Siemens actie vaatwasser voor slechts €249,-

Lopende Acties

Profiteer nu van hoge kortingen op een Siemens vaatwasser bij ASWA Keukens. Bij aanschaf van minimaal 5 Siemens apparaten ontvang je 50% korting op de Siemens vaatwasser IQ500, of je betaalt voor een IQ300 vaatwasser slechts €249!

Siemens keukenapparatuur

Met deze actie wordt het nog aantrekkelijker om Siemens apparatuur aan te schaffen. Siemens studioLine apparaten kenmerken zich door een hoogwaardig design, waardoor ze perfect met elkaar te combineren zijn. De innovatieve functies en intelligente programma’s besparen u dagelijks tijd! Ontdek hier onze collectie Siemens keukenapparatuur.

Siemens actie

Siemens studioLine vaatwassers zijn de snelste en meest flexibele vaatwassers. De innovatieve techniek maakt vaatwassen moeiteloos en tijdbesparend. Belangrijker nog: de vaat wordt altijd perfect gereinigd en gedroogd. De vaatwassers zijn speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan exclusiviteit in design, techniek en uitrusting. De IQ300 vaatwasser is via de HomeConnect-app altijd op afstand te bedienen. Je hebt keuze uit 6 programma’s en 4 speciale functies. Daarnaast is de vaatwasser aan de binnenzijde verlicht en bezit het apparaat flexibele lades die in hoogte verstelbaar zijn. Ideaal als je een hogere pan of wijnglazen in de vaatwasser wilt doen.

IQ500 vaatwasser

De IQ500 vaatwasser heeft alles wat het IQ300 model ook heeft, maar er is meer. Het IQ500 model heeft een Timelight die op de vloer de resterende tijd aangeeft. Daarnaast is het model te openen door OpenAssist. Dit zorgt ervoor dat de vaatwasser ook in een greeploze keuken is toe te passen. De vaatwasser wordt dan geopend door een lichte druk te geven tegen de deur. Ook heeft het model extra stille programma’s en een speciaal programma voor glazen.

Bijzondere innovaties, indrukwekkend design

De crème de la crème van Siemens huishoudapparaten komt samen in studioLine. Als studioLine klant profiteer je van het beste dat de innovatie en het design van Siemens jouw kan bieden en van toegevoegde opties die exclusief voor studioLine zijn ontworpen.

Siemens garantie

Zorgeloos gebruik maken van jouw Siemens inbouwapparatuur? Je krijgt nu ook gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier Siemens apparaten. Daarmee verleng jij je garantie van twee naar maar liefst vijf jaar! Lees hier meer over de Siemens garantie. 

Voor meer informatie en de voorwaarden kan je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK