fbpx
Gaggenau keukenapparatuur, Luxe keukens ASWA Keukens

Gaggenau keukenapparatuur

Gaggenau keukenapparatuur ontwikkelt apparaten van de hoogste kwaliteit om thuiskoks in staat te stellen hun visies tot leven te brengen. Door de unieke vormgeving met een combinatie van glas en roestvrijstaal maken de producten stuk voor stuk een statement. Ze zijn een symbool van traditie en avant-garde. Een teken van eenvoud en authenticiteit.

Plan hier jouw adviesgesprek

Gaggenau Keukenapparatuur stoomoven en oven met vacumeerlade, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Gaggenau oven

De bakovens uit de 400 serie halen hun inspiratie uit de professionele keuken maar zijn ontworpen voor gebruik door thuiskoks. De handgemaakte ovens bestaan uit de fijnste materialen. Bijvoorbeeld de vier lagen glazen ovendeur die ervoor zorgt dat hij van de buitenkant koel blijft zonder dat het zicht wordt vertroebeld. Daarbij zorgt de emaillen coating in de oven voor een eenvoudige reiniging. De (combi-)stoomovens zijn uitstekend  in het koken met stoom en verkrijgbaar met een vaste wateraansluiting en -afvoer maar ook met een waterreservoir.

Gaggenau GlassdraftAir, Keukenapparatuur ASWA Keukens (2)

Gaggenau Glass downdraft

Een vrijwel onzichtbaar apparaat maakte nog nooit zoveel indruk. Laat je inspireren door de innovatieve Gaggenau Glass downdraft kookplaat. Deze kookplaat met afzuiging van de nieuwe Gaggenau 200 serie heeft een kristalhelder design. Alles wat je ziet is overzichtelijk en het biedt nog meer luxe en comfort.

Ontdek de nieuwe Gaggenau Glass downdraft

Gaggenau Keukenapparatuur verschillende kookelementen met bladafzuiging, Keukenapparatuur ASWA keukens

Gaggenau kookplaat met afzuiging

De schaalgrootte is kenmerkend voor de 400 serie van Gaggenau keukenapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan de enkelvoudige kookplaten tot kookplaten van een meter breed. Maar ook de Vario-elementen die verkrijgbaar zijn vanaf 38 cm en kunnen worden uitgebouwd tot het oneindige. Of je nu kiest voor gas, inductie, teppanyaki of grill, de apparaten bieden een creatieve ruimte voor iedere thuiskok. 

Gaggenau keukenapparatuur vario 400, ASWA Keukens

Gaggenau koelkast

Het vario 400 koelen zorgt voor de mogelijkheid om een koelwand van apparaten vrijwel naadloos in roestvrijstaal uit te voeren wat zorgt voor een architectonisch statement. Daarnaast is het ook mogelijk om de koel-, vries- en wijnapparatuur volledig te integreren.

Gaggenau vaatwasser met besteklade, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Gaggenau vaatwasser

De nieuwe Gaggenau 400 en 200 serie afwasautomaten zijn ontworpen om het meest delicate serviesgoed te beschermen. Met een mogelijkheid tot persoonlijk in te stellen programma's, wordt de vaat op maat gereinigd. De temperatuur verlagende Zeolith-technologie, speciale houders voor hoge wijnglazen, soepel lopende rails en Softclose deuren, zorgen voor een optimale combinatie.

Keukenapparatuur Gaggenau wijnklimaatkast met donker met donker houten frame, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Gaggenau acties en garantie

Benieuwd naar de acties van Gaggenau? Profiteer nu van kortingen op Gaggenau keukenapparatuur. Daarnaast krijg je bij bepaalde aankopen een gratis Gaggenau accessoire set. Dankzij de jarenlange samenwerking en het partnerschap met Gaggenau keukenapparatuur heeft ASWA Keukens speciale voordelen voor de garantie.

garantie Gaggenau gaggenau actie

Meer informatie over Gaggenau keukenapparatuur vind je op www.gaggenau.nl

Merken brochure bekijken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.