AEG actie, speciaal voor jou!

Lopende Acties

Er staat een leuke AEG actie voor jou klaar! Profiteer nu van een gratis AEG vaatwasser of krijg extra korting bij gelijktijdige aankoop van minimaal vijf AEG apparaten. Daarbij krijg je maar liefst vijf jaar garantie op de apparatuur.

Met deze acties wordt het nog aantrekkelijker om AEG keukenapparatuur aan te schaffen! Kies je voor AEG, dan ben je verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het jou mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-inbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat ze naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur.

Gratis vaatwasser of extra korting

Geniet van onze exclusieve AEG actie en gratis geschenken. Je ontvangt een gratis vaatwasser bij aanschaf van minimaal 5 AEG apparaten (kookplaat met afzuiging telt voor 2 apparaten) of krijg met hetzelfde bedrag korting op een AEG apparaat naar keuze.

Wil je nog meer gemak van je vaatwasser? Kies dan bijvoorbeeld voor de luxe uitvoering met ComfortLift en ontvang c.a. €1.000 korting. Lees hier meer over de AEG ComfortLift.

Korting AEG ComboHob

De ComboHob is een kookplaat met afzuiging in één. Dankzij dit unieke ontwerp past de ComboHob in elke keuken. Zo kan de ComboHob in een kookeiland worden geplaatst waardoor je een mooie lamp boven het eiland kan hangen in plaats van een afzuigkap. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de mogelijkheid van koken voor een raam.

En nu kun je profiteren van een speciale AEG ComboHob actie. Koop je in de periode 1 februari 2023 tot en met 1 september 2023 een set van minimaal vier AEG inbouwapparaten, waaronder een ComboHob, dan krijg je tot €600,- korting op de ComboHob. De hoogte van de korting is afhankelijk van het model ComboHob dat je neemt.

Garantie AEG keukenapparatuur

Zorgeloos gebruik maken van jouw inbouwapparatuur? Bij gelijktijdige aankoop van vijf of meer inbouwapparaten van AEG krijg je maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur!

Alle acties zijn geldig conform de gestelde voorwaarden. Voor meer informatie en de voorwaarden kan je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: