Gaggenau luxe keukenapparatuur - moderne keuken, ASWA Keukens

Luxe keukenapparatuur

Naast de hoofdapparatuur zijn er ook nog mogelijkheden voor luxe keukenapparatuur zoals een warmhoudlade, vacumeerlade en inbouw koffiemachine. Deze apparaten kunnen een losstaand apparaat vervangen en de functies van jouw keuken uitbreiden.

Luxe keukenapparatuur Gaggenau warmhoudlade

Warmhoudlade

Een warmhoudlade of servieswarmer  kan voor meer gebruikt worden dan alleen het voorverwarmen van servies. Doordat de temperatuur variërend kan worden ingesteld van 35°C tot 85°C kan het ook functioneren als warmhoudlade voor het warmhouden van gerechten of zelfs voor langzame garing. Dit wordt ook wel slow cooking genoemd. Je kunt denken aan au bain-marie koken, het versnellen van gisting bij gistdeeg of de langzame garing van vlees waardoor de aroma’s en smaken beter behouden blijven. Warmhoudlades hebben een breedte van 60 cm en zijn verkrijgbaar in een hoogte van 14 cm of 29 cm waardoor ze perfect gecombineerd kunnen worden met apparaten van 45 of 60 cm hoog.

Luxe keukenapparatuur Miele inbouw koffiemachine, ASWA Keukens

Inbouw koffiemachine

Een koffiemachine maakt vaak onderdeel uit van een lijn met andere ovens.  Verschillende merken hebben in hun collectie een inbouw koffieapparaat opgenomen. Er kan best wel wat verschil zitten tussen de inbouw koffiezetapparaten. Zo zijn er varianten met een vaste wateraansluiting of met een waterreservoir. Het voordeel van de eerste optie is dat je nooit het water hoeft aan te vullen. Bij een waterreservoir is dit, afhankelijk van het gebruik, wel nodig. Daarnaast verschilt ook het schoonmaken per merk. Zo heeft Miele systemen ontwikkelt waarbij het onderhoudt minder vaak nodig is.

Luxe keukenapparatuur, ATAG keukenapparatuur vacumeerlade, ASWA Keukens

Vacumeerlade 

Het principe van een vacumeerlade is dat aan in kunststof verpakte middelen zuurstof wordt onttrokken waarna ze luchtdicht worden verpakt. Op deze manier blijft de kwaliteit van de producten langer in stand. Daarnaast liggen met de vacumeerlade nieuwe culinaire mogelijkheden binnen handbereik. Sous-vide koken is het koken van vacuüm verpakte producten op een constante lage temperatuur.  Door bijvoorbeeld vlees, als dan niet gemarineerd, te vacumeren en vervolgens sous-vide te bereiden, blijven smaken ontzettend goed behouden en bereik je een perfecte en nauwkeurige garing waardoor het vlees zijn malsheid behoudt. Een vacumeerlade heeft een breedte van 60 cm en een hoogte van 14 cm waardoor het goed gecombineerd kan worden met andere apparaten.

Luxe keukenapparatuur Quooker Flex kraan, ASWA Keukens

Voedselvermaler

Restjes van avondeten worden door de insinkerator vermaalt waarna het via de afvoer in het riool komt. Hierdoor gaat het niet meer stinken in de prullenbak. Fruitschillen, etensresten, kippenbotjes, eierschillen, alle voedselresten worden vermaalt tot hele kleine stukjes.

Luxe keukenapparatuur Kaelo wijnkoeler, ASWA Keukens

Kaelo wijnkoeler

Kaelo is een geïntegreerde wijnkoeler die jouw fles wijn perfect op temperatuur houdt na het openen. Het kan in bijna elk materiaal ingebouwd worden en biedt een zorgeloze en mooie manier om te genieten van wijn, champagne, water of frisdranken. Het gepatenteerde koelsysteem creëert een jas van koude licht rondom de fles zodat deze perfect gekoeld en droog blijft.

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje bij een van de apparatuurmerken of vraag de gratis brochure aan.

BROCHURE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.