fbpx
Eggersmann Luxe keuken Marmer Kookeiland, ASWA Keukens

Eggersmann keukens

Luxueuze Eggersmann keukens

Al meer dan honderd jaar worden bij Eggersmann keukens individuele maatproducten voor luxueuze keukens gemaakt. Alleen het beste is goed genoeg. Kenmerkend is de technische perfectie, het hedendaags modern design en de uitzonderlijke mogelijkheden.

Luxe Eggersmann keuken Nero Assoluto eiland in natuursteen met corianblad, ASWA Keukens

Maatwerk Eggermann keukens

Hoewel er binnen Eggersmann keukens gewerkt kan worden met het vaste uitgebreide assortiment, is het ook goed mogelijk om aan speciale behoeften te voldoen door middel van maatwerk. Dit maatwerk wordt niet alleen toegepast op de unieke designs, maar ook door de toepassing van speciale materialen. Te denken valt aan gelakt hout, bijzondere metalen, marmer of corian. Met de systemen Unique, E3.0 en Work's kunnen zij aan vrijwel elke wens voldoen.

Luxe Eggersmann keukeneiland van marmer met eiken, ASWA Keukens

Eggersmann Unique

Tijdloosheid en minimalisme zijn kenmerkend voor de visie die Eggersmann keukens sinds 2006 voert met het concept Unique. De keuken is als een vingerafdruk van de eigenaar en dit moet terug te zien zijn in het ontwerp en de afwerking. Uitzonderlijke materialen staan centraal. Het uitgangspunt van deze lijn is homogeniteit en eenheid van de producten. Daarom is het mogelijk om alle fronten, zijwanden, werkbladen en greep-elementen in hetzelfde materiaal uit te voeren. Bijvoorbeeld diverse steensoorten, keramiek maar ook roestvrijstaal of andere minerale metalen.

Eggersmann Work's keuken werkstation

Eggersmann Work's

Het concept van works is gebaseerd op het idee van een werkstation waarbij zowel uitstraling, design en functionaliteit een belangrijke waarde hebben. Net als in de professionele keuken staat bij works het koken in het middelpunt. Door middel van drie eilanden worden de drie kookfuncties onderscheiden; koken, spoelen en een werkgedeelte. Korte routes, de juiste inrichting en overzicht staan centraal. Door een rek wat boven de 3 eilanden te verschuiven is, heb je al het kookgerei altijd op de juiste plek binnen handbereik. Ook de 360° draaikasten zorgen ervoor dat je alles binnen een draai overzichtelijk voor je hebt. Daarbij stralen ze gesloten een ordelijk en strak beeld uit.

Eggersmann Keukens E30, ASWA Keukens

Eggersmann E3.0

Van serieproductie is bij Eggersmann geen sprake, elke Eggersmann keuken is een waardevol unicum. Het concept E3.0 staat voor maatwerk binnen een systeem: een enorme keus aan designs, vormen en materialen. Welke stijl je ook wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor alle keukenwensen vinden zij de best mogelijke technische oplossing met uitsluitend hoogwaardige componenten.

Inspiratie Eggersmann keukens

Bij ASWA Keukens werken we samen met topmerken en interieurexperts om jou het beste advies te geven en de kwaliteit te bieden die jij verwacht. Een keuken die jouw leven verrijkt. Daarvoor wil je dat alles klopt, dat jouw wensen bedient worden en de keuken een stralend onderdeel is van jouw thuis.

Met deze inspiratie keukens van Eggersmann helpen we je graag op weg om dat te realiseren. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Inspiratie gevonden voor jouw nieuwe keuken? Laat het ons weten en we plannen graag een afspraak om die visie werkelijkheid te maken.

Merken brochure bekijken, ASWA Keukens

Eggersmann keukens in jouw stijl

Spreekt deze stijl je aan? Neem dan snel een kijkje bij Eggersmann keukens op maat of ga aan de slag met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Je wordt geadviseerd door consultants met het niveau van interieurontwerpers. Samen met jou creëren zij keukens en woonruimtes die meer zijn dan mooi en praktisch. Je bent van harte welkom!

Bekijk brochure Ontwerp moodboard Maak afspraak

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.