fbpx
Luxe Eggersmann keuken in natuursteen met dik werkblad, ASWA Keukens

Luxe keuken

Een exclusief keukendesign staat centraal bij de luxe keuken. Met oog voor details zijn de keukens met de meest luxe en exclusieve materialen afgewerkt. Ook aan het keukenontwerp wordt veel aandacht besteed. Passend bij de wensen en de beschikbare ruimte wordt er een uniek ontwerp neergezet. Lees vooral verder als je alles te weten wil komen over luxe keukens!

Plan hier jouw adviesgesprek

Maatwerk keuken

Luxe Eggersmann keukeneiland van marmer met eiken, ASWA Keukens

Exclusief keukenontwerp

Het keukenontwerp is een van de belangrijkste kenmerken van een design keuken. Het wordt gezien als een uniek meubelstuk dat centraal staat in de woning. Hierdoor wordt de luxe keuken aangepast aan de rest van het interieur. Belangrijk is dat ook de rest van de ruimte goed aansluit bij de keuken. Daarom kunnen wij ondersteunend advies bieden over bijvoorbeeld kleuren of een lichtplan. Benieuwd hoe wij een luxe keuken kunnen realiseren in jouw interieur? Maak dan snel een afspraak met een van onze binnenhuisarchitecten.

ieMatic Pure SLX - Greeploze SieMatic Keuken met kookeiland, ASWA Keukens

Uitvoering luxe keuken

Exclusiviteit zit vaak in de details. Dat zie je ook terug bij de luxe keukenmerken. Eggersmann maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een keuken volledig in natuursteen uit te voeren. Maar ook SieMatic heeft gedacht aan de design keukens met een luxe uitstraling. Onlangs hebben zij een nieuwe SLX stijl uitgebracht waarbij het onder andere mogelijk is om een led-lichtlijst in de greeplijsten te verwerken. Dit zorgt voor een warme sfeer in de keuken.

Keukenblad marmer Eggersmann keuken, ASWA Keukens

Materialen designkeuken

Bij een luxe designkeuken horen natuurlijk luxueuze materialen. Er wordt vaak gewerkt met duurzame materialen zoals marmer, roestvrijstaal of bijzondere houtstructuren. Deze materialen kun je toepassen in zowel het keukenblad als de keukenfronten. Zo creëer je een luxe gevoel in je nieuwe keuken.

Eggersmann zwarte design keuken met Gaggenau apparatuur, ASWA Keukens

Luxe keukenapparatuur

Om de keuken tot in de puntjes perfect te maken, mag exclusieve keukenapparatuur natuurlijk niet worden vergeten. Denk bijvoorbeeld aan wijnklimaatkasten, een warmhoudlade, of greeploze ovens. Ook op het gebied van koken zijn verschillende opties mogelijk. Zo kun je door middel van PITT cooking je eigen pitten samen stellen. Maar ook met de BORA Professional is het mogelijk jouw eigen kookplaat samen te stellen inclusief afzuiging in het blad. De combinaties zijn bijna onmogelijk.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Spreekt deze exclusieve keukenstijl je aan? Neem dan snel een kijkje bij keuken op maat of ga aan de slag met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Klik op onderstaande link en plan direct je afspraak in.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.