AEG acties!

Lopende Acties

Er staat een nieuwe acties voor jouw klaar! Profiteer nu van korting tot 50% op een AEG vaatwasser bij gelijktijdige aankoop van minimaal vijf AEG apparaten. Daarbij krijg je maar liefst vijf jaar garantie op de apparatuur en zijn er diverse accessoires die je cadeau krijgt!

ComfortLift vaatwasser: nu met 25% korting! 

Een vaatwasser die ontworpen is om met jouw behoefte te werken. De nieuwe Comfortlift-vaatwasser van AEG is uniek: het is de eerste ter wereld die het onderste rek omhoog kan laten komen. Jouw glanzende vaat en pannen worden behoedzaam naar een aangename werkhoogte gebracht- zodat je efficiënter kunt in- en uitladen. Met Comfortlift hebben we wassen in de vaatwasser naar een geheel nieuw niveau getild. Lees hier meer over de AEG ComfortLift.

Accessoires cadeau bij aanschaf van apparatuur

Bij verschillende apparaten krijg je accessoires cadeau. Zo krijg je bij een aantal stoomovens een 8-delige stoomschalenset cadeau of een gratis vacumeermachine. Bij diverse ovens wordt een AirFry-bakplaat weggegeven. Daarnaast krijg je bij verschillende kookplaten een Himalaya zoutsteen en 3-delig pannenset. Bij koelkasten wordt een speciaal flessenrek toegevoegd en vaatwassers worden uitgebreid met een special opvouwbaar glazenrek.

Google Nest Mini cadeau

Bij aankoop van een van de geselecteerde AEG-ovens ontvang je een Google Nest Mini cadeau. Na de aankoop van jouw AEG oven, dien je dit uiterlijk voor 15 januari 2022 te registreren via dit formulier. Na goedkeuring wordt binnen een termijn van 6-8 weken de Google Nest Mini verstuurd.

AEG Actie, Gratis Google Nest Mini cadeau, ASWA Keukens

Met deze acties wordt het nog aantrekkelijker om AEG apparatuur aan te schaffen. Kies je voor AEG, dan ben je verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het jou mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-inbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat ze naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur. AEG inbouw vaatwassers combineren een stijlvol design met robuuste, hoge kwaliteit zodat ze perfect passen in elke keuken.

Zorgeloos gebruik maken van jouw inbouwapparatuur? Bij gelijktijdige aankoop van vijf of meer inbouwapparaten van AEG krijg je maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur!

Alle acties zijn geldig conform de gestelde voorwaarden. Voor meer informatie en de voorwaarden kan je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK