AEG actie, speciaal voor jou!

Lopende Acties

Er staat een leuke AEG actie voor jou klaar! Profiteer nu van een gratis AEG vaatwasser of krijg extra korting bij gelijktijdige aankoop van minimaal vijf AEG apparaten. Daarbij krijg je maar liefst vijf jaar garantie op de apparatuur en zijn er diverse accessoires die je cadeau krijgt.

Met deze acties wordt het nog aantrekkelijker om AEG keukenapparatuur aan te schaffen! Kies je voor AEG, dan ben je verzekerd van geavanceerde keukenapparatuur die het jou mogelijk maakt perfecte resultaten te realiseren. Daarnaast zijn de vorm en functie van AEG-inbouwapparaten zo stijlvol gecombineerd dat ze naadloos aansluiten op elkaar én een designstatement toevoegen aan elk keukeninterieur.

Gratis vaatwasser of extra korting

Geniet van onze exclusieve AEG actie en gratis geschenken. Je ontvangt een gratis vaatwasser bij aanschaf van minimaal 5 AEG apparaten (kookplaat met afzuiging telt voor 2 apparaten) of krijg met hetzelfde bedrag korting op een AEG apparaat naar keuze.

Wil je nog meer gemak van je vaatwasser? Kies dan bijvoorbeeld voor de luxe uitvoering met ComfortLift en ontvang c.a. €1.000 korting. Lees hier meer over de AEG ComfortLift.

Accessoires cadeau

Bij verschillende apparaten krijg je accessoires cadeau. Zo krijg je bij een aantal stoomovens een 8-delige stoomschalenset cadeau. Bij diverse ovens wordt een AirFry bakplaat weggegeven en bij verschillende kookplaten een Himalaya zoutsteen. Bij koelkasten wordt een speciaal flessenrek toegevoegd en vaatwassers worden uitgebreid met een universeel glazenrek.

Garantie AEG keukenapparatuur

Zorgeloos gebruik maken van jouw inbouwapparatuur? Bij gelijktijdige aankoop van vijf of meer inbouwapparaten van AEG krijg je maar liefst 5 jaar garantie op de apparatuur!

Alle acties zijn geldig conform de gestelde voorwaarden. Voor meer informatie en de voorwaarden kan je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

PLAN ADVIESGESPREK MAAK MOODBOARD BEKIJK MAGAZINE

Lees ook: