5 jaar garantie op uw Gaggenau apparatuur!

Garanties

Bij gelijktijdige aanschaf van vier of meer Gaggenau inbouwapparaten krijg je 5 jaar garantie. Dat houdt in dat je maar liefst drie jaar extra zekerheid ontvangt bovenop de standaardtermijn van twee jaar.

Actie - Gaggenau 5 jaar garantie

Als je voor Gaggenau kiest, kies je voor kwaliteit en professionaliteit. Dit betekend dat je altijd 2 jaar lang zorgeloos kunt genieten van de apparaten. Tevens krijg je bij aanschaf van minimaal vier inbouwapparaten in totaal vijf jaar garantie!

De voorwaarden

Standaard krijg je op Gaggenau apparatuur 2 jaar garantie. De verlengde garantie van 3 jaar geldt indien je in één keer vier of meer Gaggenau inbouwapparaten aanschaft. Om gebruik te kunnen maken van deze verlengde garantie, dien je binnen 30 dagen na oplevering van de keuken (met minimaal vier Gaggenau inbouwapparaten) het aanvraagformulier voor 5 jaar garantie volledig in te vullen en in te sturen. Hierna ontvang je per post het Gaggenau garantiecertificaat.

Registreer je 5 jaar garantie inbouwapparaten

Is de keuken die je bij ASWA Keukens hebt gekocht al gemonteerd en heb je de apparaten niet geregistreerd binnen de door de leverancier gestelde termijn? Neem dan contact op met de service-afdeling van ASWA. Wij zorgen er dan voor dat de garantie wordt gerespecteerd.

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK