Miele vijf jaar garantie!

Garanties

Nog meer zekerheid met Miele. U krijgt nu gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier Miele apparaten. Daarmee verlengt u uw garantie van twee naar maar liefst vijf jaar!

Acties_tien jaar voordelige garantie Miele

Sinds de oprichting van de Miele-organisatie – ruim 100 jaar geleden – is hun filosofie ‘er is geen betere’. Hun onophoudelijke streven naar de beste kwaliteit en gebruikscomfort heeft ertoe geleid dat Miele-apparaten een bijzonder lange levensduur kennen. Maar voor elk elektrisch c.q. mechanisch huishoudelijk apparaat geldt dat er, afhankelijk van de veelvuldigheid van het gebruik, storingen kunnen optreden. Zelfs bij Miele-apparaten.

Verlengde garantie tot 5 jaar
Zorgeloos gebruik maken van uw Miele apparatuur? Bij aankoop van minimaal vier inbouwapparaten (waarbij de kookplaat met werkbladafzuiging telt als 2 apparaten) biedt Miele vijf jaar gratis garantie. Aansluitend op de fabrieksgarantie van twee jaar wordt de garantie verlengd met een periode van drie jaar. Deze verlengde garantie geeft bij een storing het recht op de vergoeding van arbeidsloon en de te vervangen onderdelen. Gedurende de hele periode van 5 jaar hoeft u zelfs geen voorrijkosten te betalen.

LET OP: voor Miele apparatuur is het van belang dat u deze tijdig online registreert. Doet u dit niet binnen de gestelde termijn dan zullen zij deze garantie niet accepteren. Via deze link vindt u alle voorwaarden van de genoemde voordelen.

Genoemde garantie geldt niet in combinatie met andere of eerdere acties. Vraag bij twijfel na bij uw adviseur. Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

MAAK UW EIGEN MOODBOARD  GRATIS ADVIESGESPREK