Miele 5 jaar garantie!

Garanties

Nog meer zekerheid met Miele. Je krijgt nu gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier Miele apparaten. Daarmee verleng je de garantie van twee naar maar liefst vijf jaar!

Keukenapparatuur Miele wijnklimaatkast met ovens, ASWA Keukens

Sinds de oprichting van de Miele-organisatie – ruim 100 jaar geleden – is hun filosofie ‘er is geen betere’. Hun onophoudelijke streven naar de beste kwaliteit en gebruikscomfort heeft ertoe geleid dat Miele-apparaten een bijzonder lange levensduur kennen. Maar voor elk elektrisch en mechanisch huishoudelijk apparaat geldt dat er, afhankelijk van de veelvuldigheid van het gebruik, storingen kunnen optreden. Zelfs bij Miele apparaten.

Verlengde garantie tot 5 jaar

Zorgeloos gebruik maken van Miele apparatuur? Bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten (waarbij de kookplaat met werkbladafzuiging telt als 2 apparaten) biedt Miele vijf jaar gratis garantie. Aansluitend op de fabrieksgarantie van twee jaar wordt de garantie verlengd met een periode van drie jaar. Deze verlengde garantie geeft bij een storing het recht op de vergoeding van arbeidsloon en de te vervangen onderdelen. Gedurende de hele periode van 5 jaar hoef je zelfs geen voorrijkosten te betalen.

LET OP: voor Miele apparatuur is het van belang dat je deze tijdig online registreert. Doe je dit niet binnen de gestelde termijn? Dan zal de garantie niet worden geaccepteerd. Via deze link vind je alle voorwaarden van de genoemde voordelen.

Genoemde garantie geldt niet in combinatie met andere of eerdere acties. Vraag bij twijfel na bij jouw adviseur. Voor meer informatie en de voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK