Quva vacumeermachine gaat voedselverspilling tegen

- Nieuws

De Quva vacumeermachine is een in Nederland ontwikkeld systeem dat zo elegant en praktisch is dat het beter omgaan met voedsel ongemerkt een onderdeel wordt van je dagelijks leven. Het apparaat kan super snel en makkelijk voedsel vacumeren waardoor het tot 3x langer kan worden bewaard. Het gepatenteerde systeem neemt geen extra ruimte in beslag op je keukenblad. Hierdoor valt het niet op en blijft je keuken mooi strak.

Innovatief design

Quva wil opvallen door niet op te vallen. Het apparaat kan volledig worden geïntegreerd in het werkblad. Bij geen gebruik is het mooi verzonken in het keukenblad en is alleen de RVS of mat zwarte metalen ring te zien. Als je het apparaat wilt gebruiken, steekt het pop-up deel van het apparaat boven het keukenblad uit.

Goed voor het milieu

Voor het gebruik van Quva heb je speciale herbruikbare vershoudbakjes en -zakjes nodig die bij het apparaat worden geleverd. Deze producten zorgen ervoor dat de smaak van het voedsel behouden blijft. Quva gaat dus voedselverspilling en plasticverspilling tegen. Dit is niet alleen mooi meegenomen voor de portemonnee, maar ook voor het milieu!

Waarom vacumeren met Quva?

De herbruikbare zakjes en bakjes zijn geschikt om sous-vide te koken en om vlees in te marineren. Daarnaast zorgt het vacuüm verpakken van voedsel voor een tot wel 3x langere houdbaarheid. Ook beschermt het tegen vriesbrand in de vriezer en werkt het vacuüm verpakken ruimtebesparend in de vriezer.

Super snel marineren

De speciaal ontworpen Quva bakjes gecombineerd met de Quva Marinade functie maken het mogelijk om binnen tien minuten je vlees te marineren. Deze speciale functie voltooit in korte tijd 5x het vacuüm proces waardoor de marinade diep in het voedsel kan trekken.

Sous vide koken

Sous vide koken is een opkomende trend in de moderne keuken. Bij deze kooktechniek wordt het vacuüm verpakte voedsel heel langzaam gegaard. Hierdoor blijven alle natuurlijke smaken en sappen optimaal bewaard. Het is een eenvoudige manier om thuis het niveau van een restaurant te evenaren.

Wijn blijft mooi op smaak

De Quva wijnstoppen zorgen ervoor dat jouw geopende wijnflessen dagenlang extra op smaak blijven. Hierdoor blijven de rijke aroma’s en diepe geuren van de wijn behouden, ook na het openen van de fles. Daarnaast kunnen de wijnstoppen ook worden gebruikt om de aroma’s van andere vloeistoffen en oliën te conserveren.

Prijs Quva vacumeermachine

De Quva vacumeermachine is verkrijgbaar via onze partner Dekker vanaf €349. Dit is natuurlijk wat meer dan je betaalt voor een eenvoudig losstaand vacumeermachine, maar wel een stuk minder dan een vacumeerlade die je kunt inbouwen. Hier betaal je al snel €2.000 voor. De Quva vacumeermachine heeft het voordeel dat het altijd binnen handbereik zit, zonder dat je een extra losstaand apparaat op je keuken moet zetten. Wanneer je het apparaat niet gebruikt, neemt het geen extra ruimte in op je keukenblad. In tegenstelling tot een losstaand vacumeerapparaat.

Quva vacumeermachine kopen?

Wil je graag meer weten over de Quva vacumeermachine? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in één van onze showrooms en bekijk met eigen ogen alle mogelijkheden en combinaties! Alle vestigingen van ASWA Keukens vind je hier.

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK

Lees ook: