Vijf jaar garantie op uw Gaggenau apparatuur!

Garanties

Bij gelijktijdige aanschaf van vier of meer Gaggenau inbouwapparaten bieden wij u vijf jaar garantie aan. Dat houdt in dat u maar liefst drie jaar extra zekerheid ontvangt – bovenop de standaardtermijn van twee jaar.

Actie - Gaggenau 5 jaar garantie

Als u voor Gaggenau kiest, kiest u voor kwaliteit en professionaliteit. Dit betekend dat u altijd 2 jaar lang zorgeloos kunt genieten van uw apparaten. Tevens krijgt u bij aanschaf van minimaal vier inbouwapparaten in totaal vijf jaar garantie!

De voorwaarden

Standaard krijgt u op Gaggenau apparatuur 2 jaar garantie. De verlengde garantie van 3 jaar geldt indien u in één keer vier of meer Gaggenau inbouwapparaten aanschaft. Om gebruik te kunnen maken van deze verlengde garantie dient u binnen 30 dagen na oplevering van de keuken (met minimaal vier Gaggenau inbouwapparaten) het aanvraagformulier voor 5 jaar garantie volledig in te vullen en in te sturen. Hierna ontvangt u per post het Gaggenau garantiecertificaat.

Registreer uw 5 jaar garantie inbouwapparaten

Is uw keuken die u bij ASWA Keukens heeft gekocht al gemonteerd en heeft u zich niet geregistreerd binnen de door de leverancier gestelde termijn, neem dan contact op met de service-afdeling van ASWA. Wij zorgen er dan voor dat uw garantie wordt gerespecteerd.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800)