fbpx
Keukenapparatuur Miele wijnklimaatkast met ovens, ASWA Keukens

Miele keukenapparatuur

Ontdek jouw Miele keukenapparatuur

Met de nieuwe Miele generatie 7000 lijn is de kwaliteit van d producten verbeterd en zijn er nieuwe apparaten aan het assortiment toegevoegd. Denk aan de Miele stoomoven die het mogelijk maakt om verschillende ingrediënten, zoals vlees, vis en brood, tegelijkertijd perfect te bereiden. De nieuwe apparaten van Miele zijn modern en tijdloos: zo gaan de omkadering en de handgreep van de toestellen volledig op in de glazen voorkant van de deur.

Plan nu jouw adviesgesprek

Miele keukenapparatuur

Miele keukenapparatuur, koken op afstand, ASWA Keukens

Koken op afstand met Miele keukenapparatuur

Koken en eten draait tegenwoordig niet meer alleen om een centrale plek in huist, maar ook in het leven. Of je nu thuis bent of onderweg, je wilt altijd kunnen blijven vertrouwen op je keukenapparatuur. Dit is mogelijk met Miele@Home. Slimme oplossingen zoals foodview zorgen ervoor dat jij je gerechten via een camera op de telefoon in de gaten kan houden.

Miele Dialog oven, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Miele Dialog oven

De Dialog oven van Miele verandert alles wat we weten over koken. Met de revolutionaire technologie kun je het onvoorstelbare creëren. Sensoren onderhouden een constante dialoog tussen de ingrediënten om voedsel in zijn geheel te bereiden. Plaats tegelijkertijd vlees, groenten en aardappels in de oven en elk item wordt perfect bereid.

Ontdek alles over de Miele Dialog oven.

Culinaire Design Tour Miele stoomoven, ASWA Keukens (6)

Miele stoomoven

Miele introduceert haar krachtigste stoomoven tot nu toe. DualSteam zorgt ervoor dat alle smaken en voedingsstoffen worden behouden en zorgt ook voor een constante temperatuur en vochtigheid in de oven. De instellingen kunnen in stappen van één graad worden aangepast en sous vide-koken is tevens mogelijk. Ook is het mogelijk om de stoomoven aan te sluiten op een vaste wateraansluiting waardoor je geen waterreservoir hoeft te vullen.

Ontdek alles over de Miele stoomoven

Miele vaatwasser Autodos

Miele vaatwassers met AutoDos hebben een geïntegreerde powerdisk met automatische dosering. In de powerdisk plaats je het reinigingsmiddel waarna de geavanceerde elektronica zorgt dat exact de juiste hoeveelheid reinigingsmiddel wordt toegediend voor jouw vuile vaat. Met de PowerDisk kun je 20 wasbeurten doen zonder bij te vullen zonder kans op overdosering en met altijd de perfecte reiniging. Daarnaast bezitten geselecteerde Miele modellen het unieke AutoDry systeem waarbij de vaatwasser tijdens het droogproces automatisch de klep een klein beetje opent. Dit zorgt ervoor dat de vaat altijd perfect wordt gedroogd. Hiermee is restvocht op kopjes of plastic bakjes verleden tijd.

Miele Vaatwasser 3D besteklade, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Miele duurzame keuze

Miele heeft een lage CO2-voetafdruk door de efficiente productie in Europa. Daar komt bij dat Miele apparaten worden onderworpen aan omvangrijke kwaliteitstest  en die ervoor zorgen dat jouw apparaat lang mee gaat. Tot slot hebben diverse apparaten van Miele de mogelijkheid tot extra duurzaamheid. Zo kan met ThermoSpaar iedere vaatwasser worden aangesloten op een warmwateraansluiting tot 65 graden waarmee je tot wel 40% bespaart op je energieverbruik.

 DUURZAME KEUZE

Miele kookdemonstratie, ASWA Keukens

Miele kookdemonstratie

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig kookdemonstraties van verschillende merken. Wil je graag een Miele stoomoven kookdemo's bijwonen? Klik dan op onderstaande button en bekijk de eerstvolgende mogelijkheid. Tijdens deze kookdemonstratie gaat een Miele kok specifiek in op de vele mogelijkheden van de stoomoven en de combi stoomoven met magnetron. We leren je hoe je deze apparaten optimaal kunt gebruiken, zodat je er elke dag plezier aan kunt beleven.

Bekijk alle KOODEMO'S

Miele Premium Dealer, ASWA Keukens

Miele acties en garantie

Wij zijn zeer trots dat Miele ons heeft uitgekozen tot Premium Partner. Dit betekend speciale aanbiedingen voor jou als consument, exclusief bij ASWA Keukens! Nu wordt het nog aantrekkelijker om Miele keukenapparatuur aan te schaffen. Vanwege deze bijzondere samenwerking, ontvang je ook nog eens extra garantievoordelen bij de aankoop van Miele-inbouwapparaten.

Miele Garantie MIELE ACTIE

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Miele keukenapparatuur kopen?

Benieuwd naar het assoirtement van Miele keukenapparatuur? ASWA Keukens biedt een brede keuze aan. Bekijk het gehele assoirtement in onze showrooms, of maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.