Unieke 10 jaar garantie op uw ATAG apparatuur!

Garanties

Nóg meer zekerheid! Uniek in de branche is de 10 jaar gratis garantie die wij mogen aanbieden bij aanschaf van vier of meer ATAG inbouwapparaten.

ATAG keukenapparatuur vtwonen keuken witte keuken met zwarte apparatuur, ASWA Keukens

 

ATAG heeft een unieke garantieregeling. Als je gelijktijdig vier of meer ATAG apparaten aanschaft, dan ontvang je naast de twee jaar volledige basisgarantie, 8 jaar extra garantie. Hierbij neemt ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar rekening . Jij betaalt dan alleen de voorrijkosten.

Vijf jaar garantie

Naast deze twee jaar volledige basisgarantie, ontvang je van ATAG altijd drie jaar extra garantie. Koop je dus drie of minder ATAG apparaten, dan krijg je in totaal vijf jaar garantie van ATAG.

Om in aanmerking te komen voor de garantie, geldt de voorwaarde dat de aankopen binnen 30 dagen na aanschaf worden geregistreerd.

Registreer hier je apparaat

Is de keuken die je bij ASWA Keukens hebt gekocht al gemonteerd en heb je deze niet geregistreerd binnen de door de leverancier gestelde termijn? Neem dan contact op met de service-afdeling van ASWA. Wij zorgen er dan voor dat uw garantie wordt gerespecteerd.

Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK