Unieke 10 jaar garantie op uw ATAG apparatuur!

Garanties

Nóg meer zekerheid! Uniek in de branche is de 10 jaar gratis garantie die wij tijdelijk mogen aanbieden bij aanschaf van vier of meer ATAG inbouwapparaten.

Template - Website 01 (2)

ATAG heeft een unieke garantieregeling. Als u gelijktijdig vier of meer ATAG apparaten aanschaft, dan ontvangt u naast de twee jaar volledige basisgarantie, 8 jaar extra garantie; waarbij ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening neemt. U betaalt dan alleen de voorrijkosten.

Vijf jaar garantie

Naast deze twee jaar volledige basisgarantie, ontvangt u van ATAG altijd drie jaar extra garantie. Koopt u dus drie of minder ATAG apparaten, dan krijgt u toch maar liefst vijf jaar garantie van ATAG.

Om in aanmerking te komen voor de garantie geldt de voorwaarde dat u uw aankopen binnen 30 dagen na aanschaf registreert.

Registreer hier uw apparaat

Is uw keuken die u bij ASWA Keukens heeft gekocht al gemonteerd en heeft u zich niet geregistreerd binnen de door de leverancier gestelde termijn, neem dan contact op met de service-afdeling van ASWA. Wij zorgen er dan voor dat uw garantie wordt gerespecteerd.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800)