fbpx
Gaggenau keukenapparatuur, Luxe keukens ASWA Keukens

Gaggenau keukenapparatuur

Laat je inspireren door Gaggenau

Gaggenau keukenapparatuur ontwikkelt apparaten van de hoogste kwaliteit om thuiskoks in staat te stellen hun visies tot leven te brengen. Door de unieke vormgeving met een combinatie van glas en roestvrijstaal maken de producten stuk voor stuk een statement. Ze zijn een symbool van traditie en avant-garde. Een teken van eenvoud en authenticiteit.

Plan nu jouw adviesgesprek

Luxe moderne keuken met Gaggenau apparatuur en wit kookeiland met bar en houten kastenwand, ASWA Keukens

Gaggenau keukenapparatuur

Gaggenau Keukenapparatuur stoomoven en oven met vacumeerlade, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Gaggenau oven

De bakovens uit de 400 serie halen hun inspiratie uit de professionele keuken maar zijn ontworpen voor gebruik door thuiskoks. De handgemaakte ovens bestaan uit de fijnste materialen. Bijvoorbeeld de vier lagen glazen ovendeur die ervoor zorgt dat hij van de buitenkant koel blijft zonder dat het zicht wordt vertroebeld. Daarbij zorgt de emaillen coating in de oven voor een eenvoudige reiniging. De (combi-)stoomovens zijn uitstekend  in het koken met stoom en verkrijgbaar met een vaste wateraansluiting en -afvoer maar ook met een waterreservoir.

Gaggenau GlassdraftAir, Keukenapparatuur ASWA Keukens (2)

Gaggenau Glass downdraft

Een vrijwel onzichtbaar apparaat maakte nog nooit zoveel indruk. Laat je inspireren door de innovatieve Gaggenau Glass downdraft kookplaat. Deze kookplaat met afzuiging van de nieuwe Gaggenau 200 serie heeft een kristalhelder design. Alles wat je ziet is overzichtelijk en het biedt nog meer luxe en comfort.

Ontdek de nieuwe Gaggenau Glass downdraft

Gaggenau kookplaat met afzuiging

De schaalgrootte is kenmerkend voor de 400 serie van Gaggenau keukenapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan de enkelvoudige kookplaten tot kookplaten van een meter breed. Maar ook de Vario-elementen die verkrijgbaar zijn vanaf 38 cm en kunnen worden uitgebouwd tot het oneindige. Of je nu kiest voor gas, inductie, teppanyaki of grill, de apparaten bieden een creatieve ruimte voor iedere thuiskok. 

Gaggenau keukenapparatuur vario 400, ASWA Keukens

Gaggenau koelkast

Het vario 400 koelen zorgt voor de mogelijkheid om een koelwand van apparaten vrijwel naadloos in roestvrijstaal uit te voeren wat zorgt voor een architectonisch statement. Daarnaast is het ook mogelijk om de koel-, vries- en wijnapparatuur volledig te integreren.

Gaggenau vaatwasser met besteklade, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Gaggenau vaatwasser

De nieuwe Gaggenau 400 en 200 serie afwasautomaten zijn ontworpen om het meest delicate serviesgoed te beschermen. Met een mogelijkheid tot persoonlijk in te stellen programma's, wordt de vaat op maat gereinigd. De temperatuur verlagende Zeolith-technologie, speciale houders voor hoge wijnglazen, soepel lopende rails en Softclose deuren, zorgen voor een optimale combinatie.

Keukenapparatuur Gaggenau wijnklimaatkast met donker met donker houten frame, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Gaggenau acties en garantie

Benieuwd naar de garantietermijn van Gaggenau keukenapparatuur? Dankzij de jarenlange samenwerking en het partnerschap met Gaggenau heeft ASWA Keukens speciale voordelen voor de garantie. 

garantie Gaggenau 

Merken brochure bekijken, ASWA Keukens

Gaggenau keukenapparatuur kopen?

Benieuwd naar het assoirtement van Gaggenau keukenapparatuur? ASWA Keukens biedt een brede keuze aan. Bekijk het gehele assoirtement in onze showrooms, of maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.