Siemens keukenapparatuur, Siemens oven , ASWA Keukens

Siemens keukenapparatuur

Siemens keukenapparatuur zorgt ervoor dat het gebruik van de apparaten comfortabeler wordt met behulp van innovatieve technologie en een mooi design. Het gebruikersgemak staat bij Siemens voorop zodat je meer tijd overhoudt voor andere zaken.

« Terug naar overzicht

Home Connect Siemens keukenapparatuur, ASWA Keukens

Siemens Home Connect

Doordat verschillende apparaten over wifi beschikken, krijg je nog meer flexibiliteit in je keuken met de Home Connect app. De oven voorverwarmen terwijl je nog in de supermarkt staat, de afzuigkapverlichting aanzetten en van kleur veranderen vanuit de eettafel of de vaatwasser op  afstand aanzetten. Wifi is toepasbaar op ovens, koffiezetapparaten, afzuigkappen, vaatwassers en koelkasten.

Ontdek alles over koken met wifi

Siemens keukenapparatuur oven met koffiemachine en warmhoudlade, ASWA Keukens

Siemens oven

Een Siemens inbouwoven geeft alle mogelijkheden om een droomkeuken te realiseren. Het strakke design zorgt ervoor dat de ovens makkelijk in lijn te combineren zijn waardoor het een geheel vormt. De ovens zijn afgewerkt met blackSteel, een donkere versie van rvs, en door de rvs bedieningsknop zijn te ovens handig in gebruik. Daarnaast is het bij diverse apparaten mogelijk om het reinigingssysteem activeClean toe te passen. Hierbij reinigt de oven zichzelf door hoge temperaturen om etensresten tot as te verbranden.

Meer informatie over diverse ovens

Siemens keukenapparatuur, Siemens kookplaat, ASWA Keukens

Siemens inductiekookplaat

Als voordelen heeft inductie dat het heel erg snel is en dat de kookzones heel nauwkeurig kunnen worden ingesteld. Siemens heeft de freeInduction kookplaat ontwikkeld waarbij er een volledig kookoppervlak bestaat voor maximale flexibiliteit. Bij het 90 cm model wordt door middel van activeLight met een gekleurde lichtlijst precies aangegeven wat de kookplaat doet en welk gedeelte in gebruik is.

Welke kookplaat past bij jou?

De nieuwe Siemens GlassdraftAir

Nieuw en een innovatie op het gebied van kookveldafzuiging: dat is de nieuwe Siemens GlassdraftAir kookplaat met afzuiging. Met deze afzuiging verwerkt in de kookplaat voeg je een echte blikvanger toe aan de kookzone. Het transparante design zorgt voor een ruimtelijke sfeer en daarnaast garandeert het een optimale afzuigprestatie van alle kookzones. De Siemens afzuigkap past in iedere stijl keuken. Door middel van het emotionLight kun je het glas scherm een kleuraccent geven dat de sfeer van de keuken reflecteert.

Siemens keukenapparatuur, Siemens kookplaat, ASWA Keukens

Siemens kookplaat met afzuiging

Ook Siemens heeft meerdere kookplaten met afzuiging in het assortiment. Het afzuigsysteem ligt in zijn geheel verzonken in het zwarte glas wat zorgt voor een strak design. Daarnaast bestaat ook bij een model met bladafzuiging de mogelijkheid tot flexibele zones waardoor er bijvoorbeeld op een grillplaat kan worden gekookt. Ook zijn er verschillende sensoren die je een handje helpen bij het koken. De braadSensor zorgt ervoor dat vlees nooit meer aanbakt en de kookSensor maakt het overkoken verleden tijd. Daarnaast is er een climateControl sensor die de afzuiging automatisch aanpast op het gebruik van de kookplaat.

Siemens keukenapparatuur, Siemens vaatwasser, ASWA Keukens

Siemens vaatwasser

De nieuwe siemens studioLine vaatwassers zorgen ervoor dat glazen niet alleen schoon uit de vaatwasser komen maar ook met een perfecte glans zonder dat het nodig is om na te drogen. Dit komt mede door het Zeolith droogsysteem. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van het natuurlijke materiaal zeoliet wat vochtige lucht omzet in warme lucht waardoor de vaat nog beter wordt gedroogd.

Verschillende functies vaatwasser

Keukenapparatuur Siemens Vaatwasser met besteklade, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Siemens actie vaatwasser voor slechts €199,-

Profiteer nu van hoge kortingen op een Siemens vaatwasser bij ASWA Keukens. Bij aanschaf van minimaal 5 Siemens apparaten ontvang je 50% korting op de Siemens vaatwasser IQ500, of je betaalt voor een IQ300 vaatwasser slechts €199!

Ontdek hier onze Siemens actie

Garantie Siemens keukenapparatuur

Benieuwd naar de garantietermijn van Siemens keukenapparatuur? Dankzij de jarenlange samenwerking en het partnerschap met Siemens heeft ASWA Keukens heeft speciale voordelen.

LEES MEER

Meer informatie over Siemens keukenapparatuur vind je op www.siemens.nl

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Jouw keuken, jouw stijl

Genoeg inspiratie opgedaan en kriebelt het om aan de slag te gaan met jouw nieuwe keuken? Begin alvast met onze online moodboard-tool; de perfecte basis voor een eerste gesprek met een van onze adviseurs. Benieuwd hoe jouw moodboard eruit zou kunnen zien?

MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.