fbpx

Siemens keukenapparatuur

Ontdek jouw Siemens keukenapparatuur

Siemens keukenapparatuur zorgt ervoor dat het gebruik van de apparaten comfortabeler wordt met behulp van innovatieve technologie en een mooi design. Het gebruikersgemak staat bij Siemens voorop zodat je meer tijd overhoudt voor andere zaken. Benieuwd hoe Siemens de nieuwste innovaties toepast? Lees dan verder...

Plan nu jouw adviesgesprek

Siemens Home Connect

Doordat verschillende apparaten over wifi beschikken, krijg je nog meer flexibiliteit in je keuken met de Home Connect app. De oven voorverwarmen terwijl je nog in de supermarkt staat, de afzuigkapverlichting aanzetten en van kleur veranderen vanuit de eettafel of de vaatwasser op  afstand aanzetten. Wifi is toepasbaar op ovens, koffiezetapparaten, afzuigkappen, vaatwassers en koelkasten.

Ontdek alles over Siemens Home Connect

Nieuw: Siemens oven met camera

Met de slimme functies van de nieuwe IQ700 oven worden jouw kookkunsten naar een hoger niveau getild. Je kunt gerechten zo bruin bakken als je zelf lekker vindt. Via de geïntegreerde camera in de oven kan je via de Home Connect app het product in de gaten houden. Maar ook de oven houdt een oogje mee in het zeil. De Home Connect app laat je weten wanneer een gerecht klaar is. Ook kan je tijdens het bakproces een timelapse maken van de garing die je alvast door kan sturen naar je bezoek.

Bekijk hier meer over die nieuwe Siemens oven

Siemens GlassdraftAir

Een innovatie op het gebied van kookveldafzuiging: dat is de Siemens GlassdraftAir kookplaat met afzuiging. Met deze afzuiging verwerkt in de kookplaat voeg je een echte blikvanger toe aan de kookzone. Het transparante design zorgt voor een ruimtelijke sfeer en daarnaast garandeert het een optimale afzuigprestatie van alle kookzones. De Siemens afzuigkap past in iedere stijl keuken. Door middel van het emotionLight kun je het glas scherm een kleuraccent geven dat de sfeer van de keuken reflecteert.

Siemens kookplaat met afzuiging

Ook Siemens heeft meerdere kookplaten met afzuiging in het assortiment. Het afzuigsysteem ligt in zijn geheel verzonken in het zwarte glas wat zorgt voor een strak design. Daarnaast bestaat ook bij een model met bladafzuiging de mogelijkheid tot flexibele zones waardoor er bijvoorbeeld op een grillplaat kan worden gekookt. Ook zijn er verschillende sensoren die je een handje helpen bij het koken. De braadSensor zorgt ervoor dat vlees nooit meer aanbakt en de kookSensor maakt het overkoken verleden tijd. Daarnaast is er een climateControl sensor die de afzuiging automatisch aanpast op het gebruik van de kookplaat.

Siemens vaatwasser

De nieuwe siemens studioLine vaatwassers zorgen ervoor dat glazen niet alleen schoon uit de vaatwasser komen maar ook met een perfecte glans zonder dat het nodig is om na te drogen. Dit komt mede door het Zeolith® droogsysteem. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van het natuurlijke materiaal zeoliet wat vochtige lucht omzet in warme lucht waardoor de vaat nog beter wordt gedroogd.

Verschillende functies vaatwasser

Siemens IQ700 Koelkast, Siemens Blog, ASWA Keukens

Siemens IQ700 koelkast

Maak kennis innovatieve IQ700 koelkast. Deze inbouwkoelkast is voorzien van OpenAssist, waarmee je met een zachte duwtje jouw koelkast opent en sluit. Dankzij de hyperFresh Premium 0°C-technologie regelt de koelkast de temperatuur tot in de perfectie. Daarnaast is de IQ700 koelkast voorzien van Siemens Home Connect, waardoor je altijd en overal verbonden bent met jouw koelkast. 

Alle specificaties van de IQ700 koelkast lees je hier!

Duurzame keuken met Siemens vaatwasser, ASWA Keukens

Siemens duurzame keuze

Siemens is sinds het begin van de twintigste eeuw actief op de markt voor huishoudapparaten. Het belangrijkste doel hierbij is het leven thuis aangenamer te maken. Siemens is van mening dat een milieuvriendelijke levensstijl niet ten kosten hoeft te gaan van comfort of prestaties. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van aquasensors in vaatwassers die het energieverbruik tot 20% en waterverbruik tot 55% hebben verminderd.  De sensoren reguleren nauwkeurig de hoeveelheid water en de programmaduur wordt aangepast aan de belading.

 DUURZAME KEUZE

Siemens kookdemonstratie

Bij ASWA Keukens zijn er regelmatig kookdemonstraties van verschillende merken. Wil je graag een Siemens kookdemonstratie bijwonen? Klik dan op onderstaande button en bekijk de eerstvolgende mogelijkheid. Professionele koks leren je alles over koken met stoom en de mogelijkheden van Siemens keukenapparatuur. Zo zie je de apparaten in werking, kun je proeven van het resultaat en is er uiteraard de mogelijkheid om jouw vragen te stellen.

BEKIJK ALLE KOODEMO'S

Siemens acties en garantie

Bij aanschaf van minimaal 5 Siemens apparaten ontvang je hoge kortingen op Siemens apparatuur. Benieuwd naar de garantietermijn van Siemens keukenapparatuur? Dankzij de jarenlange samenwerking en het partnerschap met Siemens heeft ASWA Keukens speciale voordelen.

siemens actie garantie siemens

Meer informatie over Siemens keukenapparatuur vind je op www.siemens.nl

Online Moodboard Maken, ASWA Keukens

Siemens keukenapparatuur kopen?

Benieuwd naar het assoirtement van Siemens? ASWA Keukens biedt een brede keuze aan. Bekijk het gehele assoirtement in onze showrooms, of maak vrijblijvend een afspraak voor persoonlijk advies.

PLAN ADVIESGESPREK Maak moodboard BEKIJK MAGAZINE

Meer informatie?
Vraag de nieuwsbrief aan.