AEG vaatwasser actie!

Lopende Acties

Er staat een nieuwe vaatwasser actie voor jouw klaar! Profiteer nu van korting tot 50% op een AEG vaatwasser bij gelijktijdige aankoop van minimaal vijf AEG apparaten. Daarbij krijg je maar liefst vijf jaar garantie op de apparatuur!

Met deze actie wordt het nog aantrekkelijker om AEG apparatuur aan te schaffen. Kies je voor AEG, dan ben je verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het jou mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-inbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat ze naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur. AEG inbouw vaatwassers combineren een stijlvol design met robuuste, hoge kwaliteit zodat ze perfect passen in elke keuken.

ComfortLift vaatwasser: nu met 25% korting! 

Een vaatwasser die ontworpen is om met jouw behoefte te werken. De nieuwe Comfortlift-vaatwasser van AEG is uniek: het is de eerste ter wereld die het onderste rek omhoog kan laten komen. Jouw glanzende vaat en pannen worden behoedzaam naar een aangename werkhoogte gebracht- zodat je efficiënter kunt in- en uitladen. Met Comfortlift hebben we wassen in de vaatwasser naar een geheel nieuw niveau getild. Lees hier meer over de AEG ComfortLift.

Zorgeloos gebruik maken van jouw inbouwapparatuur? Bij gelijktijdige aankoop van vijf of meer inbouwapparaten van AEG krijg je maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur!

Voor meer informatie en de voorwaarden kan je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK