Siemens garantie gratis 5 jaar

Garanties

Zorgeloos gebruik maken van je inbouwapparatuur? Je krijgt nu gratis vijf jaar garantie bij aankoop van minimaal vier Siemens apparaten. Daarmee verleng jij je garantie van twee naar maar liefst vijf jaar!

Keukenapparatuur Siemens Vaatwasser met besteklade, Keukenapparatuur ASWA Keukens

Garantie registreren

Je komt in aanmerking voor de garantietermijn van vijf jaar als je binnen drie maanden na de aankoop van de inbouwapparaten dit online registreert. Je ontvangt dan binnen enkele weken het garantiecertificaat. Wanneer je binnen de garantietermijn van vijf jaar een beroep moet doen op onze Siemens Service, verzoeken wij je het certificaat en de aankoopnota bij de hand te houden.

Registreer jouw 5 jaar garantie inbouwapparaten

Voor meer informatie en voorwaarden kun je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom.

Is de keuken die je bij ASWA Keukens hebt gekocht al gemonteerd en heb je de apparaten niet geregistreerd binnen de door de leverancier gestelde termijn? Neem dan contact op met de service-afdeling van ASWA. Wij zorgen er dan voor dat de garantie wordt gerespecteerd.

Voor meer informatie en de voorwaarden kan je terecht bij één van onze verkoopadviseurs in de showroom of neem vrijblijvend contact met ons op (088-5481800).

BEKIJK MAGAZINE MAAK MOODBOARD PLAN ADVIESGESPREK