheden. Daarbij zijn voor het lade interieur ook diverse mogelijkheden en uitvoeringen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een oplader voor je telefoon of een messenhouder. Verkrijgbaar in kunststof, aluminium, licht eiken of donker rookkastanje.

Bijkeuken inrichting SieMatic keuken, ASWA Keukens

Bijkeuken SieMatic

Niet iedereen heeft een bijkeuken of de ruimte om deze te creëren. Toch is er steeds meer vraag naar. Een bijkeuken kan verschillende functies hebben. Zo kan het dienen als opbergruimte, als voorraadkast, maar ook als ruimte waar de was wordt gedaan. SieMatic biedt de mogelijkheid om bijkeukens te ontwerpen in de stijl van jouw keuken. Kijk hier voor meer informatie.

Showroomkeuken SieMatic donkere keuken met dun natuurstenen keukenblad, ASWA Keukens Hilversum

Showroomkeukens SieMatic

Om bij te blijven met de nieuwste trends worden bij ASWA Keukens met grote regelmaat showroomkeukens vervangen. Een uitgelezen kans om een complete SieMatic keuken voor een zeer aantrekkelijke prijs bij jou thuis te hebben staan. Klik hier voor het complete aanbod. 
SieMatic Urban hoekkeuken met kruidentuin, ASWA Keukens

Duurzame SieMatic keuken

De doelstelling van SieMatic is om in alle sectoren van de onderneming alles te doen wat mogelijk is om het milieu te ontzien. Daarbij baseren ze zich op de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Als grootgebruiker van hout is SieMatic nauw betrokken bij het milieu. Daarom is SieMatic haar inkoopbeleid gaan afstemmen op duurzame houtmaterialen. SieMatic is bekroond met het FSC-certificaat. FSC is een onafhankelijke non-profit organisatie met als doel het beschermen van bossen en mensen.

 DUURZAME KEUZE

Merken brochure bekijken, ASWA Keukens

Exclusieve SieMatic dealer

SieMatic kent vier stijlwerelden Mondial, Pure, Urban en Classic. Eén die direct aansluit op jouw stijl van leven. Deze vindt je terug op onze site en in onze showrooms. Let op de vindingrijkheid van het interieur van de keuken kasten en lades waardoor je met een stijlvolle oplossing ruim 30% effectiever met jouw ruimte omgaat.

Ervaar zelf de tijdloze elegantie van een SieMatic keuken bij één van onze SieMatic Image Stores. Je wordt geadviseerd door consultants met het niveau van interieurontwerpers. Samen met jou creëren zij keukens en woonruimtes die meer zijn dan mooi en praktisch. Je bent van harte welkom!

Maak afspraak Ontwerp MOODBOARD Bekijk brochure

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.